Fujifilm X-T50 Runko (Hopea)

Tuotetunnus (SKU): 16828284

1.249,19 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Uusi FUJIFILM X-T50 perii suositun FUJIFILM X-T5:n korkearesoluutioisen kennon ja nopean prosessorin, mutta kamerarunko on pienempi ja näppärämpi, ja painaa vain 438 grammaa. Vaikka kamera onkin kooltaan kompakti, mahtuu siihen viisiakselinen kuvanvakain (IBIS), joka kompensoi jopa seitsemän askelta. Se on myös ensimmäinen malli, jossa on filmisimulaatiovalitsin kameran päällä, jotta Fujifilmin 20 suositun filmisimulaation käyttö olisi nopeaa ja helppoa.

Korkearesoluutionen kuvakenno kompaktissa kamerarungossa

Uusi taustavalaistu 40,2 MP:n X-Trans™ CMOS 5 HR -kenno ja nopea X-Processor 5 antavat uudelle X-T50:lle kaikkien aikojen parhaan kuvanlaadun mitä koskaan X-sarjan järjestelmäkameroissa on nähty, ja vielä hyvin kompaktissa muodossa. Uudessa kennossa on parannettu kuvankäsittelyalgoritmi, joka tuottaa alhaisen kohinatason korkeasta pikselimäärästä huolimatta. Uusi pikselirakenne kerää tehokkaasti suuremman valomäärän, mahdollistaen ISO125:n perusherkkyyden.

Valotusaikaa voidaan myös säätää tarkemmin kuin aiemmissa sukupolvissa, mikä on parantanut nopeinta sähköistä suljinaikaa 2,5 askeleella edellisestä 1/32 000:sta 1/180 000:een. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden kuvata suurimmalla aukolla myös äärimmäisen kirkkaissa valaistusolosuhteissa. Kennon korkeaa resoluutiota voidaan myös hyödyntää digitaaliseen polttovälin pidennykseen 1,4x ja 2x suurennoksella.

X-Processor 5:llä on kaksinkertainen käsittelynopeus verrattuna aiempaan sukupolveen ja uusi automaattitarkennuksen kohteentunnistustoiminto, joka on kehitetty syväoppivalla AI-tekniikalla, joka tunnistaa ja seuraa kohteita erittäin vaikuttavasti. Se havaitsee ja seuraa automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi myös eläimiä, lintuja, autoja, pyöriä, lentokoneita ja junia. Lisäksi kamerassa on edistyneempi AF-ennustusalgoritmi kuin aikaisemmissa malleissa, mikä tekee nopeiden liikkuvien kohteiden seuraamisesta helpompaa.

Analogisen filmin kaltaiset värit – ”Colors like film”

Uusi X-T50 on ensimmäinen X-sarjan malli, jossa on omistettu filmisimulaatiovalitsin kameran päällä, jonka avulla pääsee nopeasti käsiksi Fujifilmin 20 suosittuun filmisimulaatioon, mukaan lukien uusi “REALA ACE”. “REALA ACE” tarjoaa todentuntuisen värintoiston ja korkean tonaliteetin, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin kuvauskohteisiin ja -tilanteisiin. Filmisimulaatiot perustuvat Fujifilmin 90-vuotiseen perintöön ja kokemukseen valokuvafilmin kehityksestä ja ovat olleet tärkeä osa X100-sarjan valtavaa suosiota. Kamera tukee HEIF-kuvamuotoa, joka tarjoaa 10-bittistä kuvanlaatua tiedostoissa, jotka ovat jopa 30% pienempiä kuin tavalliset JPEG-tiedostot. Yhdistettynä mihin tahansa Fujifilmin suosituista filmisimulaatioista laajentaa se mahdollisuutta tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta.

Vaikuttava vakautus ja 6K-videotallennus

Kameran viisiakselinen kuvanvakain kompensoi jopa seitsemän askeleen pitemmän suljinajan käyttäen kuvatietoa kameran tärähtelyn havaitsemiseen, mikä tarjoaa paremmat edellytykset esimerkiksi käsivaralla video- ja valokuvatessa heikossa valaistuksessa.

Kameran korkean resoluution kenno ja uusi prosessori mahdollistavat 4:2:2 10-bittisen videon tallennuksen sisäisesti 6K/30P ja 4K/60P eri koodekeille (H.264 ja H.265). X-T50:ssä on 4K HQ -tila, jossa saavutetaan erittäin korkea yksityiskohtien kirjo 6K-ylisamplauksen avulla. Uusi automaattitarkennustila kohteen seurantaan on lisätty, jossa käyttäjä voi osoittaa näyttöä valitakseen seurattavat kohteet AF-C + Wide / Tracking AF -tilassa videokuvaamisen aikana. Tämä tekee oikean kohteen seuraamisesta helpompaa tilanteissa, joissa kuvassa on useita kohteita.

X-T50:n klassiset säätimet kannustavat manuaaliseen valokuvaukseen, mutta kamerassa on myös nopean pääsyn automaattitilaan mahdollistava säädin, mikä on kätevää ja turvallista tilanteissa, joissa on kiire tai kun haluaa antaa jonkun toisen kuvata kameralla. X-T50 tunnistaa automaattisesti kohteen ja seuraa sitä samalla kun pitää sen tarkennuksessa, mikä tekee korkealaatuisten valokuvien ja videoiden ottamisesta helpompaa.

Verrattuna aikaisempaan malliin X-T50 on saanut pyöreämmän muotoilun ja parannetun otteen, lisäksi kameran takaosan painikkeiden asettelua on hienosäädetty mahdollistamaan tehokkaamman valokuvaamisen sekä still- että videokuvauksessa. X-T50:ssä on edeltäjänsä tavoin etsimeen integroitu, taivuteltava salama.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006