Fujifilm GFX 100s – demolaite

Tuotetunnus (SKU): 24002010

3.145,16 alv 0 %

Varastossa

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Erittäin vähän käytetty Fujin järkkäri, käytetty myymälän esittelykappaleena.
Täysi takuu.
Myös leasing mahdollisuus.

Näytä enemmän

Kuvaus

Erittäin vähän käytetty Fujin järkkäri, käytetty myymälän esittelykappaleena.

 

102 megapikselin keskikoon kenno ja X-Processor 4

GFX100S:n taustavalaistu CMOS-kenno on kooltaan 43.8 x 32.9 mm, joka on noin 70 % suurempi täyden koon kennoon verrattuna. Kuvakennon koko yhdistettynä 102 miljoonan pikselin resoluutioon ja sisäänrakennettuun kuvanvakautukseen tuottaa kuvia entistäkin suuremmalla yksityiskohtien kirjolla, laajalla sävyalueella ja vaikuttavalla suorituskyvyllä huonommissakin valotusolosuhteissa. Entistä kolmiulotteisempi vaikutelma onkin keskikoon kuville luonteenomainen piirre. Kamerassa on nopea, tarkka ja monipuolinen automaattitarkennus, joka tarkentaa jopa 0,16 sekuntissa niinkin vaikeissa valo-olosuhteissa kuin -5,5EV. Uudelleenkehitelty automaattitarkennuksen algoritmi on parantanut kameran kykyä tunnistaa ja seurata kasvoja, silmiä ja liikkuvia kohteita.

Fujifilmin pidetty värintoisto perustuu 86 vuoden kokemukseen valokuvafilmin kehityksestä ja on ollut osa ikonisimpien valokuvien ja elokuvien maailmaa. Uusi FUJIFILM GFX100S sisältää jopa 19 erilaista filmisimulointitilaa fantastisten värien tuottamiseen suoraan kamerasta.

Pienempi ja kevyempi kamerarunko

Korkean kuvanlaadun varmistamiseksi myös käsivaralla kuvatessa, on GFX100:an kehitetty viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS). Verrattuna GFX100:ssa olevaan yksikköön, on kuvanvakain uuden GFX100S: sisällä 20 % pienempi, 10 % kevyempi ja voi kompensoida jopa 6 porrasta pidempään suljinaikaan.

Uuden kuvanvakautuksen lisäksi on GFX100S saanut myös pienemmän sulkimen ja käyttää pienempää akkutyyppiä (NP-W235) edeltäjäänsä verrattuna, minkä ansiosta kamerarunko on huomattavasti pienempi ja lähes 500 g kevyempi. Kamerarunko on täysin samanlainen kuin aiemmissa sääsuojatuissa malleissa ja siinä on kestävä magnesium-kuori.

GFX100S on saanut uuden valintakiekon (PASM) jolla säädetään kuvaustilaa, sekä kuusi ohjelmoitavaa tilaa, joiden avulla päästään nopeasti käsiksi usein käytettyihin asetuksiin. Uuden valintakiekon yläpuolella on kytkin, jolla helposti vaihdetaan still-kuvan ja videon välillä. Kameran joystick on suurempi ja sen käsittely on parantunut tarkennuspisteen siirtämisen ja valitsemisen helpottamiseksi.

GFX100S:n takapuolella on 3,2 tuuman kosketusherkkä LCD-näyttö ja 1,8 tuuman LCD-näyttö etupuolella, jotka voi mukauttaa näyttämään tärkeitä EXIF-asetuksia kuten suljinaika, aukko, ISOherkkyys ja valotuksen korjaus. Taaemman LCD-näytön resoluutio on 2,36 miljoonaa pistettä, ja näyttöä voi kallistaa kolmessa suunnassa (90° ylöspäin, 45° alaspäin och 60° oikealle).

GFX100S on varustettu kahdella SD-korttipaikalla, jotka tukevat UHS-standardia sekä mahdollisuudella ladata kameraa suoraan USB-C-liittimellä. USB-C-liittimellä voi myös kuvata suorakaappauksella tietokoneeseen “Tether Shooting Plug-in PRO for Adobe® Photoshop®” ja ’’Capture One Pro FUJIFILM’’ kautta.

Pixel Shift Multi Shot – toiminto, 400 megapikselin kuvat

GFX100S on täydellisesti varusteltu tarjoamaan erinomaista yksityiskohtien toistoa jokaisessa kuvassa tai videomateriaalissa. Tämä ei kuitenkaan olisi mahdollista ilman FUJINON G Mount -objektiivien erottelukykyä. Hyödyntämällä vuosikymmenten kokemusta broadcast -optiikasta, on juuri tämä yhdistelmä objektiivejamme ja kennon teknologiaamme, joka erottaa kuvasi muista. Aina muotokuvan ripseistä uskomattoman maiseman hentoisiin ruohonkorsiin, GFX100S auttaa sinua kehystämään jokaisen yksityiskohdan.

Kun vain paras kelpaa, GFX100S vastaa haasteeseen. Sen Pixel Shift Multi Shot – toiminto kuvaa 16 RAW-tiedostoa luodakseen yhden 400 megapikselin kuvan, joka toistaa hienoimmat yksityiskohdat äärimmäisen väritarkkuuden kanssa. Kuvat luodaan siirtämällä kuvakenno tallentamaan punaista, vihreää ja sinistä tietoa jokaisesta pikselistä. Tämä prosessi johtaa vertaansa vailla olevaan värin toistoon, minimaalisiin virheväreihin ja se on täydellinen taidekokoelmien arkistointiin, kulttuuriperinnön säilyttämiseen tai mihin tahansa sovellukseen, joka vaatii valtavaa väritarkkuutta ja veitsenteräviä yksityiskohtia.

4K-videokuvaus keskikoon tunnelmissa

Suuren ja nopean kennonsa ansiosta GFX100S:llä on videosuorituskyky, joka on ainutlaatuista keskikoon kameroille. Yhdistelmä Xprocessor 4 ja nopea kuvakenno antaa mahdollisuuden filmata keskikoossa, jossa koko kennon leveys hyödynnetään suhteessa 16:9 tai 17:9. Näin voidaan luoda ainutlaatuista ilmettä, sillä GFX100S:llä on huomattavasti suurempi kenno kuin useimmissa elokuvakameroissa.

GFX100S:n vakuuttava videosuorituskyky tarjoaa mahdollisuuden tallentaa 4K/30p 4:2:0 10bit sisäisesti SD-kortille. Samaan aikaan voi myös tallentaa 4K/30p 12bit 4:2:2 ProRes RAW ulkoiseen toistoyksikköön HDMI:n kautta.

Kamera tukee kahta videoformaattia, H.264/MPEG-4 AVC ja H.265/HEVC ja voi valita kahden komprimointivaihtoehdon välillä, ALL-Intra ja Long GOP. ALL-Intraa käytettäessä video tallentuu 400 Mb/s nopeudella. Profiilit F-Log ja Hybrid Log Gamma, ITU-BT.2100 (HLG) ovat saatavilla videon tallentamiseen isommalla värisyvyydellä suurimman mahdollisen luovuuden saavuttamiseksi ja jälkikäsittelyn hallitsemiseksi. Sisäänrakennettu kuvanvakain (IBIS) voidaan yhdistää toimintoihin elektroninen kuvanvakautustoiminto (DIS) ja ”IS Boost” lisävakauden tuomiseksi erityisissä kohteissa ja tilanteissa.

Aiemmin julkaistut filmisimulaatiot ”ETERNA” ja ”ETERNA Bleach Bypass”ovat nopeasti saavuttaneet suosiota videokuvaajien joukossa, ja ne löytyvät tietenkin myös GFX100S:stä. Filmisimuloinnit perustuvat analogiseen filmiin ETERNA, joka on pitkään ollut suosittu filmikuvauksessa. ETERNA luo elokuvamaisen tyylin suurella sävylaajuudella varjoissa sekä alemman kontrastin ja värikylläisyyden. Efekti ”bleach bypass” näkyy monisa tunnetuissa filmeissä ja juontaa juurensa menetelmästä, jossa filminkehityksessä jätetään valkaisuvaihevälistä, tuloksena kuvat toistuvat voimakkaammalla kontrastilla ja kauniin haaleilla väreillä.

Tuotetiedot:

 • Taustavalaistu 102 megapikselin FUJIFILM G CMOS (43.8×32.9mm) kenno ilman optista alipäästösuodinta
 • X-Processor 4
 • Viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) jopa 6 portaan korjauksella
 • Autotarkennus 3.76 miljoonalla vaiheentunnistavalla pikselillä, jotka kattavat lähes koko kuva-alueen
 • Yhteensopiva FUJIFILM G -kiinnityksen objektiivien kanss
 • Kestävä pöly- ja sääsuojattu rakenne magnesiumist
 • Kosketusherkkä 3.2 tuuman LCD-näyttö 2 360 000 pisteen resoluutio, kallistettavissa kolmessa suunnassa
 • Elektroninen etsin 3 690 000 pisteen resoluutio ja 0,77x suurennos
 • Kaksi muistikorttipaikkaa (SD/SDHC/SDXC), molemmat tukevat UHS-II-standardi
 • Fujifilmin suositut filmisimulointitilat, toimivat sekä valokuvauksessa että videokuvauksess
 • Isot ja älykkäät säädöt valitun kuvatilan säätämiseen, paranneltu joystick AF-pisteen ohjaamiseen
 • Raw 14/16bit
 • Wi-Fi langattomaan tiedonsiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, energiatehokkaaseen tiedonsiirtoon puhelimeen/tablettiin.
 • Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM Xap
 • Paino noin 900
 • Videotallennus DCI tai UHD 4K / 24, 25 & 30p 4:2:0 10-bittisenä sisäisesti SD-kortille ja DCI tai UHD 4K / 24, 25 & 30p 4:2:2 10bit/12bit (ProRes RAW) tallennusyksikköön HDMI:n kautta
 • Videoformaatti: H.264/MPEG-4 AVC ja H.265/HEVC
 • Videokomprimointi: ALL-intra (jopa 4K 30p) ja Long GOP
 • Videotallennus jopa 400Mb/s ALL-Intra
 • ETERNA-filmisimulointi elokuvamaiseen tyyliin – suuri sävylaajuus alhaisemmalla kontrastilla ja värikylläisyydellä
 • F-Log värinluokitusprofiili videolle (tallennus muistikortille tai
 • HDMI-liitännällä) sekä tuki Hybrid Log Gamma (HLG)
 • Mikrofonisisääntulo (3.5 mm), kaukolaukaisinliitäntä (2.5 mm) ja kuulokeliitäntä (3.5 mm)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006