DJI RS3 Mini gimbaali

Tuotetunnus (SKU): CP.RN.00000294.01

321,77 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

DJI RS3 Mini gimbaali

Näytä enemmän

Kuvaus

 

DJI on julkistanut uuden RS 3 Minin, joka on RS 3-sarjan gimbaalien kevein yksilö, joka painaa 0,8 kiloa, mutta voi kantaa kameran ja objektiivin painon jopa 2 kiloon asti. RS 3 Mini käyttää “all-in-one”-rakennetta eli kompakti koko ja käytettävyys on omaa luokkaansa. Vain 795 grammaa pystykuvaustilassa kertoo laitteen keveydestä. RS 3 Mini on noin 50 % kevyempi kuin RS 3 Pro ja 40 % kevyempi kuin RS 3. DJI sanoo, että tämä tekee laitteen kuljettamisesta paljon helpompaa ja mahdollistaa upeat tuotokset jopa yhdellä kädellä.

Kyky kantaa jopa 2 kiloa painoa tarkoittaa, että se voi käyttää useita “valtavirran” peilittömiä objektiiveja ja kamerayhdistelmiä, mukaan lukien Sony A7S III ja 24-70mm f/2.8 GM, Canon EOS R5 ja RF24-70mm f/2.8 tai Fujifilm X-H2S ja XF 18-55mm f/2.8-4 objektiivi. DJI on koonnut verkkosivuilleen täydellisen yhteensopivuusluettelon RS 3 Minille. Tutustu tästä.

Kompakti gimbaali käyttää DJI:n kolmannen sukupolven stabilointitekniikkaa eli samaa, joka löytyy RS3 Prosta. Tämä arjoaaa erinomaisen suorituskyvyn erilaisissa liikkeissä, mukaanlukien kun kuvaaja juoksee tai gimbaalia pidetään matalassa kulmassa.

“Kun käyttäjät kuvaavat ihmisten ympärillä, RS3 Mini saa kameran liikkeet sulaviksi. Käyttäjien ei tarvitse kiinnittää huomiota jalkatyöskentelyyn ja tahtiin, sillä RS3 Mini seuraa ihmisiä tasaisesti ja voit vaihtaa korkean ja matalan kulman välillä monipuolisemman kuvavalikoiman saamiseksi”, kerrotaan DJI:lta.

RS3 Minissä on uusi kaksikerroksinen pikalukituslevy ja kiinnittämällä sen pystyvarteen kuvaajat voivat kuvata pystyvideota ilman lisätarvikkeita. Lisäksi tämä ominaisuus ei rajoita gimbalin kiertokulmaa verrattuna perinteisiin pystykuvaustiloihin. RS3 Minissä on myös ylälevy, jossa on uusi kaareva ohjuri, joka estää kameraa pyörimästä ja löystymästä.

Gimbaalissa on DJI:n Wireless Bluetooth Shutter -toiminto, joka tukee useimpia peilittömiä kameroita. Kun RS3 Mini ja kamera on yhdistetty, se on käyttövalmis heti, kun se kytketään päälle ja käyttäjät voivat suoraan ohjata videotallennus- ja valokuvaustoimintoja gimbalin tallennuspainikkeella. Lisäksi, kun käytät Sony-kameraa tuetun digitaalisen objektiivin kanssa, käyttäjät voivat myös suoraan ohjata objektiivin digitaalista zoomia eturullan avulla.

Integroitu akkukahva tukee jopa 10 tunnin käyttöaikaa, mikä tarjoaa riittävästi tehoa täyttämään täysin kokopäiväisen käytön kuvaustarpeet. RS3 Mini latautuu täyteen vain 2,5 tunnissa, joten voit palata kuvaamaan nopeasti. Voit käyttää sitä jopa latauksen aikana.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

  • Kevyt muotoilu, jopa 2kg kantavuus
  • Langaton kameran ohjaus Bluetoothin kautta
  • 1,4 tuuman värillinen kosketusnäyttö
  • Kolmannen sukupolven RS-stabilointialgoritmi
  • 2450 mAh akku ja 10 tunnin käyttöaika
  • Panoraama-, Timelapse- ja seurantatoiminnot

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006