Fomei LED DMX-150B

Tuotetunnus (SKU): FY3682

321,77 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Fomein uusi DMX-150B on monipuolinen ja tehokas perusvalo. Valoa pystyt muokkaamaan helposti Bowens yhteensopivilla valonmuokkaimilla tai perinteisillä sateenvarjoilla. 5600K värilämpötilaa pystyt säätämään erikseen ostettavilla kalvoilla haluamaasi värilämpötilaan.

Näytä enemmän

Kuvaus

Fomei LED DMX 150B on monipuolinen valonlähde, joka soveltuu Bowens-kiinnityksen ansiosta laajalti sekä valokuvaukseen että videokuvaukseen. 150B on loistava ensimmäiseksi valoksi jatkuvan LED-valon maailmaan, jossa kuvaajalla on salamaan verrattuna helpompi työ – se, mitä näkee silmillä – näkyy myös lopputuloksessa. 150B:n kaveriksi voit laittaa minkä tahansa olemassa olevista Bowens- kiinnitteisistä valomuokkaimista.

 

Aiempiin valoihin verrattuna tällä valolla on vakaa 5600K lämpötila. Valoteho on yli kaksinkertainen aiempiin verrattuna (100B 45900lx 0,5m | 150B 109000lx 0,5m). Suosittelemme käyttämään värisuodattimia lämpötilan säätämiseen.

 

 

 

Takana olevan ohjauspaneelin lisäksi 150B:tä voidaan säätää kahdella muulla tavalla. Ensimmäinen on standardi DMX512 (mini XLR). Toinen on Desal Lite+ -sovellus, joka on saatavilla sekä iOS että Android alustoille. Laitteet toimii Bluetooth Smartmesh -verkon periaatteella.

 

 

 

Kaikkia toimintoja voidaan ohjata kauko-ohjauksella yhdistämällä ja ryhmittelemällä kuinka monta valoa tahansa. Sovellus ei ole yhteensopiva Desal Liten edellisen version kanssa. Voit lisätä videoosi palavan kynttilän tai vilkkuvan ukkosmyrskyn napin painalluksella käyttämällä valmiita tehosteita. Kaikkia näiden asetuksia voidaan säätää LCD-näytön kautta tai mobiilisovelluksesta.

 

 

150B käyttää uuden sukupolven COB-lediä, joka jakautuu tasaisemmin pyöreän muotoisen valonsa ansiosta. Tämä valonlähde on standardimme mukainen: CRI 96+, tarkka värilämpötila ja valo on samalla välkkymätöntä. Joten se on kumppani, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa.

 

 

 

Bowens- kiinnikkeen ansiosta käytössäsi on laaja valikoima softboxeja, heijastimia ja muita muokkaimia. Samalla voidaan käyttää mitä tahansa sateenvarjoa, olipa se läpiampuva tai heijastava.

 

 

 

Kovaan pahviseen kuljetuslaatikkoon on vaahtomuovista muokattu sisusta, josta löytyy omat paikat valolle, virtajohdolle ja heijastimelle.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006