Fuji GFX 50S II 35-70mm Kit keskikoon järjestelmäkamera kit

Tuotetunnus (SKU): 16708458

3.950,81 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Täsmällistä erottelukykyä, terävyyttä, selkeyttä ja värintoistoa

Näytä enemmän

Kuvaus

51.4 megapikseliä, X-Processor 4 ja vakuuttava kuvanvakautus

Uuden GFX50S II:n 51.4 megapikselin CMOS-kenno on mitoiltaan 43.8×32.9 mm, mikä on noin 70 % suurempi pienkoon kennoon verrattuna. Vastaavalla resoluutiolla jokaisesta pikselistä tulee suurempi, mikä näkyy erinomaisena ISO-herkkyytenä ja laajana sävykirjona varjoista valoihin. Optimoimalla kennon valoakeräävien mikrolinssien koko ja muoto erotetaan valo jokaisessa pikselissä niin, että vältytään tahattoman valon sekoittumiselta. Yhdessä XProcessor 4:n tehokkuuden ja korkealaatuisten GF-objektiivien kanssa kamera tallentaa kuvia hyvin tarkalla yksityiskohtaisuudella ja kolmiulotteisella luonteella, mikä on ominaista tämän koon kennoille.

GFX50S II:een on kehitetty viisiakselinen kuvanvakain (IBIS), joka takaa korkean kuvanlaadun myös käsivaralla kuvatessa ja minimoi liikkeen epätarkkuuden heikossa valaistuksessa. Kuvanvakain on kaikkien aikojen tehokkain GFX-järjestelmässä ja voi kompensoida jopa 6,5 askelta pidemmän suljinajan. Sitä paitsi kameran automaattitarkennusteho voi hyödyntää vakautusta kontrolloidakseen kennon liike-epätarkkuutta ja siten parantaa niin nopeutta kuin tarkkuuttakin.

X-Processor 4:n tehon avulla myös automaattitarkennuksen päivitystaajuus kasvaa ja uudelleenkehitetty tarkennusalgoritmi parantaa kameran kykyä havaita ja seurata kasvoja, silmiä ja liikkuvaa kohdetta jopa niinkin vaikeissa valo-olosuhteissa kuin -3,5EV.

Fujifilmin rakastettu värintoisto perustuu 86 vuoden kokemukseen valokuvafilmin kehityksestä ja se on ollut osana maailman ikonisimpia valokuvia ja elokuvia. GFX50S II sisältää 19 erilaista filmisimulointitilaa, joten fantastisten värien saaminen suoraan kamerasta on helppoa, esimerkiksi uuden filmisimulaation Nostalgic Neg. avulla. Filmisimulointi muistuttaa 1970-luvun”American New Color Photography” -aaltoa ainutlaatuisella sävyllä, lämpimillä valoilla ja lisätyllä kylläisyydellä varjoissa, antaen pehmeämmän ilmeen yksityiskohdat säilyttäen.

Kompakti ja kevyt kamerarunko

GFX50S II on pienikokoinen ja painaa vain 900 g, ja on edeltäjänsä tavoin sääsuojattu tukevalla magnesiumkuorella. Kahva on muotoiltu niin, että kamera istuu mukavasti käteen, vaikka käyttäisikin pidempää zoomiobjektiivia. Kamera on aiemmin lanseeratun GFX100S tavoin saanut uuden säätöpyörän (PSAM-pyörä) valokuvaustilan asettamiseen sekä kuusi ohjelmoitavaa tilaa (C1-C6) tarjoten nopean pääsyn usein käytettyihin asetuksiin. Uuden syöttöpyörän päällä on kytkin, jolla voidaan helposti vaihtaa stillin ja videon välillä.

Kameran joystick on GFX 50S:ään verrattuna isompi ja helpommin käsiteltävä, jotta tarkennuspisteen vaihtaminen ja valinta kävisi sujuvammin. GFX 50S II:ssä on 3,2 tuuman kosketusherkkä LCDnäyttö taustapuolella ja yläpuolella 1,8 tuuman LCD-näyttö, jota voidaan muokata näyttämään tärkeitä EXIF-asetuksia kuten suljinaika, aukko, ISOherkkyys sekä valotuksenkorjaus. Taaemman LCD-näytön resoluutio on 2,36 miljoonaa pistettä ja se voidaan kallistaa kolmeen suuntaan (90° ylöspäin, 45° alaspäin ja 60° oikealle).

GFX50S II on varustettu kahdella SD-korttipaikalla, jotka tukevat UHS-II:ta sekä mahdollisuuden ladata kameraa suoraan USB-C-liitännän kautta. USB-Cliitännän kautta voidaan myös kuvata suorakaappauksella tietokoneeseen “Tether Shooting Plug-in PRO Adobe® Photoshop®” ja ’’Capture One Pro FUJIFILM’’ kautta.

200 megapikselin Pixel Shift Multi-Shot

Toiminnolla Pixel Shift Multi-Shot voi GFX50S II tuottaa 200 megapikselin kuvia vakuuttavalla värintoistolla, sävyillä ja yksityiskohtien kirjolla ja on täydellinen esimerkiksi arkisto-, fine art – tai asetelmavalokuvauksessa, jotka vaativat äärimmäisen korkeaa resoluutiota.

Kameran sisäisen vakautuksen avulla kameran kuvakenno siirtyy 0,5 pikseliä kerrallaan vangiten asteittain 16 RAW-kuvaa ja yhdistäen ne yhdeksi Digital Negative (DNG) -kuvaksi ohjelmalla “Pixel Shift Combiner”. Pixel Shift Multi-Shot -toiminto vangitsee RGB-pikseli-informaatiota punaisissa, vihreissä ja sinisissä pikseleissä tarkasti ja yksitellen, mikä antaa mahdollisimman korkean värintoiston jopa kaikkein pienimmissä yksityiskohdissa.

Tärkeimmät toiminnot

 •  51.4 megapikselin FUJIFILM G CMOS -kenno (43.8×32.9mm)
 • X-Processor 4
 • Viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) jopa 6,5 portaan kompensaatiolla
 • Yhteensopiva FUJIFILM G -kiinnityksen objektiivien kanssa
 • Tukeva pöly- ja sääsuojattu rakenne magnesiumista, paino n. 900 g
 • Kosketusherkkä 3.2 tuuman LCD-näyttö 2 360 000 pisteen resoluutiolla, taivuteltavissa kolmeen suuntaan
 • Sähköinen etsin 3 690 000 pisteen resoluutiolla ja 0,77x suurennoksella
 • Kaksi muistikorttipaikkaa (SD/SDHC/SDXC), molemmissa tuettu UHS-II
 • Fujifilmin pidetyt filmisimulointitilat, toimivat sekä stillissä että videossa
 • Isot ja älykkäät säädöt valittua kuvaustilaa varten, parannettu joystick AF-pisteen ohjaukseen
 • Wi-Fi langattomaan kuvansiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, energiatehokkaaseen yhteyteen puhelimeen/tablettiin. Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM Camera Remote
 • Mikrofonisisääntulo (3.5 mm), liitäntä kaukolaukaisimelle (2.5 mm) ja kuulokeulostulo (3.5 mm)
 • Toiminto Pixel Shift Multi-Shot (200 megapikseliä)
 • 117 / 425 kpl valinnaisia tarkennuspisteitä (AF-tila: ”Yksittäinen piste”)
 • Full HD -videotallennus 29.97p / 25p / 24p / 23.98p 36Mbps.
 • Herkkyysalue ISO 100 – 12 800, voidaan lisätä ISO 50/25600/51200/102800
 • Raw-kehitys JPEG:ksi ja TIFF:ksi (8-bit) suoraan kamerassa
 • Lisätarvikekenkä esim. ulkoista salamaa varten sekä PC-synkkaliitäntä

Lisävarusteet:

 • Käsikahva MHG-GFX S – yhteensopiva Arca-Swiss jalustapään kanssa
 • Mikrofoni MIC-ST1
 • Lisäakku: NP-W235
 • Kaukolaukaisin: RR100 (2,5mm)
 • Tuplalaturi: BC-W235
 • FUJIFILM Xapp -sovelluksella mahdollista kaukoohjata kameraa sekä siirtää kuvia. Ladattavissa ilmaiseksi iOS:iin ja Androidiin.
 • H-Mount adapter G – Adapteri FUJINON HC -objektiivin kiinnitystä varten, mahdollista ohjata aukkoa kamerasta sekä käyttää objektiivin keskussuljinta (salamatäsmäys jopa 1/800). Vain manuaalinen tarkennus.
 • Paljeadapteri ”View Camera Adapter G” – Mahdollistaa suurkoon objektiivin kiinnityksen, esim. CM FUJINON. GFX 50S II käytetään digitaaliperänä mahdollisuutena ohjata suljinta joko kamerasta tai objektiivista.
 • Ohjelmia suorakaappaukseen: Plug-in PRO Adobe® Photoshop® Lightroom®, Capture One Pro FUJIFILM, FUJIFILM X Acquire.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006