Fujifilm X100V hopea

Tuotetunnus (SKU): 16642965

1.669,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Fujifilm X100V on kaunis katsella ja käyttää.

Tärkeimmät ominaisuudet: 26M X-Trans CMOS 4 APS-C -kenno, X Processor 4 -prosessori, Hybrid OVF/EVF 2,36Mpix 0,66x, 2-suuntainen LCD, 4K Video, F-Log, Wi-Fi, Bluetooth, hopea väri

Näytä enemmän

Kuvaus

 

Katso. Rajaa. Luo.
Yksinkertaisia toimintoja, jotka tekevät jokapäiväisistä hetkistä merkittäviä.
Löydä valokuvaus uudelleen uudella ja jännittävällä tavalla
The one and only, X100V

Elegantti muotoilu
X100V:n ajattomassa rungossa on yksittäisestä alumiinikappaleista jyrsityt ylä- ja alalevyt, josta syntyy hienostunut ja klassinen kamerarunko puhtailla, kauniilla reunoilla. Kauniilla satiinipinnoitteella viimeistelty X100V on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja insinöörityötä, joka tekee kaikentasoiset valokuvaajat ilahtuneiksi kuvia luodessaan.

Fujifilm X100V :ssä on 26,1 megapikselin APS-C X-Trans CMOS IV -kenno sekä tehokas X-Processor 4 -kuvaprosessorilla. X100V kestää säätää ja tuiskua, kun käytössäsi on lisätarvikkeena myytävä adapterirengas ja suojafiltteri.

Klassiset ja intuitiiviset hallintapainikkeet
X100-sarjan analogiset säätimet ovat yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Valotuskorjauksen ja suljinajan valitsimien käyttö tarjoaa puhtaan kosketuskokemuksen ja myötävaikuttaa merkittävästi siihen, että kuvantekoprosessista tulee mukaansatempaava ja nautinnollinen kokemus.

 

Kiinteä 23mm f/2 optiikka (kinovastaavuus 35mm) sopii hyvin lukuisiin kuvaustilanteisiin ja erityisesti katukuvaamiseen. Hybridietsimen avulla on mahdollista valita optisen tai elektronisen etsimen, jolloin etsimen käyttö onnistuu kaikissa tilanteissa. Objektiivin kehällä olevaa kiekkoa kääntämällä saat digitaalisen 50mm ja 75mm vastaavan zoomauksen kuvasta näppärästi, kuvanlaadun juurikaan heikkenemättä.

Sarjakuvausnopeus on 11 kuvaa sekunnissa mekaanista suljinta käytettäessä ja 20 kuvaa sekunnissa sähköisellä sulkimella. Kamera tallentaa videota 4K/30p tai korkeanopeusvideota Full-HD:nä jopa 120 kuvaan/s asti.

Sisäänrakennetun WiFi -yhteyden avulla kameraa voidaan myös etäohjata.

Näe maailma eri tavalla
X100V:ssä on huomattavasti paranneltu hybridietsin, jonka avulla kuvantekijät voivat nopeasti ja helposti valita 0,52-kertaisen suurennoksen optisen etsimen (OVF) tai 3,69 miljoonan pisteen elektronisen OLED-etsimen välillä. OVF tarjoaa 95 %:n kennokattavuuden ja parallaksia korjaavat kehysviivat (sivuttaisvääristymä, joka johtuu etsimen epäkeskosta sijainnista) antaakseen keskeytymättömän kuvan maailmasta sellaisena kuin se on, kun taas kameran EVF tarjoaa reaaliaikaisen näkymän lopullisesta kuvasta sitä luodessa.

Fujifilmin perintö väreissä

Fujifilmin väritieteen perintö on antanut sille legendaarisen aseman kuvantekijöiden keskuudessa ympäri maailmaa. 85 vuoden aikana Fujifilm on ollut vastuussa joistakin historian ikonisimmista valokuvafilmeistä, ja tämä poikkeuksellinen tietotaito on hyödynnetty sen 17 digitaalisen filmisimuloinnin kokoelmassa. Tämän huipputeknologian avulla valokuvaajat voivat saavuttaa upeita tuloksia suoraan kamerasta.

Käytä klassisten filmien, kuten PROVIA, Velvia, Astia, ACROS ja Eterna, tyyliä, joita rakastetaan ympäri maailmaa, tai uutta Classic Negativea herättääksesi uuden luovuuden tunteen.

 

Videokuvaus

Videokuva tallentuu 4K-tasoisena. Käytössäsi on laajan sävyalan F-log -väriprofiili kuin myös kauniit sävyt ja videokuvaukseen sopivan loivan tiedoston tekevä Eterna-väriasetus. Fujin huippumalleista tuttuun tapaan videokuvan saa siirettyä ulkoiselle tallentimelle HDMI-kaapelin kautta. Tällöin videon väriasetus on tuotantokäyttöönkin sopiva 10bit 4:2:2. Hidastusvideot onnistuvat FullHD 120P asetuksella. Fuji X100V sisältää mikrofoniliitännän.

USB-C liitännän kautta onnistuu akun lataus ja kuulokkeiden liittäminen adapterin avulla. Kuvien langaton siirto onnistuu Wifin kautta tai Bluetooth-yhteydellä. Lisäksi kameran ohjaaminen onnistuu älylaitteella langattomasti Fujifilm Camera Remote -ohjelman kautta.

Tekniset tiedot:

 • Kenno: 26,1 megapikseliä, APS-C kokoinen CMOS
 • Herkkyys: ISO 160-12800 (laajennettuna 80-51200)
 • Kasvo- ja silmätarkennus
 • 117 valittavaa AF-tarkennuspistettä, laajennus 425 pisteeseen sekä 2,6 miljoonaa vaiheentunnistavaa pikseliä. Toimii jopa -5 EV valoisuudessa.
 • Objektiivi: 23mm (kinovastaavuus 35mm), sisäänrakennettu päälle kytkettävä neljän aukon ND-suodin, sekä digitaalinen zoomi, jolla saavutetaan 50mm ja 75mm polttovälejä vastaavat suurennokset.
 • Valovoima: F2 (min. F16)
 • Lähin tarkennusetäisyys: 10cm
 • 4K videokuvaus H.264, F-Log tallennus muistikortille ja 10 bit 4:2:2 video ulkoiselle tallentimelle
 • Mikrofoniliitäntä 2.5mm (+ kuulokeliitäntä USB-C adapterin kautta)
 • WiFi + Bluetooth
 • Akkutyyppi: NP-W126S
 • Koko: 128 x 74,8 x 53,3 mm
 • Paino: 478g

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006