Canon EOS R5 C -runko

Tuotetunnus (SKU): 135077C003

4.354,03 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Canon EOS R5c on hybridikamera, joka yhdistää peilittömän R5:n täyden kennon ja 8k videon C70 kameran ominaisuuksiin.

Näytä enemmän

Kuvaus

Ominaisuudet lyhyesti:

36 x 24 mm CMOS, 45 megapikseliä
5940 tarkennuspistettä
ISO 100 – 51 200
8K -videokuvaus

Canon EOS R5C on peilitön hybridijärjestelmäkamera suurella 45 megapikselin kinokoon kuvakennolla ja se tarjoaa ensiluokkaisen kuvanlaadun ja kuvauskokemuksen. Tämä kamera perustuu pitkälti EOS R5 -kameraan, mutta sisältää tukun videokäyttöön soveltuvia ominaisuuksia. Käytettävyys ja ergonomia yhdistettynä huippumoderniin teknologiaan kruunaavat kokonaisuuden. Käytettävyydeltään ja ominaisuuksiltaan tämä kamera soveltuu erityisesti yksin työskenteleville videokuvauksen ammattilaisille ja edistyneille harrastajille, jotka tietävät mitä kameralta haluavat. Canon EOS R5C -kamera tarjoaa ennennäkemättömät ominaisuudet sekä Canonista tutun selkeän käytettävyyden ja luotettavuuden.

Canon EOS R5C on varusteltu EOS R5:stä tutulla 45 megapikselin kennolla ja tehokkaalla prosessorilla. Canonin ainutlaatuinen Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennus on luokkansa huippua ja mahdollistaa automaattitarkennuksen toimimisen erittäin hämärässä (-6 EV f/1,2 -objektiivilla). Automaattitarkennuksessa on myös modernit silmään ja kasvoihin tarkennukset, jotka toimivat erinomaisesti sekä video- että valokuvaustiloissa. Tarkka OLED-etsin helpottaa kuvaamista sekä suurelta ja tarkalta 8 cm LCD-näytöltä voit esikatsella kuvat välittömästi.

EOS R5:n video-ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Voit kuvata kameralla 8K DCI/UHD -videota jopa RAW-muodossa suoraan CF Express -kortille noin 2600 mbps -bittivirralla. 4K-videota R5 kuvaa 60 fps ja kaikki tämä myös 10-bittisenä 4:2:2:na. 120 fps hidastusvideotkin EOS R5C tallentaa 4K:na. R5C Se parantaa Cinema EOS -kameran ennestäänkin erinomaisia ominaisuuksia lisäämällä monien muiden ominaisuuksien ohella 12-bittisen Cinema RAW Light -tallennuksen. Sisäisen aktiivisen jäähdytysjärjestelmän ansiosta sisällöntuottajat voivat kuvata tuntien ajan laadukasta 8K-videota.

kenno: 36 x 24 mm CMOS, 45 megapikseliä
bajonetti: Canon RF
prosessori: Digic X
tarkennuspisteet: 5940
herkkyys: ISO 100 – 51200 (laajennettuna ISO 50 – 102400)
suljinajat: 30 – 1/8000 s
salamatäsmäys: 1/250 s (elektronisella etuverholla)
sarjakuvaus: jopa 20 kuvaa/s
videokuvaus: maks. Cinema RAW Light 8192 x 4320 / 50P / 2140 Mbps
etsin: OLED 5,7M pistettä
näyttö: 8 cm 2,1M pistettä
muistikorttipaikka: CF Express
muistikorttipaikka 2: SD (HC/XC) UHS-II
mikrofoniliitäntä: 3,5 mm
kuulokeliitäntä: 3,5 mm
muut liitännät: USB 3.1 Gen 2, Type-C -liitin, Micro HDMI
langattomat: Wi-Fi, Bluetooth
mitat: 142 x 101 x 111 mm
paino: 770 g
myyntipakkauksen sisältö: kamera, akkulaturi (LC-E6E), akku (LP-E6NH), kaulahihna, USB-C-kaapeli

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006