Elinchrom One Single akkusalama

Tuotetunnus (SKU): E32E20932.1

716,94 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

 • Nopeat latausajat ja tarkka väritarkkuus
 • Aktiivinen lataus USB-C-latausportista
 • Salamasynkka jopa 1/8000 sekuntia HSS: n kanssa
 • Elinchrom OCF -sovitekiinnike

Näytä enemmän

Kuvaus

Elinchrom ONE seuraa sinua minne tahansa. Ole aina valmis, kun inspiraatio iskee, mukanasi erittäin kompakti ja kevyt Elinchrom ONE salamalaite.
Se yhdistää 131Ws tehokapasiteetin muihin mainioihin ominaisuuksiin, kuten integroitu litiumioniakku, USB-C lataus, TTL, HSS ja virtaviivainen kosketussäätö kompaktissa kotelossa.
ONE painaa vain 1,5 kg. Kannettava, kestävä, tehokas ja luotettava kameran ulkopuolinen salamalaite ilman johtoja, missä tahansa kuvauspaikkasi tuleekin olemaan.

 • Erinomainen kannettavuus
  ONE painaa vain 1,5 kg ja on kooltaan samaa luokkaa kuin 70-200 mm: n objektiivi.
  ONE on valmis matkustamaan kanssasi kaikkialle.
 • Integroitu litiumioniakku
  Mahdollistaa jopa 725 täyden tehon välähdystä yhdellä latauksella.
 • USB-C-latausportti
  Lataa Elinchrom ONE mistä tahansa USB-C-lähteestä.
 • Aktiivinen lataus
  Liitä Elinchrom ONE virtalähteeseen ja jatka kuvaamista latauksen kanssa.
 • Elinchrom OCF -sovitekiinnike
  Yhteensopiva Profoto OCF: n ja perinteisen Elinchrom -bajonetin kanssa.
  Kiinnitys mukana tulevan sovittimen kautta. Mahdollistaa laajan Elinchrom valonmuokkainmalliston käytön.
 • Kosketusnäyttö
  Älykäs ja virtaviivainen käyttöliittymä on suunniteltu tarjoamaan nopean ja tehokkaan käyttäjäkokemuksen.
  Laitteessa myös perinteinen säätöpyörä.
 • Tehokas kaksivärinen LED -mallinnuslamppu
  Säädettävä värilämpötila 2700-6500, teho 3000 lumenia. CRI 95.
 • Nopeat latausajat ja tarkka väritarkkuus
  ONE lataantuu 0,9 sekunnissa täydelle teholle ja ylläpitää +/- 150K värilämpötilaa koko tehoalueella.
 • Salamasynkka jopa 1/8000 sekuntia HSS: n kanssa.
  Pysäytä liike, voita vallitseva valo, tai himmennä tausta.
 • TTL ja manuaalinen lukitus
  Mahdollistaa nopean vaihdon TTL: stä manuaaliseen menettämättä valotusasetuksia.
 • Kätevät ryhmävalot laitteen sivuilla
 • Irrotettava kaksisuuntainen metallinen kallistusnivel 7-8 mm: n sateenvarjokiinnikkeellä.
 • Älykäs Pro-Active-jäähdytys

 

Tuotepakkauksen sisältö
1x Elinchrom ONE – EL20930.1
1x  Elinchrom OCF Adapter – EL26346
1x  Elinchrom OCF Diffusion Dome – EL25110
1x Elinchrom 65W USB-C Wall Charger – EL11052
1x Elinchrom USB-C Cable 1.8 m (5.9’’)
1x Elinchrom ONE Case – EL33250

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006