Fujifilm GFX100 II keskikoon järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 16805452

6.934,68 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Fujifilm GFX100 II keskikoon järjestelmäkamera.

Tutustu kameraan Studiovarustamon myymälässä! Voit myös vuokrata GFX 100 II kameran meiltä.

Näytä enemmän

Kuvaus

Uusi lippulaivamalli GFX100 II vie GFX-sarjan aivan uudelle tasolle yhdistäen huippuluokan kuvanlaadun huippunopeuteen. Uusi kehittynyt kenno (“GFX 102 MP CMOS II HS”), joka on 70% suurempi kuin täysikennoinen sensori, tarjoaa 102 megapikselin resoluution yhdessä X-Processor 5 -prosessorin kanssa. GFX100 II tarjoaa GFX-sarjan historian nopeimman sarjakuvauksen, nopeimman automaattitarkennuksen ja vaikuttavimmat videotoiminnallisuudet, laajentaen ammattivalokuvaajien ja elokuvantekijöiden käyttömahdollisuuksia ja vastaten heidän tarpeisiinsa.

Uusi GFX100 II ottaa sarjakuvia 102 megapikselin tarkkuudella jopa kahdeksan kuvaa sekunnissa ja voi tallentaa 4K/60P ja 8K/30P 4:2:2 10-bittisen Apple ProRes -materiaalin sisäisesti. Kamerassa on viisiakselinen kuvanvakain, joka kompensoi jopa kahdeksan askelta, CFexpress-muistikorttipaikka ja syväoppimisen AI-teknologialla kehitettyä automaattitarkennuksen kohteentunnistustoimintoa. Kameran elektronisessa etsimessä on suurennos 1x ja 9,44 megapikselin tarkkuus.

GFX100 II -rungossa on uusi 102 megapikselin kuvakenno “GFX 102MP CMOS II HS”, joka lukee kuvaa kaksinkertaisella nopeudella verrattuna aikaisempiin sukupolviin, mahdollistaen jatkuvan kuvauksen jopa kahdeksan kuvan sekuntinopeudella. Kamera on varustettu laajennetulla puskurimuistilla ja CFexpress-muistikorttipaikalla, jotta se voi ottaa pitkiä sarjoja korkealla nopeudella esimerkiksi urheilu- ja toimintakuvauksissa säilyttäen samalla korkean tarkkuuden ja kuvanlaadun, jotka ovat tunnusomaisia keskikoon kameroille.

GFX100 II:ssa on parannettu algoritmi ja uusi kuvantunnistustoiminto kameran automaattitarkennukselle, joka on kehitetty syvällisen oppimisen AI-teknologialla ja joka havaitsee ja seuraa kohteita vaikuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja seuraa automaattisesti ei vain kasvoja ja silmiä vaan myös eläimiä, lintuja, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Lisäksi kasvojen ja silmien tunnistus on parannettu merkittävästi myös henkilöille, joilla on silmälasit tai kasvomaski. Kameran “Zone AF” -toimintoa voidaan nyt mukauttaa ja AF-alueen muotoa voidaan säätää tarkkuutta vaativiin kuvaustilanteisiin.

Vaikuttava elektroninen etsin ja kahdeksan pysäyksen kuvanvakaus (IBIS)

Uusi GFX100 II on varustettu vaikuttavalla elektronisella etsimellä, jossa on erittäin korkea resoluutio (9,44 miljoonaa pistettä) ja suurennos (1,0x). Etsimellä on jopa 120 kuvaa sekunnissa päivittyvä kuva, jotta nopeiden liikkeiden kohteiden seuraaminen on mahdollista. Lisäksi se tarjoaa parannettua näkyvyyttä ja vähemmän vääristymiä silmien liikkuessa. Elektroninen etsin on irrotettava, ja yhdessä lisävarusteen EVF-TL1 kanssa se voi kääntyä 0° – 90° vaakasuorassa kuvaustilanteessa ja -45° ~ + 45° pystyasennossa kuvaamiseen.

Uusi kuvakenno on saanut parannetun pikselirakenteen, joka mahdollistaa suuremman määrän valon keräämisen tehokkaasti. Tämä mahdollistaa ISO80:n käyttämisen vakioherkkyytenä. ISO80-herkkyydellä kamera voi ottaa kuvia suuremmalla dynaamisella alueella ja vähemmällä kohinalla verrattuna aiempaan malliin. Kennon mikrolinssitkin ovat parannetut lisäämään valon keräämisen kykyä kennon reunoilla, mikä parantaa kuvanlaatua ja tarkennuksen tarkkuutta.

GFX100 II:lla on 20 suosittua Fujifilmin filmisimulaatiotilaa, mukaan lukien uusi “REALA ACE”, joka tarjoaa monipuolisia värisävyjä ja realistista värientoistoa. “REALA ACE” tarjoaa realistisen värintoiston ja korkean sävykkyyden, mikä tekee siitä sopivan monille eri kohteille ja tilanteille. GFX100 II tukee HEIF-kuvamuotoa, joka tarjoaa 10-bittisen kuvanlaadun ja jopa 30% pienemmät tiedostokoot verrattuna perinteisiin JPEG-kuviin. Kun tähän yhdistetään Fujifilmin suositut filmisimulaatiot, se laajentaa mahdollisuuksia tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta.

GFX100 II:lla on uusi kehittynyt viisiakselinen kuvanvakaus (IBIS), joka kompensoi jopa kahdeksan pysäyksen verran pidempiä suljinaikoja tunnistamalla kameran tärinän. Tämä parantaa kuvanvakautta esimerkiksi käsivaralta kuvattaessa ja heikossa valaistuksessa kuvaamisessa.

Kuten aiemmissa GFX-kameroissa, joissa on sisäänrakennettu kuvanvakaus, uudessa GFX100 II:ssa on Pixel Shift Multi-Shot -toiminto, joka mahdollistaa nelinkertaisen resoluution tarkkuuden ja tarkan värientoiston. IBIS-mekanismi siirtää kuvakennoa 0,5 pikseliä ja ottaa 16 RAW-kuvaa nopeasti peräkkäin. Sitten omistettua “Pixel Shift Combiner” -ohjelmistoa käytetään näiden 16 RAW-kuvan yhdistämiseen ja 400 MP kuvan luomiseen. Tämä on täydellinen vaihtoehto esimerkiksi kaupalliselle valokuvaamiselle ja digitaaliselle arkistoinnille, jossa vaaditaan erittäin korkeaa tarkkuutta.

Kameran uusi nopea kuvakenno yhdessä X-Processor 5 -prosessorin kanssa mahdollistaa 4:2:2 10-bittisen videon tallentamisen sisäisesti 4K/60P- ja 8K/30P-resoluutiolla, ja se tukee monia eri koodekkeja, mukaan lukien Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes tarjoaa erittäin korkean kuvanlaadun vähällä puristuksella ja vähentää tietokoneen kuormitusta jälkikäsittelyssä, tehostaen työnkulkua. Apple ProResin käytön aikana kamera voi myös tallentaa proxy-videomateriaalia (Apple ProRes 422 Proxy), mikä helpottaa tietokoneen kuormitusta editoinnin aikana ja tehostaa koko työnkulkua kuvaamisesta jälkituotantoon.

Kuvakennojen nopea luku nopeuttaa myös kameran rullakennovaikutuksen (rolling shutter) minimoimista verrattuna aiempiin malleihin, mikä antaa sulavamman ja luonnollisemman tuloksen panoroitaessa ja kuvattaessa liikkuvia kohteita. Videokuvausmahdollisuus ISO100-herkkyydellä on lisätty tarjoamaan entistä parempaa kuvanlaatua.

Suuren keskikoon kuvakennon etuna on mahdollisuus tallentaa monissa eri formaateissa, mikä lisää mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia ilmaisuja ja käyttää laajaa valikoimaa elokuvallisia objektiiveja. GFX100 II tukee Premista (35 mm), 35mm ja anamorfista (35 mm) videomuotoa GF-PL-sovittimen kanssa.

Uusi seurantatarkennuksen automaattitarkennustila on lisätty, jossa käyttäjä voi osoittaa näyttöä valitakseen kohteen, jota seurataan AF-C + Wide / Tracking AF -tilassa. Tämä tekee oikean kohteen seuraamisesta helpompaa tilanteissa, joissa kuvaan sisältyy useita kohteita.

Tämä on ensimmäinen GFX-sarjan kamera, jossa on F-Log2, joka tarjoaa laajennetun 14+ stopin dynaamisen alueen (D Range Priority) tiedostoille suurella sävytettävyydellä ja laajuudella, mikä antaa enemmän mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn. Kameran täysikokoisen HDMI-ulostulon kautta voidaan lähettää 12-bittinen RAW-materiaali ulkoiselle tallennuslaitteelle jopa 8K/30P-resoluutiolla. Kamera voi tallentaa videota Apple ProRes RAW -muodossa käytettäessä sitä ATOMOS NINJA V+ -laitteen kanssa ja Blackmagic RAW -muodossa käytettäessä sitä Blackmagic Design Video Assist 12G -laitteen kanssa.

Videoinnin helpottamiseksi on lisätty useita uusia toimintoja, kuten aaltomuoto, vektorianalysaattori ja tarkennuskartta. Lisäksi tuetaan aikakoodisynkronointia ATOMOS AirGlu™ BT -laitteen kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman aikakoodisynkronoinnin useiden kameroiden välillä.

GFX100 II:ssa on Ethernet-portti, HDMI tyyppi A ja USB-C liitäntä verkottumiseen ja ulkoisten laitteiden liittämiseen. Ulkoinen SSD-levy voidaan liittää USB-C:n kautta tallentamaan valokuvia ja videoita suoraan haluttuun tilaan tai formaattiin, mukaan lukien 4K/60P ja 8K/30P. Kamera voidaan myös yhdistää “Frame.io Camera to Cloud” -pilvipalveluun, jolloin Apple ProRes Proxy -tiedostot ja monet muut video- ja kuvaformaatit voidaan ladata suoraan Frame.io-palveluun, mikä tehostaa huomattavasti työnkulkua kuvauksesta editointiin. Lisäksi on lisätty mahdollisuus lisätä IPTC-metadataa kuviin, ja metadataa voidaan hallita ja muokata “FUJIFILM XApp” -digikameraohjelmassa.

Kamerassa on kaksi muistikorttipaikkaa, jotka tukevat CFExpressTM tyyppi B -kortteja ja SD-kortteja. CFExpress tyyppi B -kortin käyttö erittäin nopeana kirjoitusnopeutena tuo esiin GFX100 II:n täyden suorituskyvyn. Kameran ulkokuorta on myös päivitetty, mukaan lukien BISHAMON-TEX-rakenne, joka parantaa kameran otetta. Yläpaneeli on suurentunut ja saanut uuden käyttöliittymän, ja se on hieman kallistettu käyttäjää kohti parantamaan kameran asetusten näkyvyyttä.

Ominaisuudet:

 • Uusi kehittynyt taustavalaistu 102 megapikselin (43.8×32.9mm) kenno “GFX 102 MP CMOS II HS” ilman optista alipäästösuodatinta.
 • X-Processor 5 -prosessori.
 • Viisiakselinen kuvanvakaaja (IBIS) jopa 8 aukkoa.
 • Yhteensopiva FUJIFILM G -kiinnityksen objektiivien kanssa.
 • Elektroninen etsin, jossa on 9 440 000 pisteen resoluutio ja 1x suurennos, päivittyy 120 kertaa sekunnissa.
 • Kaksoismuistikorttipaikat CFexpress tyyppi B ja SD/SDHC/SDXC, tuki UHS-II (Ultra High Speed Class 2) -korteille.
 • 20 Fujifilmin suosittua filmsimulaatiotilaa, mukaan lukien uusi “REALA ACE”, toimii valokuvaamisen ja videon tallentamisen aikana.
 • Raaka 14/16-bittiä.
 • Vahva pöly- ja sääsuojattu magnesiumrakenne.
 • Kosketusherkkä 3,2 tuuman LCD-näyttö, jossa on 2 360 000 pisteen resoluutio, kääntyvä kolmeen suuntaan.
 • Syväoppimisen AI-teknologialla varustettu kohteen tunnistus, joka löytää ja seuraa kohteita.
 • 400 MP Pixel Shift Multi-Shot -toiminto 16-bittisellä värillä.
 • Nopeampi ja herkempi automaattitarkennus, kohteen seuraava AF viidellä erikoisohjelmalla ja henkilökohtainen mukautettu tila.
 • Sarjakuvat 8 kuvaa/sekunnissa mekaanisella suljinella.
 • Videon tallennus 8K 30P ja 4K 60P 4:2:2 10-bittiä sisäisesti muistikortille.
 • Sisäiset videoformaatit: ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT, ProRes 422 Proxy. H.264 / MPEG-4 AVC ja H.265 / HEVC.
 • Videokompressio: ALL-intra ja Long GOP.
 • ETERNA ja ETERNA Bleach Bypass -filmsimulointi elokuvamaiseen tyyliin.
 • HDMI-ulostulo ProRes Raw- ja Blackmagic Raw -tiedostojen lähettämiseen.
 • F-Log2 värikorjauksen profiili maksimaalisella dynaamisella alueella, jopa 14+ pysäkkiä (D Range Priority).
 • Hybrid Log Gamma (HLG) -videon tallennus.
 • Videon tallennukseen lisätty aaltomuoto-, vektorskooppi- ja tarkennuskarttatoimintoja.
 • Wi-Fi langattomaan kuvansiirtoon ja Bluetooth jatkuvaa, virtapihiä yhteyttä älypuhelimeen/tablettiin varten. Mahdollisuus etäohjata kameraa FUJIFILM XApp -sovelluksella.
 • Paino noin 948 g (muistikortti ja akku mukana).
 • Mikrofoniliitäntä (3,5 mm), kaukolaukaisuliitäntä (3,5 mm) ja kuulokeliitäntä (3,5 mm).
 • Yhteensopiva “Frame.io Camera to Cloud” -palvelun kanssa.
 • Ethernet-portti sekä HDMI tyyppi A ja USB-C.
 • Ulkoinen SSD voidaan liittää USB-C:n kautta valokuvien ja videoiden tallentamiseksi.
 • Tuki IPTC-metadatalle. Metadataa voidaan hallita ja muokata “FUJIFILM XApp” -sovelluksessa.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006