Godox QT400IIIM salama

Tuotetunnus (SKU): D213641

426,61 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Godox QT400II on teholtaan 400Ws. Salaman teho on säädettävissä 1/1 – 1/128 ja portaita säätövälillä on 50. Lisäksi salamassa on 40W LED-ohjausvalo, jonka tehoa on myös mahdollista säätää.

Näytä enemmän

Kuvaus

Godox QT400IIIM -salama

 • Sisältää HSS, Mask Function & MULTI-mode
 • Nopea 0.01-0.9s latausaika
 • Välähdysaika jopa 1/29600 to 1/670 sek
 • MULTI-Mode eli Multi-valotus 30Hz taajuudella (max 99 välähdystä)
 • Metallinen runko
 • Bowens-kiinnitys
 • Autodump: Kyllä (Eli kun pienennät salaman tehoa, ylimääräinen varaus poistuu kondensaattoreista automaattisesti.)

Godoxin Quicker-sarjan uusin verkkovirtalaite, jossa on monipuolisten päivitysten ansiosta parempi suorituskyky valon, HSS:n ja muiden tärkeiden ominaisuuksien mallintamisessa.

Verkkovirralla toimiva Godox QT400 III on manuaalinen salamalaite, joten tässä ei ole TTL:ää, mutta QTII sarja on suunniteltu kuvamaan suurille nopeudella erittäin lyhyillä valotuksille – oli sitten kyseessä nopea valoitusaika vai erittäin lyhyt välähdysaika. Vaikka QT400 II salaman tarjoama HSS ei ehkä olekaan aina tarpeellinen studiossa, HSS:stä on apua kun haluat pysäyttää nopeasti liikkuvien kohteiden, kuten tanssijoita tai ilmassa lentävien esineiden, liikkeen.

Godox QT400IIIM on sisäänrakennettu 2.4G radio, joka mahdollistaa salaman etäohjauksen sekä Godoxin akkulaitteiden käyttämisen samanaikaisesti.

Erikseen ostettavan lähettimen lisäksi QT400III studiosalaman asetuksia säädetään salaman takapaneelista.

 

Tekniset tiedot:

 • Teho: 400Ws
 • Tehonsäätö: 8 aukon (8EV 1/1 – 1/128) säätöalue 50 portaalla.
 • Ohjeluku: 65
 • Välähdysaika: 1/29600 to 1/670 sek
 • Latausaika: 0,01-0,9s
 • Värilämpötila: 5600±200KTeho: 400W
 • Lisätarvikekiinnitys: Bowens S Type
 • Mallivalo: 40W (LED)
 • Sync: Nappi, kaapeli, radio
 • Sisäänrakennettu vastaanotin: Kyllä
 • Sync-nopeus: 1/1/8000 sek (HSS)
 • Langattoman taajuus: 2.4 GHz
 • Langattomia kanavia / ryhmiä: 32 / 16
 • Langattoman kantavuus: 50m
 • Virta: Verkkovirta
 • Näyttö: LCD
 • Tuuletin: Kyllä
 • Mitat: 17,6 x 14,3 x 39,2 cm
 • Paino: 2,96kg

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006