Blackmagic ATEM Mini

Tuotetunnus (SKU): 60014324

399,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Varasto loppu

Blackmagic ATEM Mini on tehokas mutta hinnaltaan maltillinen switcheri striimi- ja videotuotantoihin. Käyttöönotto ja hallinta on helppoa ja nopeaa oppia, jonka vuoksi ATEM Mini sopiikin hyvin esimerkiksi yritystapahtumien, koulutusten ja viihdestriimien tuotantoon.

Näytä enemmän

Kuvaus

4-kanavainen live-stream HDMI Switcheri
Input/Output jopa 1080p60 10-Bit 4:2:2
2-kanavainen digitaalinen audio mikseri
HDMI Output, Ethernet ATEM hallinta

Blackmagic ATEM Mini on suunniteltu erityisesti monikamera-striimaukseen. ATEM Minillä voidaan yhdistää videokuvaa, pelikonsolifeediä ja näkymää tietokoneelta neljän lähteen yhdistelmäksi ja hallinnoida näitä lähteitä tuotannossa laitteeseen sisäänrakennetulla hallintapaneelilla. HDMI-sisääntulot voivat ottaa vastaan korkeintaan 1080p60 videota. Laitteesta löytyy myös HDMI ulostuloa projektorille tai ulkoiselle monitorille, USB-C ulostulo korkeintaan 1080p60 videon striimaamiseen tietokoneelle sekä RJ45 10/100 Ethernet-portti järjestelmän hallinnalle, etähallinnalle sekä päivittämiselle.

Hallintapaneelissa on helppolukuiset ja taustavalaistut painikkeet, joilla voidaan valita kamerasisääntulo, siirtymät, keyerit, asetukset sekä DVE. ATEM Minissä on sekä upstream että downstream keyt, edistynyt chroma keyer, kaksi lineaarista/luma keyeria, DVE-siirtymä keyer, kuviogeneraattori ja kaksi värigeneraattoria. ATEM Minissä on myös mediasoitintuki fill ja key-kuville, joka tukee korkeintaan 20 stilliä PNG, TGA, BMP, JPEG ja TIFF-formaateissa. HDMI ulostulo tukee minimissään 1366 x 768 resoluutiota striimisi monitorointiin. Se tukee myös ATEM Software Control Panelia Ethernetin yli sekä hallinnointia ATEM Minillä.

Siirtymät

Käytettävissä olevat siirtymät:
Cut: Kun painat Cut-painiketta, ATEM leikkaa välittömästi nykyisestä ohjelmalähteestä esikatselulähteeseen. Cut voidaan tehdä suoraan valitsemalla lähteet tai painamalla Cut-painiketta siirtyäksesi seuraavaan lähteeseen.

Mix: Mix eli dissolve siirtyy hiljalleen yhdestä lähteestä toiseen, luoden sulavan siirtymän. Mixiin voidaan asettaa omia ajoituksia, joiden mukaan siirtymä tapahtuu.

Dip: Kuten Mix-siirtymäkin, Dip on asteittainen siirtymä johon kuuluu joko yhtenäinen väri, grafiikka tai toinen klippi videolähteiden välillä. Dipit mustaan tai valkoiseen lähteiden välillä ovat kaikkein suosituimpia, mutta niiden tilalla voidaan käyttää logoja tai sponsorigrafiikoitakin.

Wipe: Sisäänrakennettuja Wipe-malleja on mm. ympyröinä, timantteina, neliöinä ja muina muotoina. Muodot ja kuviot voidaan kääntää tai pehmentää ja niihin voidaan jopa lisätä värillisiä reunuksia.

DVE: ATEM Miniin sisäänrakennetulla Digital Video Effects-prosessorilla, lyhyemmin DVE:llä, voit puskea, pyörittää, puristaa tai viuhauttaa livevideosi yhdestä kamerasta toiseen käyttövalmiilla siirtymillä. DVE-siirtymät voidaan kiikata tai kääntää ympäri, mahdollistaen vielä enemmän siirtymävaihtoehtoja.

 

Upstream Keyer

Pinoa live videota toisten videolähteiden tai grafiikoiden päälle Upstream Keyerillä. Voit käyttää luma keytä, lineaarista keytä, kuvio keytä tai kuvata green screeniä vasten ja käyttää chroma keytä koostaaksesi materiaalin suoraan virtuaalisten asetelmien päälle.

Luma key: Luma keyt toimivat parhaiten korkeakontrastisten kuvien kanssa, esimerkiksi valkoiset elementit mustalla taustalla ovat hyvin yleisiä. Luma keyllä hyödynnät kuvan valmista kontrastia leikataksesi tumman taustan ja korvaat sen videolähteellä tai muulla grafiikalla.

Linear key: Lineaarisella keylla yhdistät kaksi erillistä lähdettä fillinä ja keynä luodaksesi yhden videokuvan. Fill sisältää videon, joka pinotaan taustan päälle, ja key puolestaan sisältää grey scale maskin jolla maskataan täytettävä alue.

Chroma key: Chroma keytä käytetään päivittäin esimerkiksi säätiedotuksissa. Chroma keyllä poistetaan joko vihreä tai sininen chroma-tausta, jonka paikalle asetetaan grafiikkaa tai toinen videolähde.

Pattern key: Pattern keyllä yhdistetään videota mihin tahansa sisäänrakennettuihin wipe-kuvioihin. Voit määrittää itse kuvion pehmeyden, symmetrian, koon ja luoda uniikkeja kuva kuvassa-efektejä, joihin voidaan siirtyä yhtä helposti kuin mihin tahansa muuhun livelähteeseen.

Downstream Keyers
ATEM Mini switcherissä on yksi downstream keyer jolla voit lisätä korkealaatuisia grafiikoita kuten logoja ja otsikoita ATEM Minin sisäänrakennetusta mediasoittimesta. Downstream keyerit ovat aina key-prosessin viimeisiä layereita, joten kaikki downstreamiin asetettu on videonäkymässä ylimpänä.

Audio mikseri
ATEM Miniin sisäänrakennettu audiomikseri mahdollistaa sekä kameran että ulkoisen audiolähteen hallinnoinnin. Mikserissä on On/Off/Audio-Follow-Video per kanava, sekä erillinen gain hallinta kanavittain, level ja peak mittaus sekä uudet Fairlight audio-parannukset kuten kompressori, gate, limiter, kuusi parametristä EQ kaistaa sekä master gain.

Monitoriulostulo
HDMI monitori ulostulo antaa sinun nähdä lähteesi, grafiikkasi, preview-näkymän ja program lähetyksen yhdeltä ruudulta.

Mediasoitin
Et joudu käyttämään ulkoisia generaattoreita grafiikalle, sillä ATEM Minin sisäänrakennettuun mediasäilytystilaan voidaan tallentaa 20 erilaista broadcast-tason RGBA grafiikkatiedostoa. Mediasäilytys näkyy yhtenä sisääntulovaihtoehtona switcherissä. Voit siirtyä grafiikoihin full-frame videona tai syöttää ne keyereinä video-overlayksi. Valmis tuki löytyy PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG ja TIFF-tiedostoille.

Tekniset tiedot:
Sisääntulot:
4 x HDMI Type A
2 x 3.5 mm Stereo Analog Audio
1 x RJ45 Ethernet

Ulostulot:
1 x HDMI
1 x USB Type-C (Computer/Webcam)

Sisään tulevan videon formaatit:
HDMI Video:
1080p: 60, 59.94, 50, 30, 29.97, 25, 24, 23.98
1080i: 60, 59.94, 50
720p: 60, 59.94, 50
HDMI resoluutiot tietokoneella:
1080p: 60, 59.94, 50, 30, 29.97, 25, 24, 23.98
1080i: 60, 59.94, 50
720p: 60, 59.94, 50

Videon ulostulo formaatit:
1080p: 60, 59.94, 50, 30, 29.97, 25, 24, 23.98

Video Sampling: 4:2:2 YUV
Color Precision: 10-Bit
Color Space Rec.: 709
Color Space Conversion: Hardware-Based, Real Time
Embedded Audio: 2-kanavainen sisään- ja ulostulo
Audio Mixer: 6 sisääntuloa, 2-kanavainen
Mediasoitin: 1 x soitin Fillillä ja Keyllä
Still-kuvien maksimimäärä: 20
Kuvaformaattituki: PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG, TIFF

Keyerit:
1 x Upstream
1 x Downstream
1 x Advanced Chroma
2 x Linear/Luma
1 x siirtymä (DVE Only)
Layers: korkeintaan 4

Generaattorit:
1 x Kuvio
2 x Väri
1 x DVE reunus ja Drop Shadow

Monitoriresoluutio: 1366 x 768 tai suurempi
Ikkunoiden lukumäärä: 10
Käyttöjärjestelmätuki: Apple macOS 10.13, 10.14, tai myöhempi, Windows 10
Power Input 1 x Barrel
Voltage 12 V
Power Draw 18 W
Toimintalämpötila: 5 to 40°C
Säilytylämpötila: -10 to 60°
Relative Humidity 0 to 90% Non-Condensing
Mitat: 23.8 x 10.4 x 3.6 cm
Paino: 550 g

Tilaa omasi ja katso lisätietoja Blackmagicin sivuilta

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006