Godox LED VL300 cob led

Tuotetunnus (SKU): D176511

604,03 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Godox LED VL300 cob led

Ominaisuudet:
Värilämpötila: 5600K ± 200K
Väritarkkuusstandardi: CRI 96
TLCI: 95
Jäähdytysjärjestelmä: Tuuletin
Himmennys: 0 – 100 % (jatkuva)
Näyttö: LED
Fotometriikka: 77 000 luksia 1 metrin etäisyydellä heijastimella
Fotometriikka: 10 800 luksia 1 metrin paljaalla polttimolla
Kiinnikkeen mitat: 14,0 x 18,0 x 30,0 cm
Kiinnikkeen paino: 2,64 kg
Akkulevy: 1 x V-kiinnitys
Virtatuloliitin: 4-pin XLR
Heijastimen kiinnitys: Bowens S-Type
Kiinnitys: 5/8″ vastaanotin
Valinnainen kaukosäädin RC-A5II (D183641)

Tyyppi: Bluetooth
Takuu: 2 vuotta

 

Laatikossa:
Ohjain
vaihtovirta-adapteri
XLR kaapeli
Heijastin
Suojus
Kantolaukku
manuaalinen

Näytä enemmän

Kuvaus

Godox VL300 LED-videovalo
Godoxin VL300 LED Video Light on kevyt ja kompakti LED Monolite -tyylinen valonlähde, joka soveltuu erilaisiin video- ja valokuvaustyyleihin paikan päällä tai studiossa.

Päivänvalotasapainotetussa LED-valossa on CRI-luokitus 96 ja TLCI-luokitus 95, mikä tuottaa erittäin tarkan värintoiston ja tuottaa erittäin realistisia ihon sävyjä. VL300-valorunkoa ohjataan ja se saa virtansa ulkoisesta ohjaimesta V-kiinnikkeellä ja DMX:llä. Tämä pitää laitteen kompaktina ja kevyenä. Siinä on hiljainen tuuletin ja integroitu Bowens-tyylinen heijastinkiinnike, mikä tekee siitä yhteensopivan laajaan valikoimaan valonmuuntimia.

V-mount akkulevyn ja valosäätimien siirtäminen pois valon rungosta erilliseen ohjausrasiaan mahdollistaa valon sijoittamisen helposti minne tahansa ilman suurien V-kiinnityskennojen lisättyä massaa ja painoa. Ohjainkotelossa on 4-nastainen XLR-tyyppinen virtajohto, joka on helppo kiinnittää. Siinä on antenni valinnaiselle langattomalle radiokaukosäätimelle ja Bluetooth-antenni GodoxPhoto-sovelluksen käyttöä varten iOS- tai Android-kannettavissa laitteissa.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006