Fujifilm X-T4 runko, hopea

Tuotetunnus (SKU): 16650601

1.491,13 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Fujifilm X-sarjan lippulaiva, X-T4 hopealla värillä

Ominaisuudet pähkinänkuoressa:

26M X-Trans CMOS 4 APS-C, X Processor 4, IBIS, 3.69Mpix EVF 0,75x, Vari-angle, Touchscreen, 4K Video, F-Log, WR, Wi-Fi, Bluetooth

Näytä enemmän

Kuvaus

Fujifilm X-T4 on täynnä mahdollisuuksia

FUJIFILM X-T4 on hybridikamera, joka käyttää huipputeknologiaa luodakseen laadukasta still- ja videokuvaa.

 • Neljännen sukupolven X-Trans CMOS 4 -kenno, X-Processor 4
 • Kuvanvakautusjärjestelmä (IBIS), joka mahdollistaa 6,5 kertaa pidempiä suljinaikoja
 • hallitse suljinta, ISO-arvoa ja valotusta manuaalisesti suoraan kamerasta
 • Jopa 15 fps ja jatkuva tarkennus
 • Uusi ETERNA Bleach Bypass Film Simulation -tila
 • Kattava säänkestävyys, joka suojaa pölyltä, kosteudelta
 • 4K 60fps videokuvaus tai 240fps Full-HD slowmotion
 • Uuden kapasiteetin akku

Valokuvaus liikkeessä

Sekä valokuvaukseen, että videokuvaukseen sopivan kameran tekeminen ei ole yksinkertaista. X-T4 on tähän mennessä tehokkain X-sarjan kamera ilman kompromisseja still-kuvien tai videoiden suhteen. Neljännen sukupolven X-Trans CMOS 4 -kenno, X-Processor 4, kompakti rungon sisään rakennettu kuvanvakautusjärjestelmä (IBIS), uusi elokuvasimulaatiotila “ETERNA BLEACH BYPASS” ja monia muita ominaisuuksia, jotka ovat kehittyneet käyttäjien palautteen perusteella. Tämä kamera tarjoaa kuvanlaadun, joka täyttää ammattivalokuvaajien ja videokuvaajien vaatimukset.

Filmisimulointi

FUJIFILMin väritiede on tulosta vuosien tutkimuksesta sekä analogisessa että digitaalisessa valokuvauksessa. X-T4:ssä on uusi väri-ilmaisumme “ETERNA BLEACH BYPASS”. Se tuottaa korkeakontrastisen ilmeen pitäen samalla värikylläisyyden tason alhaisena. Se toistaa tarkasti filminkäsittelytekniikan, jota kutsutaan “valkaisuohitusmenetelmäksi”, joka on ollut suosittu monien luovien tuottajien keskuudessa filmivalokuvauksen ajoista lähtien.

Tarkennus

X-T4:n automaattitarkennus toimii jopa 0,02 sekunnissa, ja jopa 15 ruutua sekunnissa mekaanisen sulkimen sarjakuvaustilassa. X-T4 hyödyntää X Trans CMOS 4 kennon nopeaa suorituskykyä, joka on taustavalaistu ja sisältää vaiheentunnistuspikseleitä koko kennon läpi. Yhdessä uuden edistyneen AF-algoritmin ja X Processor 4 -prosessorin kanssa kamera tarjoaa poikkeuksellisen tehokkaan automaattisen tarkennuksen. X-T4:llä on kyky tarkentaa nopeasti ja tarkasti hämärässä, lukittua ihmisen kasvoihin/silmiin ja seurata liikkuvaa kohdetta helposti. X-T4:n AF-järjestelmä toimii -7,0 EV valaisuun asti, mikä vastaa melkein täydellistä pimeyttä. Vaiheentunnistusjärjestelmä on nopea ja tarkka myös heikossa valaistuksessa.

Seuraa liikkuvia kohteita tarkasti

 

Rungon rakenne ja kestävyys

Fujifilm X-T4:ssä on uusi 6,5 aukon sisäinen kuvanvakain ja uusi suurikapasiteettinen akku, joka mahdollistaa pitkät kuvausajat. Nämä uudet komponentit on sijoitettu kompaktiin säätiiviiseen runkoon, joka on pölyn- ja kosteudenkestävä ja pystyy toimimaan jopa -10 celsiusasteen lämpötiloissa. Ergonominen kädensija mahdollistaa kameran pitämisen vakaasti, vaikka käytät suurempia teleobjektiiveja. X-T4:ssä on 63 -kohtainen sääsuojaus, mikä antaa sille edistyneen pölyn- ja kosteudenkestävyyden.Voit kuvata huoletta tietäen, että kamera toimii jopa miinus kymmenen celsiusasteen lämpötiloissa ja vaikeissa olosuhteissa, kuten sateessa tai pölyävissä ympäristöissä. Uusi akku mahdollistaa noin 500 laukausta standar-tilassa ja akkukahvan kanssa luku on jopa 1700.

Tekniset tiedot:

 • Fuji X-mount yhteensopiva
 • 26MP BSI X-Trans CMOS APS-C kokoinen kenno
 • Kennoa liikuttava kuvanvakaaja, 6,5 aukon teho
 • ISO-herkkyys 160-12800 (laajennettavissa 80-51200)
 • 425 vaiheentunnistavan pisteen Hybrid AF automaattitarkennsu
 • Sarjakuvaus: 20 fps jatkuvalla tarkennuksella (15fps perinteisellä sulkimella, 30fps Sports finder -asetuksella, 1.25x rajauksella ja sähköisellä sulkimella)
 • Salamasynkka 1/250s
 • Elektroninen etsin, resoluutio 3.69 miljoonaa pistettä
 • 3″ kahteen suuntaan kallistuva kosketusnäyttö, resoluutio 1,04M pistettä
 • 4K videokuvaus, 10bit, H.265 pakkaus
 • 4K 30P bittivirta jopa 400Mbps, 60P asetuksella 200Mbps
 • Kaksi UHS-II SD muistikorttipaikkaa
 • Lataus myös USB-C liitännän kautta
 • WiFi ja Bluetooth LE
 • Kuuloke- ja mikrofoniliitäntä, Micro HDMI-liitäntä. Kuulokeadapteri mukana myyntipakkauksessa.
 • Akku: Fuji NP-W235 (kuvausmäärä noin 600 economy-asetuksella CIPA)
 • Koko: 134 x 92.8 x 63.8mm
 • Paino 607g (akun ja muistikortin kanssa)

 

Myyntipakkaus sisältää: FujiFilm X-T4 hopea runko, akku NP-W235, laturi, kuulokeadapteri, USB-kaapeli, hihna

Voit tutustua X-T4 kameraan myös Fujifilmin omilla sivuilla.

Tervetuloa Studiovarustamon myymälään tutustumaan X-T4:n ja muihin Fujilmin kameroihin ja objektiiveihin!

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006