Atomos Sumo19 SE

Tuotetunnus (SKU): 121967

2.008,06 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Kirkas (1200 nitiä), HDR-kosketusnäyttö, joka kattaa DCI-P3 (P3) -väriavaruuden, kyky tallentaa Apple ProResRAW -videota jopa 6Kp30:een asti sekä kestävä ja monipuolinen muotoilu tekevät SUMO 19SE:stä täydellisen lisän kuvauspaikan videokuvaukseen. Neljän riippumattoman tulon ansiosta sitä voidaan käyttää myös jokaisen ISO-virran vaihtamiseen ja tallentamiseen jopa 1080p60:een asti, ja siinä on täysikokoiset XLR-liittimet ammattimaisia äänityönkulkuja varten.

Näytä enemmän

Kuvaus

Tallenna jopa 6Kp30 ProRes RAW -muodossa
Ota käyttöön SDI RAW -elokuvakameroiden todellinen potentiaali SUMO 19SE:n avulla. Säilytä kameran sensorin tietojen koskematon laatu tallentamalla Apple ProRes RAW -muodossa jopa 6Kp30, 4Kp60 DCI/UHD ja 2Kp240 DCI/HD -muodossa tai tallentamalla CinemaDNG-muodossa jopa 4Kp30 DCI -muodossa. Sumo 19SE on yhteensopiva muun muassa Sonyn FS-sarjan kameroiden, Canon C300MKII/C500:n ja Panasonic EVA-1/Varicam LT:n kanssa.

10-bittinen ProRes ja DNxHR/HD jopa 4Kp60:een asti
Videokuvaa voidaan kaapata mistä tahansa kamerasta tai digitaalisesta videolähteestä SDI:n tai HDMI:n kautta. Tallenna jopa 10-bittinen 4:2:2 Apple ProRes- tai Avid DNxHR -koodekkeilla 4Kp60:llä. SUMO 19SE tukee useita tuloja SDI:n kautta, joten sillä voidaan tallentaa jopa 4 x tuloa, ja se tukee myös ProRes LT- ja DNxHD 36 -koodekkeja pidempiä tallennusaikoja varten.

Erittäin kirkas ja HDR-seuranta
1200 nitin kirkkaus, 19-tuumainen, 1920 x 1080 ja 10-bittinen prosessointi, jotka on rakennettu kestävään koteloon, tekevät SUMO 19SE:stä käytännöllisen missä tahansa. SDI- ja HDMI-sisääntulot tukevat monenlaisia sisääntuloja ja tarjoavat signaalin ristiinmuunnoksen sekä 4K>HD alaspäin muunnosvaihtoehdoilla.

Suora nelikanavainen HD-kytkentä ja tallennus
Tallenna jopa neljä 1080p60-virtaa samanaikaisesti (vain 3G SDI Level A:n kautta) erillisinä ISO-kanavina sekä viides “ohjelmakanava” kytketystä syötteestäsi, samalla kun tallennat ja vaihdat reaaliaikaisesti. Näytä tuloksena syntyvä sekoitettu lähtö (HDMI:n tai SDI:n kautta) suorana lähetyksenä kuvauspaikalla tai käytä HDMI-USB-kaappauslaitetta kytketyn syötteen tulostamiseen suoraa lähetystä varten. Kytkentä on asynkronista, joten kalliita lukittuja lähteitä ei tarvita ja voidaan käyttää edullisempia kameroita, jotka eivät tue aikakoodi/genlock-sisääntuloja.

Kaksi stereosymmetristä XLR-tuloa, joissa on 48 V
Täysikokoiset XLR-liittimet, joissa on 48 V:n keinojännite, mahdollistavat kahden ulkoisen mikrofonin liittämisen tasapainoitettuun analogiseen äänitallennukseen ja seurantaan. SUMO 19SE:ssä on myös omat mittarit, vahvistuksen säätimet ja kehysviiveen säädöt kullakin kanavalla. Mikrofoni- tai linjatasoinen ääni voidaan synkronoida saumattomasti HDMI- ja SDI-lähteiden upotetun äänen kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • 1200 nitin HDR-kosketusnäyttö, joka kattaa DCI-P3-väriavaruuden
 • Tallentaa Apple ProRes RAW -muodossa SDI:n kautta jopa 6Kp30:een asti
 • 4 x HD ISO -vaihto ja -tallennus + ohjelmatallennus 3G SDI -tulojen kautta (vain A-taso)
 • 10-bittinen 4:2:2 Apple ProRes tai Avid DNxHR 4Kp60:llä
 • Virtalähteenä verkkovirta tai käyttää erillisiä Battery XLR -liitäntöjä jatkuvaan virransyöttöön ulkoisista akuista
 • Perhoskiinnike mukana, johon voit kiinnittää haluamasi V-Lock / Gold mount -akut
 • 100 x 100 VESA-kiinnitys, 3/8″ ja 1/4″-20 kiinnitys
 • Sama kestävä ja monipuolinen rakenne kuin SUMO 19:ssä ja yhteensopiva samojen lisävarusteiden kanssa

Laatikossa

 • Sumo 19SE -yksikkö
 • 1x Master Caddy II -asemakotelo
 • 1x perhoskiinnike neljällä ruuvilla
 • 2x pöytäjalat ja 4x 1/4″ kiinnitysruuvit
 • Vaihtovirran pistorasia

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006