Fujifilm XF200mm F2 LM OIS WR + XF 1.4x F2 TC WR objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 16586343

5.999,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Fujifilm X-series cashback– 1000€ takaisin ostoksesta!

Ostaessasi tämän Fujin objektiivin, saat 1000€ cashbackin. Kampanja on voimassa 31.7. saakka.
Kampanjasivustolle pääset täältä!

Näytä enemmän

Kuvaus

Fujifilmin vuosikymmenten kokemus optiikoiden suunnittelusta tarkoittaa, että XF 200mmF2:lla on hämmästyttävä kyky toistaa yksityiskohdat ja säilyttää terävyys koko kuva-alalla ja jopa sen suurimmalla aukolla. 19 linssielementtiä on jaettu 14 ryhmään ja sen rakenteessa on yksi super-ED- ja yksi vakio-ED linssielementti. XF200mm f/2:n aukkosuhde on yli 100, mikä tarkoittaa, että se poimii varmasti pienimmänkin valonpilkahduksen ja tarjoaa kauniita kuvia.

Kinovastaavuudeltaan 300 mm:n polttoväli auttaa tuomaan kohteet lähemmäksi. Suuri f/2 aukko auttaa saavuttamaan hienon tasaisen ja laadukkaan bokehin, joka irrottaa kohteet kauniisti taustasta ja antaa kuvaan ja tuntumaan luonnetta.

Mukana toimitetaan XF1.4x TC F2 WR -telejatkeen avulla on myös mahdollista laajentaa ulottuvuutta vastaavaan 420 mm:n polttoväliin suorituskyvystä tinkimättä, mikä auttaa varmistamaan, että kuvasi on aina ainutlaatuinen olosuhteista riippumatta.

Kun rajaat kohteita pitkien etäisyyksien päässä, käsien pienetkin tärinät voivat aiheuttaa kuviin epäterävyyttä. Tämän ehkäisemiseksi XF200mmF2 on varustettu optisella kuvanvakaimella (OIS), joka vähentää tärinää jopa viisi steppiä, jolloin voit seurata kohdetta helposti ja jopa käyttää hitaampia suljinnopeuksia luovan vapauden lisäämiseksi.

Lokaatiossa kuvaaminen voi tarkoittaa odottamattomien olosuhteiden kohtaamista. Siksi XF200mmF2 on suunniteltu kevyen, tukevan ja säänkestävän magnesiumseoksesta valmistetun rungon ympärille. Linssi pystyy toimimaan jopa -10 °C:n lämpötiloissa ja etuelementti on käsitelty fluoripinnoitteella hylkimään kosteutta, pölyä ja rasvaa. Jokainen yksityiskohta aina mattahopeaan linssin viimeistelyyn asti – joka vähentää heijastuksia hajauttamalla valoa ja minimoimalla ylikuumenemisen riskin – on valittu tarjoamaan erinomaisuutta, minne seikkailut vievätkin.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006