Canon EOS R10 järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 5331C037

910,48 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

 

  • 24.2 -megapixel APS-C sensor
  • 15fps continuous mechanical shutter, 23fps with electronic shutter
  • Deep Learning and Dual Pixel CMOS AF II
  • 4K 60p (cropped) and oversampled 4K 30p video from 6K
  • Movie Digital IS

 

Näytä enemmän

Kuvaus

Canon EOS R10 järjestelmäkamera on ihanteellinen hybridisisällönluontityökalu ja matkakumppani.

Tähän APS-C-kennokokoon yhdistyy kaikki EOS R -kamerajärjestelmän edut. APS-C -formaatti tarjoaa huomattavia etuja harrastajavalokuvaajille ja sisällöntuottajille, sillä sen avulla on mahdollista muun muassa valmistaa aiempaa pienempiä, mutta silti äärimmäisen nopeita ja tehokkaita kameroita, jotka sopivat täydellisesti näiden asiakasryhmien tarpeisiin.

Canonin EOS-kameroiden kymppisarjalaisten käyttäjille suunnattu Canon EOS R10 on tehokas ja monipuolinen laite. Sen avulla voi ikuistaa niin vaikuttavia still-kuvia kuin videoitakin, joten se sopii erityisesti sisällöntuottajille ja aktiiviselle kuvaajalle.

Koe uudenlainen tarkkuus ja nopeus

Canon EOS R10 on varustettu täyden kennon EOS R – sarjan kameroista tutulla älykkäällä automaattitarkennustekniikalla. Kameroiden syväoppimisteknologian ja Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennuksen ansiosta kuvaajien on entistä helpompi seurata esimerkiksi ajoneuvoja, eläimiä tai ihmisiä myös näiden ollessa liikkeessä. EOS R10 tunnistavaa automaattisesti esimerkiksi kohteen pään, kasvot tai silmät 100% koko kuvan alueelta. Uusien kameroiden automaattitarkennusominaisuudet toimivat hämärässä jopa -5 EV:n ja -4 EV:n valaistusolosuhteiss ja niitä voidaan käyttää telejatkeen avulla jopa f/22:n aukolla.

Rungossa on Touch and Drag -automaattitarkennustoiminto, jonka avulla kuvaaja voi hallita automaattitarkennusta koskettamalla näyttöä. Uusimmalla DIGIC X -prosessorilla varustetut kamerat reagoivat herkästi kuvaajan ohjaukseen ja mahdollistavat aiempaa nopeamman kameran sisäisen kuvankäsittelyn. Lisäksi 30 kuvaa sekunnissa tuottavan RAW-sarjakuvausominaisuuden ansiosta valokuvaajat ja sisällöntuottajat voivat käsitellä otettuja kuvasarjoja videotiedostoista, mikä helpottaa oikean otoksen valitsemista. Esikuvaustilassa kamera puolestaan kuvaa jo 0,5 sekuntia ennen kuin suljinta on painettu.

Laadukasta kuvaa liikkeessä

Dual Pixel RAW – sekä HEIF-, Compact RAW- ja HDR-tilat tuovat lisää liikkumavaraa jälkituotantoon ja auttavat kuvaajaa vangitsemaan jokaisen tilanteen herkimmätkin sävyt entistä tarkemmin. Digitaalinen optimointi (DLO) takaa automaattisesti parhaan kameran sisäisen JPEG-kuvanlaadun ja korjaa vääristymät.

EOS R10 painaa akun ja muistikortin kanssa vain 429 grammaa, täydellinen työkalu, joka kulkee helposti ja kevyesti mukanasi!

Korkealaatuisempaa sisältöä 4K-videon avulla

EOS R7 ja EOS R10 vastaavat kuvaajien kasvavaan tarpeeseen kuvata sekä videota että still-kuvia samalla laitteella. Ne tarjoavatkin käyttäjälleen mahdollisuuden kuvata 4K-videota 60 kuvan sekuntinopeudella [v]ja 30 kuvan sekuntinopeudella. 4K-kuva ylinäytteistetään joko 7K- tai 6K-kuvasta korkeimman mahdollisen kuvanlaadun takaamiseksi. Se voidaan toistaa kameran sisäisellä HDR PQ -toiminnolla (YCbCr 4:2:2, 10-bittinen) tai HDMI-liitännällä yhdistetyllä laitteella. EOS R7 -kamerassa on valittavissa myös 4K- rajaustila, joka kuvaa 60 kuvaa sekunnissa.[vi] Se tekee kaukana olevien kohteiden kuvaamisesta entistä joustavampaa ja on siis erityisen kätevä luontokuvaajien kannalta. Molemmilla kameroilla on mahdollista tallentaa jopa yli 30 minuutin yksittäisiä videoklippejä ja niillä voidaan tallentaa 4K-laatuista kuvaa jopa 60 minuutin ajan,[vii]joten ne sopivat myös haastattelujen tai tapahtumien tallentamiseen. Molemmat mallit tukevat HDR PQ -videon (YCbCr 4:2:2, 10-bittinen, BT.2020) tallentamista. Näiden videoiden dynaaminen alue on laaja, ja ne vaativat vain vähän työstöä jälkituotannossa. EOS R7 on ensimmäinen APS-C-kennoa hyödyntävä EOS-kamera, joka on varustettu sekä[viii] Canon Log 3 -ominaisuudella ja elokuvatason väriavaruudella, mikä tekee editoinnista entistä joustavampaa. Molemmilla malleilla on mahdollista kuvata myös pystyvideoita ja niiden tehokkaiden kuvanvakainten ansiosta kuva pysyy tasaisena myös liikkeessä, joten ne ovat täydellinen vaihtoehto sisällöntuottajille, jotka haluavat kasvattaa seuraajamääräänsä sosiaalisessa mediassa. EOS R7:llä on mahdollista käyttää samaan aikaan sekä IBIS-vakausta että optista ja Movie Digital -kuvanvakausta, kun taas EOS R10:n käyttäjät voivat yhdistää objektiivien optisen kuvanvakauden Movie Digital -kuvanvakaukseen.

Kattavasti liitäntöjä ja saumatonta luovuutta

Laitteiden intuitiivisen suunnittelun ja kattavien liitäntöjen ansiosta sisällöntuottajat ja valokuvaajat voivat virtaviivaistaa työskentelyynsä liittyviä prosesseja. Niiden 2,36 miljoonan pisteen elektroninen etsin ja OVF View Assist -simulaation ansiosta siirtymä peilittömän etsimen käyttöön on helppo myös DSLR-kameroihin tottuneille. Mukautettavat valitsimet ja kääntyvä LCD-näyttö tekevät kameran käsittelystä helppoa, kun taas kameran sisäinen tarkennuksen haarukointi ja syvyyssommittelu tekevät molemmista kameroista tehokkaita, luovaan työhön sopivia työkaluja. EOS R10 on varustettu sisäänrakennetulla salamalla, joka tekee siitä loistavan yleiskameran, joka soveltuu moniin erilaisiin ympäristöihin – myös sisätiloissa ja hämärässä.

Jotta kuvien jakaminen, säilyttäminen ja lajitteleminen olisi mahdollisimman helppoa myös aloitteleville sisällöntuottajille ja valokuvaajille, molempiin kameroihin on mahdollista muodostaa myös Wi-Fi- ja Bluetooth™-yhteys. Sisällöntuottajat voivat ladata kuvia tai videoita mage.canon-palvelun kautta ja ohjata kameraa Camera Connect -sovelluksen ja joko USB-C-kaapelin tai langattoman verkkoyhteyden avulla. Striimaajille laitteet tarjoavat puhtaan HDMI-lähdön lähetyksiä varten ja mahdollisuuden lähettää live-videota YouTubeen image.canon-palvelun kautta. Käyttäjät voivat myös ladata RAW-tiedostoja suoraan Canonin uuteen pilvipohjaiseen kuvankäsittelypalveluun image.canon-alustan kautta palveluun, joka käsittelee kuvat neuroverkkojen avulla parantaakseen RAW-tiedostojen mahdollistamaa kuvanlaatua entisestään.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006