EIZO Monitor ColorEdge CS2740 27″

Tuotetunnus (SKU): 60030874

1.313,71 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

  • Tyylikäs 4K-näyttö jokaiselle luojalle.
  • Yhden kaapelin liitäntä USB-C: llä
  • ColorNavigator 7 -ohjelmisto
  • Suuri pikselitiheys tasaisille kuville

Näytä enemmän

Kuvaus

4K UHD -resoluutio
ColorEdge CS2740 on ensimmäinen CS-sarjan näyttö, joka toteuttaa 4K UHD -resoluution (3840 x 2160), joka on neljä kertaa suurempi kuin Full HD. Huomionarvoinen yksityiskohta varmistaa, että korkean resoluution valokuvat ja muu sisältö näkyvät tarkasti. 27-tuumainen näyttö tarjoaa runsaasti tilaa Full HD -sisällön näyttämiseen helposti ja riittävästi tilaa työkalurivien, palettien ja muiden ikkunoiden tai sovellusten näyttämiseen samanaikaisesti. Tämä tekee näytöstä monipuolisen valokuvien, videoiden muokkaamiseen, suunnitteluun ja muuntyyppiseen luovaan työhön.

Suuri pikselitiheys tasaisille kuville
Perinteinen näyttö näyttää Full HD:nä vain 96 ppi:llä. ColorEdge CS2740: n pikselitiheys on melkein kaksinkertainen uskomattomalla 164 ppi: llä 4K-kuvanäytössä, joka ei ole koskaan näyttänyt tasaisemmalta. Aakkosnumeeriset merkit ja ääriviivat erotetaan erinomaisella terävyydellä, joten voit tarkistaa jopa hienoimmat yksityiskohdat zoomaamatta.

Yhden kaapelin liitäntä USB-C: llä
ColorEdge CS2740 sisältää USB-C -liitännän 60 W: n virransyötöllä. Yhdellä USB-C johdolla voit näyttää videoita, lähettää USB-signaaleja ja syöttää virtaa liitettyyn laitteeseen, kuten älypuhelimeen tai kannettavaan tietokoneeseen. Kytke vain verkkovirta ja ole luova huolehtimatta ylimääräisestä johdoista.

ColorNavigator 7 ohjelmisto
ColorNavigator 7 on uusin ColorEdge-näyttöjen kalibrointi- ja laadunvalvontaohjelmisto. Se yhdistää EIZO: n edellisen värinhallintaohjelmiston, ColorNavigator 6:sen ja ColorNavigator NX:n kaikki ominaisuudet luodakseen uuden ja parannetun ratkaisun luovaan työhön useilla aloilla. Oma ohjelmisto tekee kalibroinnista nopeaa, helppoa ja tarjoaa ennustettavissa olevat tulokset valokuvaus-, suunnittelu-, tulostus- ja videoiden teoksiin.

Quick Color Match -ohjelmisto
Jopa kaikilla oikeilla varusteilla värien sovittaminen voi olla työläs prosessi – näytön säädöstä parhaan muokkausohjelmiston ja tulostimen asetusten määrittämiseen – tarkan tulostuksen saaminen vie paljon aikaa. Quick Color Match yksinkertaistaa prosessia huomattavasti säätämällä automaattisesti ihanteelliseen näytön, muokkausohjelmiston ja tulostimen asetukset, jotta voit keskittyä valokuviesi muokkaamiseen ja tulostaa työsi nopeasti ja vaivattomasti. Vedä ja pudota valokuva vain Quick Color Match -ikkunaan aloittaaksesi prosessin automaattisesti.

Eläväiset värit toistuvat alan standardien mukaisesti
Laaja väriasteikko toistaa melkein koko Adobe® RGB -väriavaruuden, joten Adobe RGB: llä kuvatut kuvat näytetään oikein. Elävän sinisen taivaan ja vehreän metsän kuvat toistetaan uskollisesti tavalla, jota sRGB-väriavaruuteen rajoitetut näytöt eivät voi näyttää. Laaja väriskaala takaa myös lähes kaikkien ISO-päällystettyjen ja US- verkkopäällysteisten CMYK-väriavaruuksien käytön tulostaessa.

10-bittinen samanaikainen näyttö
Näyttöporttia tai HDMI-tuloa käyttämällä näyttö tarjoaa 10-bittisen samanaikaisen näytön LUT: sta (16-bittinen hakutaulukko), mikä tarkoittaa, että se voi näyttää yli miljardi väriä samanaikaisesti. Tämä on 64 kertaa enemmän värejä kuin saat 8-bittisellä näytöllä, mikä johtaa tasaisiin väreihin ja vähentää Delta-E: tä kahden vierekkäisen värin välillä.

HDR Gamma -tuki
EIZO tarjoaa päivityksenä valinnaiset HLG- ja PQ-käyrät ColorEdge CS2740: lle. Optimoidut gammakäyrät saavat kuvat näyttämään todellisemmilta ihmissilmälle verrattuna SDR: ään (vakio dynaaminen alue).

Pakkaus sisältää
Eizo ColorEdge CS2740
USB-C-johto (2 m)
Mini DisplayPort – DisplayPort johto (2 m)
Virtajohto
Näytön puhdistaja
Käyttöopas

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006