Fashion Photo Masterclass & Portfolio workshop COLLECTION with Olga Poppius & Claudia Englmann

Tuotetunnus (SKU): Studiovarustamo-25112023

1.000,00 alv 0 %800,00 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Varasto loppu

Tapahtuman lipun tilaus onnistuu kaikilla tarjoamillamme maksutavoilla. Myös yrityslasku ja osamaksutavat. Osallistujat saavat lahjaksi Profoton BackPack M -repun (arvo 429€ sis alv).

Näytä enemmän

Kuvaus

Tervetuloa eksklusiiviseen workshopiin muotikuvaaja Olga Poppiuksen sekä Voguen stylistin sekä luovan johtajan Claudian matkaan perjantaina 15.12.2023 klo 10 – 18.00 G-studiolle!

Haluatko olla askeleen edellä muotikuvaustrendeissä? Tule mukaan koko päivän mittaiseen intensiiviseen oppimiskokemukseen, jossa Claudia paljastaa tämän hetken muotimaailman kuumimmat sisällöntuotannon trendit ja jossa Olga opettaa sinut muotikuvauksen saloihin!

Claudia Englmann paljastaa myös mitä suurimmat lehdet ja brändit odottavat kuvaajilta, sekä miten voit päästä alalle. Tällaista tilaisuutta päästä kasvokkain Voguessa vaikuttavan henkilön kanssa, sekä lehteen kuvanneen valokuvaajan kanssa ei kannatta missata, jos muotikuvaus on asia, jossa haluat kehittyä ja tehdä siitä itsellesi uraa.

Olgan osuus workshopissa sisältää ainutlaatuisen muotikuvauskokemuksen, jossa pääset myös käytännössä toteuttamaan opittuja taitoja. Päivän aikana kuvataan useita stailattua settejä eri valaistuksilla mallien kanssa, jossa osallistujat pääsevät myös kuvaamaan ja workshopin jälkeen osallistujilla on upea kokoelma uusia kuvia, joissa uusinta muotia 2024 kokoelmista portfolioonsa. Päivitä portfoliosi yhdessä päivässä ajan tasalle!

Kuvauksissa on käytössä tuhansien eurojen arvosta vaatteita ja koruja Euroopan parhailta muotitaloilta, joita et välttämättä muualta Suomesta löydä.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta!

Hinta Studiovarustamon asiakkaille 992€ sis alv. (norm.1240 € sis. alv) Etusi 248€.

Osallistujat saavat lahjaksi Profoton BackPack M -repun (arvo 429€ sis alv).

Workshopin hinta sisältää koulutuksen, kalustolainan, mahdollisuuden kuvata malleja Olgan opastuksella, herkullisen lounaan, sekä kahvi- ja teetarjoilut.

Huomaathan, että paikkoja on erittäin rajoitetusti, joten varmista paikkasi ajoissa ja varmista, että olet mukana tässä ainutlaatuisessa oppimiskokemuksessa!

Hinta Studiovarustamon asiakkaille 992€ sis alv. (norm.1240 € sis. alv) Etusi 248€.

 

  • Tapahtumassa on käytössä Olgalla ja osallistujilla Canonin uusimmat kamerat ja objektiivit ja sekä Profoton valaisukalusto.
  • Workshop järjestetään pääasiassa englanninkielisenä.
  • Osallistujamäärä on rajattu 10 henkeen, joten varaa lippusi pian!
  • Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Canonin ja Profoton kanssa.
  • Paikanpäällä mukana Canonin edustaja demolaitteiden kanssa, joihin pääset tutustumaan ja testaamaan.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006