Fomei LED Mini RGB 12 Valopaneeli / versio II

Tuotetunnus (SKU): FY3587

160,48 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Päivitetty versio suositusta LED Mini RGB 12 paneelista. Nyt mukana isompi akku ja langaton hallinta, sekä hieman päivitetty muotoilu.

Lue Joel Forsmanin arvostelu Fomei LED RGB-paneelista blogissamme!

Pienikokoinen ammattikäyttöön suunniteltu FOMEI LED RGB valopaneeli, 12W teholla. Värilämpötila säädettävissä välillä 2500-9000K, RGB värit valittavissa portaattomasti. 20 eri efektivaihtoehtoa!  Erittäin helppo käyttää sivussa olevien säätörullien avulla. Metallinen runko on todella jämäkän oloinen ja takana olevien magneettien ansiosta voit kiinnittää tämän todella moneen paikkaan. Pohjasta löytyy tavallinen ruuvikierre kiinnitystä varten. Mukana toimitetaan varustekenkäkiinnitys ja pieni kuulanivel.

Näytä enemmän

Kuvaus

 

Uutta – Luotettava langaton hallinta
LED MINI RGB 12:ta voidaan ohjata kätevästi Desal Lite+ -sovelluksella, joka on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle ja toimii Bluetooth smartmesh -verkon periaatteella. Kaikkia valotoimintoja voidaan siis ohjata mukavalta etäisyydeltä ilman, että sinun tarvitsee juosta valojen luo.

iOS-sovelluksen voi ladata täältä.
Android-sovelluksen voi ladata täältä.

RGBW LED

Portaattomasti säädettävä väri

RGB-moodissa voit säätää väriä, saturaatiota ja kirkkautta liukuvasti. Säätö on helppoa yksinkertaisella kontrollipaneelilla, joka on sijoitettu valon oikealle reunalle.

Säädettävä värilämpötila välillä 2500-9000K

Bicolor-moodissa voit valita värilämpötilan 50 kelvinin portaikolla välillä 2500-9000K.

LCD-näyttö

LCD-näytöltä näet heti valitsemasi asetukset sekä akunkeston.

Pikalataus

Uutta – Päivitetty, isompi sisäänrakennettu akku 3800 mAh, USB-C lataus

Bicolor moodissa 90min akunkesto, RGB-moodissa 120min täydellä teholla. Lataus onnistuu mukana toimitettavalla USB-C kaapelilla – voit käyttää vaikka oman älypuhelimesi virtasovitteella.

20 valmista efektiä

Style-moodissa on 20 valmista efektiä:

 • Poliisiauton valo
 • Ambulanssin valo
 • Paloauton valo
 • Salamointi 1
 • Salamointi 2
 • Hidas HSI
 • Nopea HSI
 • Television ruutu
 • Kynttilä
 • Paparazzi
 • Strobe
 • Auton kauko- tai lähivalot
 • Vaara
 • Punainen välähdys
 • Vihreä välähdys
 • Sininen välähdys
 • Juhlat 1
 • Juhlat 2
 • Pulssi
 • RBG strobe

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 15,6 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006