Fomei Digitalis Pro TX120 akkusalama

Tuotetunnus (SKU): FY3688

394,35 alv 0 %201,61 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varasto loppu

Kompakti salama, jossa on HSS (High-Speed Sync) ja 15W LED-valo. Maksimiteho salamalle on 120 Ws (wattisekuntia).

 

Näytä enemmän

Kuvaus

HSS (High-Speed Sync) on salamateknologia, joka mahdollistaa valokuvaajille kameran salaman käytön suljinnopeuksilla, jotka ovat korkeampia kuin normaali salaman synkronointinopeus. Normaalissa salaman synkronointitilassa salama toimii yleensä kameran suljinnopeuden rajoissa tai sen alapuolella, usein noin 1/200 tai 1/250 sekuntia. Kun kuvataan korkeampilla suljinnopeuksilla, salamaa ei voi käyttää, koska kameran suljinverhot peittävät anturin osittain millä tahansa hetkellä, eikä salama voi synkronoitua niin nopeisiin valotuksiin.

Kuitenkin HSS-tekniikan avulla salama lähettää nopeita, matalatehoisia valoimpulsseja yksittäisen voimakkaan salaman sijaan, ja valotus levittyy koko kameran valotusajan ajalle. Tämä jatkuva valaisu mahdollistaa salaman käytön huomattavasti korkeammilla suljinnopeuksilla, jopa kameran maksimisulkimenopeuteen asti.

HSS:n edut ovat:

 1. Liikkeen jäädyttäminen: HSS:n avulla valokuvaajat voivat käyttää salamaa liikkeen jäädyttämiseen jopa nopeissa suljinnopeuksissa, mikä on erityisen hyödyllistä toiminta- ja urheilukuvaamisessa.
 2. Laukaisu aukon säädöllä: HSS mahdollistaa laukaisun aukiolla kirkkaissa olosuhteissa ja silti tasapainottaa valotuksen käyttämällä salamaa varjojen täyttämiseen.
 3. Tasapainotettu valaistus kirkkaissa olosuhteissa: HSS mahdollistaa valokuvaajien tasapainottaa kohteen kirkkautta ympäristön valon kanssa jopa kirkkaassa päivänvalossa.
 4. Luovaa hallintaa: HSS antaa valokuvaajille enemmän luovaa vapautta käyttää salamaa erilaisissa valaistustilanteissa ja saavuttaa halutut valaistusefektit.

On tärkeää huomata, että HSS:n käyttö vähentää salaman tehokasta tehoa, koska valo levittyy pidemmän ajanjakson yli. Tämä tarkoittaa, että salamalla ei ehkä ole samaa kantamaa kuin normaalissa salaman synkronointitilassa. Siksi HSS:ää käytetään yleensä silloin, kun tavallinen salaman synkronointi ei ole mahdollista tai kun halutaan tiettyjä luovia efektejä.

On syytä huomioida, että kaikki kamera- ja salamayhdistelmät eivät tue HSS:ää. Sekä kameran rungolla että salamayksiköllä on oltava HSS-toiminnot tämän ominaisuuden käyttämiseksi. On suositeltavaa tarkistaa kameran ja salaman yhteensopivuus ja tekniset tiedot varmistaaksesi HSS-toiminnon toimivuuden.

 • Salaman teho: 120 Ws
 • Mallivalo: 15W
 • LED Kierrätysaika: 0,05 – 1 s
 • Laukaisujen yhteensopivuus: TS-5, TR-16
 • Virtalähde: Li-ion 14,4 V / 2500 mAh
 • Aktiivinen jäähdytys: Kyllä
 • Sisäänrakennettu vastaanotin: Kyllä
 • Synkronointiliitäntä: Kyllä
 • Mitat: Halkaisija 91 x 134 mm
 • Paino: 820 g

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006