Fujifilm X-S20 järjestelmäkamera, musta

Tuotetunnus (SKU): 16781826

1.208,87 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

X-S20 perii AI-teknologialla kehitetyn automaattitarkennuksen lippulaivamallilta, X-H2S:ltä, ja se voi myös tallentaa 6,2K/30P & 4K/60P 4:2:2 10-bitistä videota sisäisesti.

Uusi X-S20 sopii useisiin eri valokuvaustyyleihin, sekä video- että stillkuvissa ja pitkä kuvausaika suurella akulla tekee siitä loistavan matkakameran.

X-S20 käyttää taustavalaistua 26,1 MP X-Trans™ CMOS 4 -kennoa ja uusinta X-Processor 5 prosessoria tuottamaan hyvin korkealaatuista stillkuvaa ja videota alhaisella virrankulutuksella.

Näytä enemmän

Kuvaus

 

Nopea ja edistynyt automaattitarkennus X-Processor 5:llä

X-S20 käyttää taustavalaistua 26,1 MP -kennoa “X-Trans™ CMOS 4” ja ”X-Processor 5” tuottamaan hyvin korkealaatuista stillkuvaa ja videota alhaisella virrankulutuksella.

X-Processor 5 vakuuttaa kaksinkertaisella käsittelynopeudellaan aiempaan sukupolveen verrattuna. Uusi kohteentunnistustoiminto kameran automaattitarkennuksessa on kehitetty syväoppivan AI-teknologian avulla, ja se löytää ja seuraa kohdettasi hyvin vaikuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja seuraa kasvojen ja silmien lisäksi myös eläimiä, lintuja, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Parannetun AF-ennustusalgoritmin käyttö tarjoaa vakaan tarkennuksen jopa AF-C-tilassa. Lisäksi kasvojen ja silmien tunnistusta on paranneltu merkittävästi silmälaseja tai kasvomaskia käyttävien ihmisten kohdalla.

AUTO-tila, joka automaattisesti valitsee optimaaliset asetukset kohteen mukaan, täydentyy uuden AUTO-kohteentunnistustoiminnon myötä. Se havaitsee automaattisesti kohteen ja seuraa sitä samalla kun se tarkentaa kohteeseen pysyen siinä. X-S20 tukee HEIF-kuvaformaattia, joka tallentaa 10-bittisellä kuvanlaadulla tiedostoihin, jotka ovat jopa 30 % pienempiä kuin tavalliset JPEG-tiedostot. Tämän kun yhdistää johonkin Fujifilmin kuvasimuloinneista (19 kpl), kasvaa mahdollisuus tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta entisestään.

Vaikuttava vakautus, hyvä ote ja pitkä akkuaika

Pienestä koostaan huolimatta X-S20:ssa on, samoin kuin edeltäjässään X-S10:ssä, syvä ja miellyttävä ote, jonka ansiosta kameraa voi hyvinkin käyttää jopa hieman suurempien X-sarjan objektiivien kanssa. X-S20:ssa on viisiakselinen kuvanvakain, joka kompensoi jopa seitsemän askeleen verran antaen paremmat edellytykset esimerkiksi käsivaralla videokuvatessa ja heikossa valossa valokuvatessa.

Uuden akun (NP-W235) ansiosta kamera saa vaikuttavan pitkän akkuajan riittäen jopa 800 kuvan ottamiseen, mikä on yli kaksinkertainen määrä aiempaan sukupolveen verrattuna. X-S20:ssa on 2,36 megapikselin elektroninen etsin 0,62x suurennoksella sekä kallistettava 1,84 megapikselin LCD-kosketusnäyttö, joka voidaan asettaa useaan eri kulmaan sekä taivuttaa eteenpäin selfieitä ja vlogeja varten.

Korkealaatuinen videokuvaus monin mahdollisuuksin

Uusi X-S20 mahdollistaa 4:2:2 10-bittisen videon 6,2K/30P ja 4K/60P, ja kamerassa on 3,5 mm liitäntä ulkoista mikrofonia ja kuulokkeita varten. X-S20 on saanut myös erillisen vlog-tilan, jossa on toimintoja muotokuvaukseen lyhyellä syväterävyydellä ja tuote-priorisoinnilla. Toinen uusi toiminto on värinluokitusprofiili F-Log2, jonka avulla on mahdollista saavuttaa jopa 13+ kokonaisen askeleen dynaaminen alue. Kameran HDMI-liitäntä voi lähettää ProRes Raw:ta ja Blackmagic Raw:ta ulkoiseen tallennusyksikköön.

X-S20:ta voidaan käyttää webkamerana ilman ulkoista ohjelmistoa. Kameran filmisimulointitilat ovat käytettävissä jopa suoratoiston aikana ja valokuvaustoimintoja voi säätää jopa silloin, kun kamera on yhdistetty tietokoneeseen.

 • Toiminnot
  • Taustavalaistu 26.1 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 4 -kenno ilman optista alipäästösuodinta
  • X-Processor 5 kaksinkertaisella käsittelynopeudella aiempaan sukupolveen verrattuna
  • Viisiakselinen kuvanvakain (IBIS) jopa seitsemän askeleen kompensaatiolla
  • Kohteentunnistus syväoppivalla AI-tekniikalla, joka löytää ja seuraa kohdettasi
  • Sarjakuvaus 20 kuvaa/s elektronisella sulkimella ja 8 kuvaa/s mekaanisella sulkimella
  • Videotallennus 6K 30P ja 4K 60P 4: 2: 2 10-bittisenä muistikortille
  • Full-HD korkeanopeusvideo jopa 240p
  • Sisäiset videoformaatit: H.264 ja H.265 / HEVC
  • Videokomprimointi: ALL-intra ja Long GOP
  • ETERNA ja ETERNA Bleach Bypass – filmisimulointi elokuvamaiseen tyyliin
  • HDMI-lähtö mahdollisuudella lähettää ulos ProRes Raw ja Blackmagic Raw
  • F-Log2-värinluokitusprofiili maksimaalisella dynaamisella alueella, jopa 13+ askelta
  • Hybrid Log Gamma (HLG) -videotallennus
  • Mikrofoniliitäntä (3,5 mm) ja kuulokeliitäntä (3,5 mm)
  • Kallistettava 3 tuuman LCD-kosketusnäyttö 1 840 000 pisteen resoluutiolla
  • Elektroninen etsin 2 360 000 pisteen resoluutiolla, 0,62x suurennus ja korkea päivitystaajuus
  • Fujifilmin rakastetut filmisimulointitilat toimivat sekä valo- että videokuvauksessa
  • Wi-Fi langattomaan tiedonsiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, virtaasäästävään yhteyteen mobiiliin/tablettiin. Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM XApp

  Lisävarusteet (valinnaiset)

  • Akkukahva TG-BT1
  • Tuplalaturi BC-W235 – lataa kahta akkua samanaikaisesti
  • Viisi lisätarvikesalamaa; EF-60, EF-X500, EF-X20, EF-20, EF-42 ja EF-X8
  • Kaukolaukaisin RR-100
  • Lisäakku NP-W235

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006