DELKIN XQD kortinlukija (USB 3.1)

65,00 sis. alv 24% // 52,42 alv 0%

Kompakti XQD-adapteri USB 3.1-yhteydellä. Huippunopea tiedonsiirto. Muistikortinlukija-adapterilla yhdistät lukijan suoraan USB-A porttiin ilman kaapeleita.

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) DDREADER-53 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , Brand:

Kuvaus

Delkin USB 3.1 Premium XQD Adapter yhdistää kompaktin koon huippunopeaan tiedonsiirtokykyyn. Adapteri on suunniteltu erityisesti matkaavan ammattilaisen tarpeisiin, joissa yhdistyvät keveät varusteet ja korkeatehoisen XQD muistikortin tarve studiokuvauksessa, elokuvateollisuudessa ja huipputason valokuvissa.

Ylivertaista nopeutta
USB 3.1-liitännän ansiosta kortinlukija tarjoaa ammattilaisten tarvitsevaa siirtonopeutta huipputason video- ja valokuvauksessa. Suurten tiedostot, kuten korkeatarkkuuksiset RAW-kuvat, 4K videotiedostot, pitkät Full HD ja 3D videot siirtyvät nopeasti 10Gbps (2x USB 3.0 verrattuna!). Tämän ansiosta tiedonsiirtoajat ovat lyhyempiä ja työskentely tiedostojen kanssa on nopeampaa.

Kompakti ja matkakokoinen
Kompakti adapteri on helppo pitää matkassa vaikka jokapäiväisessä laukussa, läppärilaukussa, jopa taskussa! Kiitos kompaktin rakenteensa, adapteri ei vie tilaa muilta tarpeellisemmilta varusteilta, ja tiedostot ovat aina saatavilla.

Plug & Play-toimivuus
Koska adapteri ei tarvitse ulkoista virtalähdettä, vaan kiinnittyy suoraan tietokoneen USB-porttiin. Kuvat ja videot ovat välittömästi saatavilla. Adapterin USB-liitäntä on myös taaksepäin yhteensopiva USB 3.0, 2.0 ja 1.1 porttien kanssa, mutta tiedonsiirtonopeus laskee kyseisten standardien mukaisiksi.

Ominaisuudet

  • Tukee XQD-standardin muistikortteja
  • Tiedonsiirtonopeus jopa 10 Gbps (1.25 GB/s)
  • USB 3.1 SuperSpeed+ -liitäntä
  • Portit: 1 x USB 3.1 tyypin-A porttia
  • Mac & Windows Yhteensopiva
  • Plug & Play-toimivuus

Tekniset tiedot

Muistikorttityyppi: XQD
USB-liitäntä: USB 3.1
Alin lämpötila (°C)-40 °C
Liitännät: USB
Takuu: 2 year(s)
Korkein lämpötila 60 °C
Lukunopeus (MB/s): 625 MB/s
Kirjoitusnopeus (MB/s): 400 MB/s
Paino: 30 g
Mitat (SxLxK): 177 x 47 x 312 mm
Väri: Musta