Canon EOS 5D Mark IV järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 1483C025

2.499,19 alv 0 %

Tilattavissa

Yksi suosituimmista Canon-järjestelmäkameroista!

Näytä enemmän

Kuvaus

Canon EOS 5D Mark IV -järjestelmäkamera on paljon odotettu päivitys Canonin vanhemmasta EOS 5D Mark III -järjestelmäkamerasta. Canon EOS 5D –sarja on jo vuosia ollut ammattimaisen harrastajan valinta. Kustannustehokas valinta harrastajalle, joka haluaa puhdaslinjaisen ammattilaiskameran.

Canon EOS 5D Mark IV –digitaalinen järjestelmäkamera on kestävä, tyylikäs ja helppokäyttöinen ammattilaiskamera, jolla kuvaat myös videota. Juuri videokuvaukseen on Mark IV tuonut toimintoja niin harrastajille kuin ammattilaisille. Aktiivinen videokuvaaja huomaa heti, kuinka Dual Pixel CMOS –automaattitarkennus tuo sulavuutta tarkennukseen. Helppo kosketusnäytöltä ohjattava tarkennus varmistaa, että kuvaamasi kohteet pysyvät aina tarkkoina niin 4K kuin HD-laaduissa.

Canon EOS 5D Mark IV – Suorituskykyä, ilman turhaa suorittamista

Canon EOS 5D Mark IV on teknologian vappurieha. 30,4 megapikselin täyden koon CMOS-kenno sekä DIGIC 6+ -prosessori takaavat erinomaisen suorituskyvyn tilanteessa kuin tilanteessa. 100-32000 ISO-herkkyys on laajennettavissa jopa 50-102400 -ISO-herkkyyteen, mikäli kuvaustilanteesi vaatii lisää herkkyyttä. Live view -tilassa ja videokuvattaessa on käytössä Dual Pixel -automaattitarkennus, jonka ansiosta kamera muuttuu myös aidoksi videokameraksi. Kamerassa on 61 pisteen automaattitarkennus, joista 41 on ristikkäistyyppisiä.

Yksityiskohdat ratkaisevat

Yksityiskohtien kuvaaminen on saanut vaadittua huomiota uuden kirkkaan kennotekniikan ansiosta. Näet maailman kirkkaana ja tunnet, kuinka jokainen väri, vivahde ja yksityiskohta taltioidaan ennen näkemättömällä tarkkuudella. Kuvaaminen Canon 5D Mark IV:llä on hauskaa, helppoa ja lopputulosta kehtaa ihastella.

Huippuluokan suorituskyky

Canon EOS 5D Mark IV on osa legendaarista EOS 5D -sarjaa, jonka kamerat ovat erinomaisen suorituskykyisiä ja kestävät kovassakin käytössä. Ennakkoluulottomat kuvaajat osaavat arvostaa lujaa rakennetta, erinomaista suorituskykyä ja edistyksellistä säänkestävyyttä. Monipuolinen käytettävyys niin video- kuin still-kuvaukseenkin olisi jo yksinään syy valita Canon 5D Mark IV.

Tallenna yksityiskohdat tarkasti

Canon EOS 5D Mark IV -järjestelmäkameralla tallennat 30 megapikseliä todella yksityiskohtaista tarkkuutta, jopa hämärässä ja äärimmäisissä kontrastitilanteissa, tehokkaan herkkyysalueen ansiosta. Kuvien editointi mullistuu Dual Pixel RAW -tiedostojen ansiosta, jolloin voit vaihtaa syvätarkkuutta vielä kuvankäsittelyssäkin. Tämä mahdollistaa myös still-kuvien nostamisen videosta, mikä avaa taas täysin uuden väylän still-kuvauksen maailmaan. Saat yhä aidompia ja tunnelmallisempia kuvia videosta ilman sen suurempaa vaivaa.

61 tarkennuspistettä ja DIGIC 6+ -prosessori

Ota kaikki irti ammattitason automaatiotarkennusjärjestelmästä ja varmista aina tarkka valotus 150 000 pikselin mittakennolla. Ominaisuudet ovat lähellä Canonin huippumallin EOS-1D X Mk III, vaikka varustettuna tutulla 5D –sarjan kustannustehokkuudella. Tämän lähemmäksi sinun ei tarvitse päästä ammattilaisen kalustoa. Canon 5D Mark IV on kaikki mitä vaativa harrastaja tarvitsee.

Tehoa urheilu- ja tapahtumakuvaukseen

Nautitko nopealiikkeisestä kuvauksesta luonnon helmassa? Haluat ehkä ikuistaa urheiluhetkiä ja varmistaa täydellisen kuvan? Nyt voit kuvata jopa seitsemän kuvaa sekunnissa uuden huipputehokkaan DIGIC 6+ -prosessorin ansiosta. Suorituskyky on aina vaativankin kuvaajan tarvitsemalla tasolla, eikä se jätä pulaan, vaikka kuvaisit formuloita.

 Ei enää korttirumbaa

Unohda kortinlukijat ja kaikki säätö piuhojen kanssa. Kuvat voit nyt käsitellä, rajata ja jakaa WIFI- ja NFC -yhteyksien avulla. Kuvien lisätiedot, kuten GPS- ja IPTC -metatieto voidaan lisätä kuviin automaattisesti, jolloin kuvakokoelmien ylläpito on helpompaa. Ihmettelet itsekin, miksei aina voinut olla näin.

Kuvaa videota 4K-elokuvalaadulla

Päästä luovuutesi irti ja kuvaa videsi 4K-tarkkuudella. Tallenna 4K-videosi 4:2:2 sisäisesti, koska et tarvitse erillistä tallenninta! Huippulaatuinen kuva, joka on tarkka, värikylläinen ja automaattisesti tarkentunut, takaa onnistuneen videon – silloin kun sitä eniten tarvitset.

 

 

Lisätiedot

Kenno

26x24mm Full Frame, 30,4 megapikselin CMOS

Prosessori

DIGIC 6+

Dual Pixel RAW

Kuvan mikrosäätö, sumennuksen siirto, haamukuvien vähentäminen

Objektiivin kiinnitys

EF

Sarjakuvaus

7 fps

Liitännät

USB 3.0, 3.5mm kuulokeliitäntä, 3.5mm Mic, HDMImini (Type C), Kaukolaukaisin, WiFi, NCF

ISO-herkkyys

100 – 32 000 (laajennettavissa 50 -102 400)

Automaattitarkennuspisteet

61 tarkennuspistettä (41 ristikkäistä)

Videokuvaus

4K 4:2:2 tallennus muistikortille
8bit 500mbps MJPEG
24/30fps 4K
60fps 1080
120fps 720

4K

Kyllä

Kosketusnäyttö

3,2" LCD

GPS

sisäänrakennettu

Valotusajat

30 – 1/8000s

NCF

Kyllä

Akku

LP-E6N / LP-E6

Muistikortti

SD / SDHC / SDXC ja CompactFlash

Mitat

116.4 x 150.7 x 75.9mm

Paino

890g

Takuu

12 kk

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006