Fujifilm X-T30 II Kit XC 15-45mm OIS PZ musta

Tuotetunnus (SKU): 16759732

926,61 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

  • Korkeatarkkuuksinen 1,62 miljoonaa pisteen LCD-näyttö
  • X-Trans CMOS 4 -kuvakenno
  • Full HD -videokuvan tallennus jopa 240p tarkkuudella
  • 425 pisteen automaattitarkennus, sekä mm. kasvojen ja silmän automaattitarkennukset takaavat onnistuneet ja tarkat kuvat

Näytä enemmän

Kuvaus

Valokuvaajien inspiroima

Jokainen FUJIFILM X-T30 II:n elementti on suunniteltu valokuvaajia ajatellen. X-T30 II yhdistää huippuluokan, käteviä ominaisuuksia – kuten kosketusnäytön ja huomaamattoman sisäänrakennetun salaman.

X-T30 II:n edistyksellinen automaattitarkennus käyttää tiiviisti järjestettyjä vaiheentunnistuspikseleitä ja kehittyneitä algoritmeja luokkansa parhaan automaattitarkentamisen saavuttamiseksi.

 

Fujifilm X-T30 II rungossa on 26,1 megapixelin neljännen sukupolven X-Trans CMOS 4 -kenno sekä tehokas X-Processor 4. 425 pisteen automaattitarkennus, sekä mm. kasvojen ja silmän automaattitarkennukset takaavat onnistuneet ja tarkat kuvat. 2.36 miljoonan pisteen elektroninen etsin tekee kuvaamisesta helppoa kirkkaassa päivänvalossakin. 3″ kosketusnäyttö kääntyy kolmeen eri suuntaan ja mahdollistaa näin hankalistakin kuvakulmista kuvaamisen.

Monissa tämän päivän kameroissa on 4K-videolähtö, mutta X-T30 II kuvaa ainutlaatuisesti materiaalia, joka on ylinäytteistetty alkuperäisestä 6K-signaalista. Tämä tarkoittaa, että kamera tuottaa korkearesoluutioisia kuvamateriaalia suhteellisen alhaisella kohinalla ja hämmästyttävällä terävyydellä. Fujifilmin vertaansa vailla oleva väritiede hyödyttää myös videota. Kun luot videoita, voit käyttää mitä tahansa X-T30 II:n 18:sta eri filmisimulaatioita lisätäksesi materiaaliin erottuvan ilmeen, mukaan lukien ETERNA/CINEMA, monissa elokuvien mestariteoksissa käytetty elokuvamateriaali.

Kamera voi tallentaa DCI- tai UHD 4K/30p -videokuvaa 4:2:0 8bit sisäisesti SD-kortille ja 4:2:2 10bitin ulkoiseen tallennuslaitteeseen HDMI-liitännän kautta. Lisäksi kameralla voi videokuvata F-Log-väriprofiililla (tallennus muistikortille tai HDMI-lähdön kautta). Kameralla voit videokuvata jopa 120p:n tarkkuudella erittäin korkealla kuvanlaadulla ja luoda todella hienoa hidastettua kuvaa. HDMI-lähdön kautta saat mahdollisuuden lähettää pakkaamatonta videosignaalia ulkoisiin laitteisiin.

 

WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä hallitset kameran toimintoja älylaitteen kautta ja voit jakaa kuvat välittömästi sosiaaliseen mediaan. SD-korttipaikka UHS-I tuella.

 

Tekniset tiedot

Resoluutio 26.1 Megapixel
Kuvakennon koko APS-C
Objektiivikiinnitys Fuji X
Kennotyyppi CMOS X-trans
Kuvanvakain Ei
Alipäästösuodin Ei
Näytön koko 3 “
Näytön resoluutio 1.62 m dot
Kosketusnäyttö Kyllä
Taivutettava näyttö Kokoontaitettava
Puskurin kapasiteetti RAW (n.) 17
Sarjakuvaus 30
Polttovälikerroin 1.5
Tarkennuspisteitä 425
Tarkennustapa Vaihepohjainen automaattitarkennus
Suljintyyppi Mekaaninen, Elektroninen, Verhosuljin
Suljinaika max. 30s
Suljinaika min. 1/32000
Lyhyin salamatäsmäysaika 1/180
Min. valoherkkyys (Laajennettu) 160 (80)
Max. valoherkkyys (Laajennettu) 12801 (51200)
Kaksi muistikorttipaikkaa Ei
Muistikortti SD/SDHC/SDXC
Sisäänrakennettu salama Kyllä
RAW stillkuvaus Kyllä
Sääsuojaus Ei
Etsintyyppi Elektroninen
Etsimen peitto 100 %
Etsimen suurennos (vast. 35mm) 0.62 X
Etsimen resoluutio 2.36 m dot
Lisävarustekenkä Kyllä
USB-liitäntä USB-C
Mikrofoniliitäntä 2,5 mm
Kuulokeliitäntä Ei
Videolähtö HDMI Micro-D
Langaton yhteys Wi-Fi, Bluetooth
USB-lataus Kyllä, ainoastaan lataus
Videotoiminnot LOG, Zebra, Peaking
Akku Fuji NP-W126S
Max. sisäinen videoformaatti FHD 23,98fps, FHD 24fps, FHD 25fps, FHD 29,97fps, FHD 50fps, FHD 59,94p, FHD 100fps, FHD 120fps, 4K 23,98fps, 4K 24fps, 4K 25fps, 4K 29,97fps, DCI 4K 23,98fps, DCI 4K 24fps, DCI 4K 25fps, DCI 4K 29,97fps
Max. FullHD framerate 240
Max. Ulkoinen videosignaali 10-bit 4:2:2
Max. Ulkoinen resoluutio 1080p, 4K
Leveys 11.84 cm
Korkeus 8.28 cm
Syvyys 4.68 cm

 

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006