Valaisuworkshop x Lars Johnson 12.3.2024

Tuotetunnus (SKU): Studiovarustamo-13022024

128,23 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Valaisuworkshopissa päästään Larsin mukana kuvaamaan kolmea eri mallia ja perehtymään salamavalaisuun ja valonmuokkaimiin. Päivä keskittyy valaisuun ja mallinohjaukseen, mutta tärkeitä teemoja ovat kuvauksissa toimiminen, mallinohjaus, asiakkaan toiveiden ja oman vision yhteensovittaminen sekä tietysti kuvaajakollegoiden kanssa verkostoituminen.

Näytä enemmän

Kuvaus

Tervetuloa syventymään salamavalaisun saloihin, oppimaan loistamaan jokaisessa kuvaustilanteessa ja täydentämään omaa portfoliotasi!

Päivän aikana perehdytään Larsin opastuksella valaisun ja mallinohjauksen teemoihin, sekä vinkkeihin, jotka auttavat sinua hallitsemaan valoa tilanteesta tai kuvattavasta riippumatta. Valaisu toteutetaan Profoton salamakalustolla ja kamerakalustona Sonyn ammattilaisrungot ja objektiivit.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu 20 henkeen. Ole siis nopea lipun oston kanssa!

Tapahtuma järjestetään Optipari Studiolla, osoitteessa Linnanherrankuja 3 C, 00950 Helsinki

Päivän aikataulu

  • Klo 10 – 10.30 Saapuminen, tapahtuma alkaa. Aamukahvit ja esittelyt
  • Klo 10.30 – 11.45 Ensimmäinen mallikuvaus
  • Klo 12.00 – 12.30 Lounas
  • Klo 12.30 – 14.00 Toinen mallikuvaus
  • Klo 14.00 – 14.15 Kahvitauko
  • Klo 14.15 – 15.30 Kolmas mallikuvaus
  • Klo 15.30 – 16.00 Kysymykset, kiitokset. Koulutuspäivä päättyy.

Helsinkiläinen ammattivalokuvaaja Lars Johnson on työskennellyt ympäri maailmaa vuosikymmenen ajan. Ennen pandemiaa hän vietti yli 10 kuukautta vuodesta matkustaen projektista toiseen. Tällä hetkellä työt painottuvat suomalaisiin tv-projekteihin sekä studiokuvauksiin mainos ja musiikki alalla. Myös muotokuvat ovat hänen erikoisalaansa.

Hän on suurilta osin itseoppinut, mutta ottanut paljon vaikutteita huippu muotikuvaaja Oksana Tocickajalta työskenneltyään hänen kanssa Liettuassa vuosina 2009 ja 2010.

Kuvaajana hän keskittyy kuvattavan ohjaamiseen ja valaisuun. Myös ammattimainen, mutta rento kuvaus ilmapiiri on hänelle hyvin tärkeää.

Tapahtuma toteutetaan yhdessä Sonyn ja Profoton kanssa

Paikanpäällä mukana Sonyn sekä Profoton edustajat demolaitteiden kanssa, joihin pääset tutustumaan ja joita voit myös testata.

Erillistä lippua tapahtumasta ei toimiteta, ostokuittisi toimii sisäänpääsynä tapahtumaan.

Osallistumisen peruminen: Peruutukset tulee ilmoittaa meille viimeistään perjantaina 8.3. Tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei hyvitetä.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006