Fujifilm X100V hopea

Tuotetunnus (SKU): 16642965

1.345,97 alv 0 %

Varasto loppu

Tilattavissa

Tuotteen valmistus päättynyt. Kameran seuraaja on Fujifilm X100VI

Fujifilm X100V on kaunis katsella ja käyttää.

Tärkeimmät ominaisuudet: 26M X-Trans CMOS 4 APS-C -kenno, X Processor 4 -prosessori, Hybrid OVF/EVF 2,36Mpix 0,66x, 2-suuntainen LCD, 4K Video, F-Log, Wi-Fi, Bluetooth, hopea väri

Näytä enemmän

Kuvaus

 

Katso. Rajaa. Luo.
Yksinkertaisia toimintoja, jotka tekevät jokapäiväisistä hetkistä merkittäviä.
Löydä valokuvaus uudelleen uudella ja jännittävällä tavalla
The one and only, X100V

Elegantti muotoilu
X100V:n ajattomassa rungossa on yksittäisestä alumiinikappaleista jyrsityt ylä- ja alalevyt, josta syntyy hienostunut ja klassinen kamerarunko puhtailla, kauniilla reunoilla. Kauniilla satiinipinnoitteella viimeistelty X100V on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja insinöörityötä, joka tekee kaikentasoiset valokuvaajat ilahtuneiksi kuvia luodessaan.

Fujifilm X100V :ssä on 26,1 megapikselin APS-C X-Trans CMOS IV -kenno sekä tehokas X-Processor 4 -kuvaprosessorilla. X100V kestää säätää ja tuiskua, kun käytössäsi on lisätarvikkeena myytävä adapterirengas ja suojafiltteri.

Klassiset ja intuitiiviset hallintapainikkeet
X100-sarjan analogiset säätimet ovat yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Valotuskorjauksen ja suljinajan valitsimien käyttö tarjoaa puhtaan kosketuskokemuksen ja myötävaikuttaa merkittävästi siihen, että kuvantekoprosessista tulee mukaansatempaava ja nautinnollinen kokemus.

 

Kiinteä 23mm f/2 optiikka (kinovastaavuus 35mm) sopii hyvin lukuisiin kuvaustilanteisiin ja erityisesti katukuvaamiseen. Hybridietsimen avulla on mahdollista valita optisen tai elektronisen etsimen, jolloin etsimen käyttö onnistuu kaikissa tilanteissa. Objektiivin kehällä olevaa kiekkoa kääntämällä saat digitaalisen 50mm ja 75mm vastaavan zoomauksen kuvasta näppärästi, kuvanlaadun juurikaan heikkenemättä.

Sarjakuvausnopeus on 11 kuvaa sekunnissa mekaanista suljinta käytettäessä ja 20 kuvaa sekunnissa sähköisellä sulkimella. Kamera tallentaa videota 4K/30p tai korkeanopeusvideota Full-HD:nä jopa 120 kuvaan/s asti.

Sisäänrakennetun WiFi -yhteyden avulla kameraa voidaan myös etäohjata.

Näe maailma eri tavalla
X100V:ssä on huomattavasti paranneltu hybridietsin, jonka avulla kuvantekijät voivat nopeasti ja helposti valita 0,52-kertaisen suurennoksen optisen etsimen (OVF) tai 3,69 miljoonan pisteen elektronisen OLED-etsimen välillä. OVF tarjoaa 95 %:n kennokattavuuden ja parallaksia korjaavat kehysviivat (sivuttaisvääristymä, joka johtuu etsimen epäkeskosta sijainnista) antaakseen keskeytymättömän kuvan maailmasta sellaisena kuin se on, kun taas kameran EVF tarjoaa reaaliaikaisen näkymän lopullisesta kuvasta sitä luodessa.

Fujifilmin perintö väreissä

Fujifilmin väritieteen perintö on antanut sille legendaarisen aseman kuvantekijöiden keskuudessa ympäri maailmaa. 85 vuoden aikana Fujifilm on ollut vastuussa joistakin historian ikonisimmista valokuvafilmeistä, ja tämä poikkeuksellinen tietotaito on hyödynnetty sen 17 digitaalisen filmisimuloinnin kokoelmassa. Tämän huipputeknologian avulla valokuvaajat voivat saavuttaa upeita tuloksia suoraan kamerasta.

Käytä klassisten filmien, kuten PROVIA, Velvia, Astia, ACROS ja Eterna, tyyliä, joita rakastetaan ympäri maailmaa, tai uutta Classic Negativea herättääksesi uuden luovuuden tunteen.

 

Videokuvaus

Videokuva tallentuu 4K-tasoisena. Käytössäsi on laajan sävyalan F-log -väriprofiili kuin myös kauniit sävyt ja videokuvaukseen sopivan loivan tiedoston tekevä Eterna-väriasetus. Fujin huippumalleista tuttuun tapaan videokuvan saa siirettyä ulkoiselle tallentimelle HDMI-kaapelin kautta. Tällöin videon väriasetus on tuotantokäyttöönkin sopiva 10bit 4:2:2. Hidastusvideot onnistuvat FullHD 120P asetuksella. Fuji X100V sisältää mikrofoniliitännän.

USB-C liitännän kautta onnistuu akun lataus ja kuulokkeiden liittäminen adapterin avulla. Kuvien langaton siirto onnistuu Wifin kautta tai Bluetooth-yhteydellä. Lisäksi kameran ohjaaminen onnistuu älylaitteella langattomasti Fujifilm Camera Remote -ohjelman kautta.

Tekniset tiedot:

 • Kenno: 26,1 megapikseliä, APS-C kokoinen CMOS
 • Herkkyys: ISO 160-12800 (laajennettuna 80-51200)
 • Kasvo- ja silmätarkennus
 • 117 valittavaa AF-tarkennuspistettä, laajennus 425 pisteeseen sekä 2,6 miljoonaa vaiheentunnistavaa pikseliä. Toimii jopa -5 EV valoisuudessa.
 • Objektiivi: 23mm (kinovastaavuus 35mm), sisäänrakennettu päälle kytkettävä neljän aukon ND-suodin, sekä digitaalinen zoomi, jolla saavutetaan 50mm ja 75mm polttovälejä vastaavat suurennokset.
 • Valovoima: F2 (min. F16)
 • Lähin tarkennusetäisyys: 10cm
 • 4K videokuvaus H.264, F-Log tallennus muistikortille ja 10 bit 4:2:2 video ulkoiselle tallentimelle
 • Mikrofoniliitäntä 2.5mm (+ kuulokeliitäntä USB-C adapterin kautta)
 • WiFi + Bluetooth
 • Akkutyyppi: NP-W126S
 • Koko: 128 x 74,8 x 53,3 mm
 • Paino: 478g

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006