Fujifilm X-T5 + XF18-55mm f/2.8-4 R hopea kamerakit

Tuotetunnus (SKU): 16783056

1.934,68 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Osta Fujifilm X-T5 kamerarunko kattavan yleiszoomin 18-55mm f2.8-4 objektiivin kanssa.

Katso myös ajankohtaiset kampanjat

 

Näytä enemmän

Kuvaus

FUJIFILM X-T5 on kolmas kamera viidennen sukupolven X-sarjassa ja on yhdessä äskettäin julkaistun X-H2:n kanssa X-sarjan historian korkeimmalla stillkuvaresoluutiolla varustettu kamera 40,2 megapikselillä, mahdollisuus 160 megapikseliin Pixel Shift Multi-Shotilla. Kamera voi tallentaa 6K-videokuvaa, siinä on viisiakselinen kuvanvakautus, joka kompensoi jopa seitsemän askeleen verran, ja kohteentunnistustoiminto automaattitarkennuksessa, kehitelty syväoppivalla tekoälyteknologialla.

Uusi FUJIFILM X-T5 on täydellinen seuralainen, joka kattaa monet eri valokuvaustyylit, mm. katu-/dokumenttikuvauksesta, jossa kameran näppärä koko ja paino ovat eduksi, maisema- ja muotokuvaukseen, joka vaatii korkeimman mahdollisen kuvanlaadun.


Korkearesoluutioinen kuvakenno 160 MP Pixel Shift Multi-Shotilla

Uusi taustavalaistu 40,2 MP kenno X-Trans™ CMOS 5 HR ja nopea X-Processor 5 antavat uudelle X-T5:lle korkeimman kuvanlaadun X-sarjan historiassa. Uudessa kennossa on parannettu kuvankäsittelyalgoritmi, joka tuottaa matalan kohinatason korkeasta pikselimäärästä huolimatta, ja uusi pikselirakenne vangitsee tehokkaasti suuremman määrän valoa, joka taas mahdollistaa ISO125 standardiherkkyytenä. Valotusaikaa voi myös säätää aiempia sukupolvia suuremmalla tarkkuudella, mikä on parantanut nopeinta elektronista suljinaikaa 2,5 askeleella (aiemmin 1/32 000, nyt 1/180 000). Tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden kuvata suurimmalla aukolla jopa kuvausolosuhteissa, joissa on äärimmäisen voimakas valo.

Toiminto Pixel Shift Multi-Shot, jossa kameran kuvanvakautusta (IBIS) käytetään kuvakennon siirtämiseen, ottaa yhteensä 20 kuvaa, jotka sitten voivat luoda kuvan noin 160 megapikselin tarkkuudella ohjelmalla ”Pixel Shift Combiner”. Pixel Shift Multi-Shot -toiminto vangitsee RGB-pikselitietoa punaisiin, vihreisiin ja sinisiin pikseleihin tarkasti yksitellen, mikä antaa korkeimman mahdollisen värintoiston jopa kaikkein pienimmissäkin yksityiskohdissa.


Automaattitarkennus kehitetty syväoppivalla tekoälyllä

Uudella korkearesoluutiokennolla on isompi määrä vaiheentunnistavia pikseleitä aikaisempiin malleihin verrattuna, mikä johtaa tarkempaan automaattitarkennukseen kohteissa, joissa on hieno tekstuuri, kuten maisema- ja potrettikuvauksessa. X-Processor 5:n työstönopeus on aiempaa sukupolvea tuplasti nopeampi ja uusi kohteentunnistustoiminto kameran automaattitarkennukseen, kehitetty syväoppivalla AI-teknologialla, löytää ja jäljittää kohteesi hyvin vakuuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja jäljittää automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi lintuja ja muita eläimiä, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Parannellun AF-ennustealgoritmin käyttö vakauttaa tarkennusta jopa AF-C-tilassa. Lisäksi kasvojen- ja silmientunnistusta on parannettu huomattavasti tunnistamaan henkilöitä, joilla on silmälasit tai kasvomaski.

X-T5 tukee HEIF-kuvamuotoa, joka tuottaa 10-bittistä kuvanlaatua tiedostoihin, jotka ovat jopa 30 % pienempiä kuin tavalliset JPEG-tiedostot, ja yhdistettynä johonkin Fujifilmin rakastetuista filmisimulaatioista (19 kpl) saadaan lisämahdollisuuksia tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta. Kameran automaattinen valkotasapaino on myös kehitetty syväoppivaa tekoälyä käyttäen, jolloin kameran kyky päättää valkotasapaino hankalissa tilanteissa, joissa erityyppisiä valoja, lisääntyy.

 


4:2:2 10 bitin video 6K/30P

Kameran korkearesoluutiokenno ja uusi prosessori mahdollistavat 4:2:2 10 bitin videotallennuksen sisäisesti 6K/30P, tuki usealle kodekille (H.264 ja H.265) ja komprimointitavat (ALL-intra ja Long GOP). X-T5:ssä on 4K HQ -tila, jossa hyvin korkea yksityiskohtaisuus saavutetaan 6K-ylisamplauksella. Värinluokitusprofiilin F-Log2 avulla on mahdollista saavuttaa jopa 13 kokonaisen askeleen dynaaminen alue. Kameran HDMI-ulostulo voi lähettää 12-bittistä ProRes Raw:ta ja Blackmagic Raw:ta ulkoiselle tallennusyksikölle jopa 6,2K/29.97P.

X-Processor 5:ssä on aiempaa matalampi virrankulutus, ja yhdessä kamerarungon lämpöäjohtavan rakenteen avulla pidentyy maksimaalinen tallennusaika noin 90 minuuttia 6K/30P. Kuten kameran stillkuvatilassa, voi myös videotilassa hyödyntää kameran automaattitarkennusjärjestelmää kohteentunnistuksella ja vakuuttavalla seuraavalla automaattitarkennuksella liikkuvissa kohteissa.


Suuri, korkearesoluutioinen etsin ja parempi ergonomia

Kameran elektroninen etsin on resoluutioltaan 3,69 MP, ja siinä on korkea suurennusaste (0,8x) ja päivitysnopeus sekä parannettu näkyvyys ja pienempi vääristymä silmän liikkeiden aikana. X-T5:n viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) kompensoi jopa seitsemän astetta pidemmän suljinajan, ja luo täten paremmat edellytykset esimerkiksi videokuvaamiseen käsivaralla ja valokuvaamiseen heikossa valossa. Kameran suljinta on myös parannettu kestämään jopa 500 000 valotusta.

Kamerarungossa on vankka ja sääsuojattu rakenne, ja se perii edeltäviltä sukupolvilta käsiteltävyyttä isoissa ja intuitiivisissa säädöissä mm. suljinajalle, ISO:lle ja valotuksenkompensaatiolle, jotta voi nopeasti silmäillä säätöjään kameran ollessa pois päältä. X-T5:ssä on selkeä kytkin, jolla vaihdetaan stillkuvan ja videon välillä sekä erillisiä valikkoja riippuen siitä, missä tilassa kamera kulloinkin on. Nyt voi nopeasti vaihtaa videon ja stillkuvan välillä asetusten säilyessä ja nappi pikavalikolle (Q Menu) mukautuu myös valitun tallennustilan mukaan.

Kameran kahvaa on paranneltu ja useampi painike on kasvanut, jotta kameran käsittely olisi helpompaa esimerkiksi hanskat kädessä. Kosketusherkkä 3 tuuman LCD-näyttö 1,84 MP:n resoluutiolla on kallistettavissa kolmessa suunnassa; ylös ja alas kuvattaessa vaakatasossa ja ylöspäin, kun kamera käännetään pystyasentoon.

Toiminnot:

 • Taustavalaistu 40.2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR kenno ilman alipäästösuodinta
 • X-Processor 5 tuplasti korkeammalla käsittelynopeudella aiempaan sukupolveen verrattuna
 • Viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) jopa seitsemän askeleen kompensaatiolla
 • Kohteentunnistus syväoppivalla tekoälytekniikalla, joka löytää ja jäljittää kohteesi
 • 160MP Pixel Shift Multi-Shot-toiminto
 • Nopeampi ja herkempi automaattitarkennus, kohdettaseuraava AF viidellä erikoismukautetulla ohjelmalla sekä personoitu customtila
 • Sarjakuvaus 20 kuvaa/s elektronisella sulkimella ja 15 kuvaa/s mekaanisella sulkimella
 • Videotallennus 6K 30P ja 4K 60P 4: 2: 2 10-bittisenä sisäisesti muistikortille
 • Full-HD korkeanopeusvideo jopa 240p
 • Sisäinen videoformaatti: H.264 ja H.265 / HEVC
 • Videokomprimointi: ALL-intra ja Long GOP
 • ETERNA ja ETERNA Bleach Bypass – filmisimulointi elokuvamaiseen tyyliin
 • HDMI-ulostulo mahdollisuudella lähettää ulos ProRes Raw ja Blackmagic Raw
 • F-Log2 väriluokitusprofiili maksimaaliseen dynaamiseen alueeseen, jopa 13 askelta
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videotallennus
 • Mikrofonisisääntulo (3.5 mm) ja kuulokeulostulo (USB-C-adapteri, joka tulee mukana)
 • Kallistettava, kosketusherkkä 3 tuuman LCD-näyttö 1 840 000 pisteen resoluutiolla
 • Elektroninen etsin 3 690 000 pisteen resoluutiolla, 0,8x suurennus ja korkea päivitystaajuus
 • Kaksi muistikorttipaikkaa SD/SDHC/SDXC ja tuki UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
 • Fujifilmin pidetyt filmisimulointitilat toimivat sekä valokuvauksessa että videokuvauksessa
 • Wi-Fi langattomaan tiedonsiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, virtaasäästävään yhteyteen mobiiliin/tablettiin. Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM Camera Remote

Lisävarusteet

 • Akkukahva MHG-XT5 pikakiinnityksellä Arca-Swiss -jalustaan
 • Kaksi akkulaturia BC-W235 – lataa kahta akkua samanaikaisesti
 • Viisi lisätarvikesalamaa; EF-60, EF-X500, EF-X20, EF-20, EF-42 ja EF-X8
 • Kaukolaukaisin RR-100
 • CVR-XT– Varakansi kameran liittimille
 • Stereomikrofoni MIC-ST1
 • Lisäakku NP-W235

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006