EIZO Monitor ColorEdge CG319X 31.1″

Tuotetunnus (SKU): 60030873

3.805,65 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

  • IPS-näyttö, DCI 4K -resoluutio 4096 x 2160 pikseliä
  • Esiasennetut HDR-esiasetukset HLG ja PQ-gammalle
  • Digital Uniformity Equalizer tarkkaan kirkkauteen ja väreihin
  • Sisäänrakennettu kalibrointi ja ColorNavigator 7
  • 10-bittinen näyttö

Näytä enemmän

Kuvaus

ColorEdge CG319X on varustettu sisäänrakennetulla anturilla, joka voidaan asettaa kalibroimaan näyttö automaattisesti määrätyinä aikoina. Tämä poistaa kolmannen osapuolen kalibrointilaitteen tarpeen ja varmistaa, että näyttösi pysyy väritarkkana. Lisäksi näytössä on uusin anturitekniikka, jonka avulla voit jatkaa sen käyttöä myös uudelleenkalibroinnin aikana. Anturi tulee näytölle viemällä vähän tilaa, joten työsi pysyy keskeytyksettömänä. Värikriittistä työtä ei ole suositeltavaa suorittaa uudelleenkalibroinnin aikana, koska näytön värejä säädetään.

ColorNavigator 7 värinhallintaohjelmisto
ColorNavigator 7 on uusin ColorEdge-näyttöjen kalibrointi- ja laadunvalvontaohjelmisto. Se yhdistää EIZO: n edellisen värinhallintaohjelmiston, ColorNavigator 6:sen ja ColorNavigator NX:n kaikki ominaisuudet luodakseen uuden ja parannetun ratkaisun luovaan työhön useilla aloilla. Oma ohjelmisto tekee kalibroinnista nopeaa, helppoa ja tarjoaa ennustettavissa olevat tulokset valokuvaus-, suunnittelu-, tulostus- ja videoteoksiin.

ColorNavigator Network Laadunvalvonta Ohjelmisto
ColorNavigator Network tarjoaa keskitetyn laadunvalvonnan ColorEdge-näytöille, joihin on asennettu ColorNavigator 7 tai NX. Järjestelmänvalvojat voivat asettaa väritiloja, ajoittaa itsekalibroinnin, rekisteröidä tai säätää omaisuudenhallinta-asetuksia ja muita tehtäviä riippumatta siitä, ovatko näytöt paikallisia vai etänä. ColorNavigator Network toimii suojatulla pilvipalvelimella vapauttaakseen sinut oman palvelimen alkuinvestoinneista ja käyttökustannuksista.

DCI 4K -resoluutio
ColorEdge CG319X näyttää DCI 4K -standardin (4096 x 2160), joka on yli neljä kertaa suurempi kuin Full HD (1920 x 1080). Se on ihanteellinen 2D- ja 3D CGI-, VFX-, säveltämis- ja väriluokittelun luomiseen, muokkaamiseen ja viittaamiseen.

Suuri 31,1 tuuman näyttö
Olitpa luomassa, muokkaamassa tai tarkistamassa työsi, tämä näyttö tarjoaa runsaasti tilaa keskittyä 4K-sisältöön. Tiheällä 149 ppi: llä se soveltuu paitsi videoiden muokkaamiseen myös valokuvien muokkaamiseen ja tulostamiseen.

HDR Gamma -tuki
ColorEdge CG319X on varustettu HLG (hybridi log-gamma) ja PQ (havaintokvantisointi) käyrillä HDR (high dynamic range) -videosisällön katseluun ja muokkaamiseen. Optimoidut gammakäyrät saavat kuvat näyttämään todellisemmilta ihmissilmälle verrattuna SDR: ään (vakio dynaaminen alue). Tämä varmistaa, että ammattimaiset tekijät voivat käyttää HDR-sisältöä luotettavasti muokkausta ja värien arviointia varten.

Laaja värivalikoima vakiintuneiden teollisuusstandardien mukaisesti
Tämä laaja-alainen näyttö toistaa 98% DCI-P3-standardista, jota käytetään digitaalisessa elokuvassa, ja tukee lähetystoiminnassa käytettävää Rec.2020-standardia. Lisäksi se kattaa 99% Adobe RGB -väriavaruudesta, joten Adobe RGB: ssä otetut kuvat näytetään oikein. Suuri väriavaruus takaa myös lähes kaikkien tulostuksessa käytettävien ISO-pinnoitettujen ja USA: n verkkopäällysteisten CMYK-väritilojen toistamisen

Todellinen musta näyttö
DCI-standardin mukaisesti ColorEdge CG319X tarjoaa korkean kontrastisuhteen 1500: 1 *, jotta saadaan aitoja mustia, joita on muuten vaikea näyttää LCD-näytöllä. Kun katsot näyttöä kulmasta hämärässä huoneessa, tummat sävyt katoavat yleensä pois LCD-taustavalon ominaisuuksien vuoksi. CG-sarja on varustettu erityisellä hidastuskalvolla, jonka avulla väriaine säilyttää syvyytensä myös kulmasta katsottuna.

3D LUT tarkkaa värinäyttöä varten
Mukana on 3D LUT, joka säätää värejä erikseen RGB-kuutiopöydässä. Tuetun ColorNavigator NX -ohjelmiston emulointitoiminnon avulla sisällöntuottajat voivat tarkistaa, miltä sisältö näyttää yleisölleen. 3D LUT parantaa myös näytön lisäväriseosta (RGB-yhdistelmä), mikä on keskeinen tekijä sen kyvyssä näyttää neutraaleja harmaita sävyjä.

10-bittinen samanaikainen näyttö
ColorEdge CG319X tarjoaa 10-bittisen samanaikaisen näytön 24 bittisestä hakutaulukosta (LUT) mikä tarkoittaa, että se voi näyttää yli miljardi väriä samanaikaisesti. Tämä on 64 kertaa enemmän värejä kuin saat 8-bittisellä näytöllä, mikä johtaa tasaisiin väreihin ja vähentää Delta-E: tä kahden vierekkäisen värin välillä.

Lähetys- ja elokuva- esiasetukset
DCI-P3: n, Rec.709: n ja Rec.2020: n esiasetetut tilat varmistavat, että voit työskennellä sopivissa väriavaruuksissa ja gamma-arvoissa. Lisäksi esiasetetut tilat PQ: lle (DCI ja Rec. 2100) ja HLG (Rec. 2100) ovat käytettävissä HDR-sisällön katseluun. Sisäänrakennetun kalibrointianturin avulla voit säätää tai ylläpitää jokaisen esiasetuksen kirkkausasetusta kätevästi.

Luminanssivaroitus
ColorEdge CG319X sisältää PQ- ja HLG-leikkaustoiminnon, joka näyttää kuvan alueet, jotka näkyvät kirkkaampana kuin nykyinen asetus. Alueet, joita ei voida näyttää oikeassa kirkkaudessa nykyisillä asetuksilla, näkyvät keltaisena tai magentana. PQ- ja HLG-leikkauksia voidaan tarkastella kirkkaustasoilla 300, 500, 1000 ja 4000 cd / m2.

Turvallisen alueen merkki
Turvallisen alueen merkki osoittaa näytön alueen, joka näytetään, kun näyttö on kytketty tiettyyn laitteeseen. Tämän avulla voit tarkistaa, että tekstitykset ovat näkyvissä. Merkin väri on vaihdettavissa sen varmistamiseksi, että se pysyy kaikilla kuvilla.

Aspect Marker
Aspect marker osoittaa näytön koon alueet, jotka näytetään näyttölaitteessa, kun syötät DCI 4K (4096 x 2160) tai DCI 2K (2048 x 1080). Tämän avulla voit vahvistaa, kuinka näkymän koko ja koostumus näkyvät muissa katseluympäristöissä. Kuvasuhteet 1,85: 1, 2,35: 1 ja 2,39: 1 voidaan valita.

4K-zoomaustoiminto
Suurenna näytön alueita vahvistaaksesi pienet yksityiskohdat ja tarkistaaksesi valokuvien tarkennuksen 4K-zoomaustoiminnolla. Siihen pääsee nopeasti ja helposti näytön etupainikkeilla.

Pakkaus sisältää
Eizo ColorEdge CG319X
Kuvanäytönhuppu
DisplayPort-kaapeli (2m)
Mini DisplayPort – DisplayPort-kaapeli (2m)
HDMI-kaapeli (2m)
Sähköjohto
Näytön puhdistaja
Käyttöopas, takuukortti ja asennustodistus

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006