Broncolor Scope D50 surface visualizer kuvausjärjestelmä

Tuotetunnus (SKU): 82.110.00

25.805,65 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Broncolor Scope D50 on uniikki kuvantamisjärjestelmä pintamuotojen hahmottamiseen ja tutkimiseen. Käyttökohteita ovat mm. kulttuuriperintökohteiden ja arkeologisten kohteiden tutkiminen, arkistointi ja digitointi sekä rikostieteelliset tutkimuskohteet.

Näytä enemmän

Kuvaus

 

Broncolor Scope D50 perustuu digitaaliseen pintamalliin, jota voidaan katsella missä tahansa verkkoympäristössä ja se toistaa autenttisesti kohteen muodon, värin ja tekstuurin.

Broncolor Scope D50 tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet analysoida, animoida ja tutkia pintoja digitaalisesti.

Enemmän kuin valokuvausta
Toisin kuin perinteisessä valokuvavaamisessa, Broncolor Scope D50:n digitaalinen tallennus ei ole staattista vaan interaktiivista.

Enemmän kuin valaistus
Kohteeseen vaikuttavaa valoa voidaan siirtää virtuaalisesti, jolloin voidaan näyttää paljaalle silmälle näkymättömiä yksityiskohtia.
Scope D50:sta on saatavissa myös malli, jossa voit käyttä monispektristä RTI-kupua analysoimaan esineitäsi ultravioletti- (UV), infrapuna- (IR) tai näkyvällä valolla.

Enemmän kuin digitointia
Useiden kuvien perusteella järjestelmä luo pintamallin kohteesta.

 

Broncolor Scope D50 kohtaa TRUVISin
Broncolorin kehittämä kannettava Reflectance Transformation Imaging (RTI) -järjestelmä, jonka pohjana on TRUVIS, on tulosta tieteellisen ja digitaalisen innovaation, sekä teknisen osaamisen onnistuneesta yhdistelmästä 60 vuoden kokemuksella valokuvausvalaistusjärjestelmistä.

Laadustaan tunnetut Broncolor-tuotteet on kehitetty korkeiden teknisten standardien ja viimeisimpien vaatimusten mukaisesti.

Baselin yliopiston Digital Humanities Labista syntyneen sveitsiläisen start-up-yrityksen TRUVISin kanssa Broncolorilla on rinnallaan kokenut kumppani ammattimaiseen RTI-visualisointiohjelmistoon.

 

 

Uusi tapa tutkia kohteita eri valaistuskulmien kautta
Kohde on valaistu useista eri kulmista Broncolor Scope D50:n kupumaisessa kotelossa optimaalisesti järjestettyjen LEDien avulla. Pinnan muodon, värin ja tekstuurin toistamiseksi autenttisesti pinnan visualisointijärjestelmä luo kaksiulotteisen kokonaistallenteen 48 yksittäisestä kuvasta.

Tätä digitaalista tallennetta voidaan katsella missä tahansa verkkoympäristössä ja mobiililaitteella yksinkertaisen työnkulun ja optimaalisesti koordinoidun laitteiston ja ohjelmiston ansiosta.

Tallennuksen aikana digitaalisesti tallennetut tiedot mahdollistavat alueellisesti ja ajallisesti rajoittamattoman analyysin sekä myöhemmän pinnan valaistuksen säädön. Nämä edut yhdessä sen mobiilikäytettävyyden kanssa tekevät Broncolor Scope D50:stä vertailukohdan pintamuotojen visualisoinnin alalla.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Työskentele paikan päällä akun avulla
  • Ulkoisen akun (myydään erikseen) avulla voit kaapata digitaalisia kuvia suoraan paikan päällä, mikä tarjoaa uuden tason joustavuutta vaikeapääsyisen kulttuuriperinnön tutkimiseen.
 • Integroitu järjestelmä
  • Integroidun RTI-katseluohjelman ja -laitteiston ansiosta digitaalisia tallenteita voidaan luoda ja muokata vain muutamassa vaiheessa.
   Broncolor Scope D50 pystyy tarjoamaan nopean, tehokkaan työnkulun ja helppokäyttöisen käyttäjäystävällisen kokonaisratkaisunsa ansiosta.
   Ohjelmisto TRUVIS Authentica mahdollistaa laitteen myöhemmän valaistuksen tarpeen mukaan missä tahansa nykyaikaisessa PC:ssä tai kannettavassa.
 • Helppo kuvien vienti dokumentointia varten
  • Muuta valaistusasetuksia ohjelmistossa, korosta joitakin osia kuvasta ja dokumentoi helposti todisteita kuvien vientitoiminnon ansiosta. Valonlähteitä voidaan käytännössä lisätä äärettömästi. Voidaan käyttää neljää erilaista valotyyppiä: suunta-, piste-, kohde- ja yleisvalo. Pienennetyn tiedostokoon ansiosta tiedot voidaan jakaa mukavasti vertaisarviointia varten.
 • Nopea kuvausprosessi
  • Automaattinen talteenottoprosessi mahdollistaa tehokkaan todisteiden keräämisen. Kun Scope D50 on asetettu kohteen päälle analysoitavaksi, vaadittujen 48 kuvan ottaminen kestää vain noin minuutin. Järjestelmää voi käyttää hyvinkin pienellä opastuksella.
 • Monispektrianalyysit
  • Scope D50 UV/IR voi ottaa kuvia suoraan ultravioletti (UV), infrapuna (IR) ja näkyvä valo samalla asetuksella. Monispektrianalyysit tarjoavat monia mahdollisuuksia työskenneltäessä materiaalien tai kemiallisten yhdisteiden kanssa, jotka reagoivat UV/IR-aallonpituuksilla.
 • Löydä paljaalla silmällä näkymättömiä yksityiskohtia
  • Poista väri ja korosta pinnalla yksityiskohtia, jotka eivät olisi ihmissilmälle näkyvissä. Surface Enhance -vaihtoehdon avulla voit analysoida mallia ilman ympäristön häiriötekijöitä. Valoasetusten säätäminen yksittäisten yksityiskohtien mukaan parantaa mahdollisuuksia löytää juuri ne tärkeimmät asiat kohteesta. Lisäksi määritellyillä ja kalibroiduilla valoasetuksilla otetut kuvat auttavat todistamaan todisteen asianmukaisuuden.

Kysy lisätietoja ja saatavuutta meiltä osoitteesta info@studiovarustamo.fi

Tuotteen mukana toimitettavat osat:

48 x white LED
colour temperature 5000 K ± 75 K
1500 lm max.
CRI > 90

includes:
1 Scope D50
1 Truvis Authentica Basic Licence
4 supporting feet
4 adjustable feet
1 bag for Scope D50 supporting / adjustable feet
1 camera bracket
1 spiral sync cable
1 mains adapter
1 mains cable
1 micro USB cable
1 light protection collar for Scope D50
1 light protection wrap for Scope D50
1 bag for light protection collar and wrap
1 transport case
1 key for transport case
1 safety instructions DIN A6
1 mounting instructions

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006