Fujifilm X-T4 runko, musta

Tuotetunnus (SKU): 16650467

1.849,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Fujifilm X-sarjan lippulaiva, X-T4 mustalla värillä

Ominaisuudet pähkinänkuoressa:

26M X-Trans CMOS 4 APS-C, X Processor 4, IBIS, 3.69Mpix EVF 0,75x, Vari-angle, Touchscreen, 4K Video, F-Log, WR, Wi-Fi, Bluetooth

Näytä enemmän

Kuvaus

Valokuvaus liikkeessä

Sekä valokuvaukseen, että videokuvaukseen sopivan kameran tekeminen ei ole yksinkertaista. X-T4 on tähän mennessä tehokkain X-sarjan kamera ilman kompromisseja still-kuvien tai videoiden suhteen. Neljännen sukupolven X-Trans CMOS 4 -kenno, X-Processor 4, kompakti rungon sisään rakennettu kuvanvakautusjärjestelmä (IBIS), uusi elokuvasimulaatiotila “ETERNA BLEACH BYPASS” ja monia muita ominaisuuksia, jotka ovat kehittyneet käyttäjien palautteen perusteella. Tämä kamera tarjoaa kuvanlaadun, joka täyttää ammattivalokuvaajien ja videokuvaajien vaatimukset.

Filmisimulointi

FUJIFILMin väritiede on tulosta vuosien tutkimuksesta sekä analogisessa että digitaalisessa valokuvauksessa. X-T4:ssä on uusi väri-ilmaisumme “ETERNA BLEACH BYPASS”. Se tuottaa korkeakontrastisen ilmeen pitäen samalla värikylläisyyden tason alhaisena. Se toistaa tarkasti filminkäsittelytekniikan, jota kutsutaan “valkaisuohitusmenetelmäksi”, joka on ollut suosittu monien luovien tuottajien keskuudessa filmivalokuvauksen ajoista lähtien.

Tarkennus

X-T4:n automaattitarkennus toimii jopa 0,02 sekunnissa, ja jopa 15 ruutua sekunnissa mekaanisen sulkimen sarjakuvaustilassa. X-T4 hyödyntää X Trans CMOS 4 kennon nopeaa suorituskykyä, joka on taustavalaistu ja sisältää vaiheentunnistuspikseleitä koko kennon läpi. Yhdessä uuden edistyneen AF-algoritmin ja X Processor 4 -prosessorin kanssa kamera tarjoaa poikkeuksellisen tehokkaan automaattisen tarkennuksen. X-T4:llä on kyky tarkentaa nopeasti ja tarkasti hämärässä, lukittua ihmisen kasvoihin/silmiin ja seurata liikkuvaa kohdetta helposti. X-T4:n AF-järjestelmä toimii -7,0 EV valaisuun asti, mikä vastaa melkein täydellistä pimeyttä. Vaiheentunnistusjärjestelmä on nopea ja tarkka myös heikossa valaistuksessa.

Seuraa liikkuvia kohteita tarkasti

 

Rungon rakenne ja kestävyys

X-T4:ssä on uusi 6,5 aukon sisäinen kuvanvakain ja uusi suurikapasiteettinen akku, joka mahdollistaa pitkät kuvausajat. Nämä uudet komponentit on sijoitettu kompaktiin säätiiviiseen runkoon, joka on pölyn- ja kosteudenkestävä ja pystyy toimimaan jopa -10 celsiusasteen lämpötiloissa. Ergonominen kädensija mahdollistaa kameran pitämisen vakaasti, vaikka käytät suurempia teleobjektiiveja. X-T4:ssä on 63 -kohtainen sääsuojaus, mikä antaa sille edistyneen pölyn- ja kosteudenkestävyyden.Voit kuvata huoletta tietäen, että kamera toimii jopa miinus kymmenen celsiusasteen lämpötiloissa ja vaikeissa olosuhteissa, kuten sateessa tai pölyävissä ympäristöissä. Uusi akku mahdollistaa noin 500 laukausta standar-tilassa ja akkukahvan kanssa luku on jopa 1700.

Tekniset tiedot:

 • Fuji X-mount yhteensopiva
 • 26MP BSI X-Trans CMOS APS-C kokoinen kenno
 • Kennoa liikuttava kuvanvakaaja, 6,5 aukon teho
 • ISO-herkkyys 160-12800 (laajennettavissa 80-51200)
 • 425 vaiheentunnistavan pisteen Hybrid AF automaattitarkennsu
 • Sarjakuvaus: 20 fps jatkuvalla tarkennuksella (15fps perinteisellä sulkimella, 30fps Sports finder -asetuksella, 1.25x rajauksella ja sähköisellä sulkimella)
 • Salamasynkka 1/250s
 • Elektroninen etsin, resoluutio 3.69 miljoonaa pistettä
 • 3″ kahteen suuntaan kallistuva kosketusnäyttö, resoluutio 1,04M pistettä
 • 4K videokuvaus, 10bit, H.265 pakkaus
 • 4K 30P bittivirta jopa 400Mbps, 60P asetuksella 200Mbps
 • Kaksi UHS-II SD muistikorttipaikkaa
 • Lataus myös USB-C liitännän kautta
 • WiFi ja Bluetooth LE
 • Kuuloke- ja mikrofoniliitäntä, Micro HDMI-liitäntä. Kuulokeadapteri mukana myyntipakkauksessa.
 • Akku: Fuji NP-W235 (kuvausmäärä noin 600 economy-asetuksella CIPA)
 • Koko: 134 x 92.8 x 63.8mm
 • Paino 607g (akun ja muistikortin kanssa)

 

Myyntipakkaus sisältää: FujiFilm X-T4 musta runko, akku NP-W235, laturi, kuulokeadapteri, USB-kaapeli, hihna

Voit tutustua X-T4 kameraan myös Fujifilmin omilla sivuilla.

Tervetuloa Studiovarustamon myymälään tutustumaan X-T4:n ja muihin Fujilmin kameroihin ja objektiiveihin!

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006