Godox QT600IIIM studiosalama

Tuotetunnus (SKU): D213651

523,39 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

– 600 Ws, 5600K värilämpötila
– 0,01-0,9 sekunnin kierrätysaika
– Salaman kesto HSS-tilassa:1/26,100sekuntia
– Sisäänrakennettu langaton X-järjestelmä

Näytä enemmän

Kuvaus

QT600IIIM Godoxilta on 5600K päivänvaloa mukaileva salamanlähde, jossa on monipuoliset ominaisuudet ja kehittynyt teknologia. Salamassa on 0,01-0,9 sekunnin varautumisaika, ja salaman kesto voi olla jopa 1/26 100 sekuntia. QT600IIIM tarjoaa tehon säädön välillä 1/256 ja täysi teho, ja myös 40 watin LED-mallivalo on säädettävissä. Asetuksiin pääsee käsiksi takapaneelin painikkeilla, ja ne näkyvät helposti luettavalla LCD-näytöllä. Salamapäässä on useita salamatoimintoja suorituskykyvaihtoehtojen tarjoamiseksi. Vakaan värintoistotilan ansiosta se soveltuu erinomaisesti useimpiin kuvaustilanteisiin ja tarkkaan 5600K värin toistoon. Korkean nopeuden tila puolestaan tarjoaa lyhyet salaman kestot, jotka mahdollistavat terävän kuvan huippuhetkistä urheilussa tai luovassa studiotyössä, kuten roiskeiden tai vesipisaroiden erottelussa. QT600IIIM tukee myös korkean nopeuden synkronointia, mikä mahdollistaa suljinnopeuksien käytön jopa 1/8000 sekuntiin asti, jolloin voit käyttää suurempia aukkoja ja muita luovia efektejä.

QT600IIIM:ssä on sisäänrakennettu 2,4 GHz 32-kanavainen langaton X-tekniikka. Valinnaisen X1-, X2- tai XPro-lähettimen avulla voit hallita HSS- ja korkean nopeuden tilojen valintaa, mallivalotiloja, etäkäynnistystä ja paljon muuta jopa 50m etäisyydeltä. Salamapäässä on myös S1/S2-orjatoiminto, joka helpottaa työskentelyä kameroiden kanssa, joissa käytetään esisalamaa. Lisäksi QT600IIIM:ssä on Bowens lisävarustekiinnitys, jonka ansiosta se voi käyttää Godoxin muuntimia sekä lisävarusteita useilta valmistajilta, jotka käyttävät tätä järjestelmää.

Vakaan värintoistotilan avulla voit säilyttää värilämpötilan 5600K (+/-200K), mikä on ihanteellinen valinta perusvalokuvaukseen. Korkean nopeuden salamavalo-tila puolestaan suosii lyhyitä salaman kestoja värintoiston sijasta, ja värintoisto vaihtelee välillä 5400 – 9500K. Korkean nopeuden synkronointitilassa voit kuvata synkronointinopeuksilla jopa 1/8000 sekuntia, mikä mahdollistaa suuren aukon käytön tai luovien efektien luomisen. Monisalamatila mahdollistaa liikkeen kuvien luomisen, kuten golfmailan heilahduksen yhdistämisen yhdeksi yksinkertaiseksi valokuvaksi useiden toimintojen avulla.

Maksimiteho: 600 Ws
Salamakesto: t.1: 1/26,100 – 1/530 sekuntia
Varautumisaika: 0.01 – 0.9 sekuntia
Sarjakuvanopeus: 20 kuvaa/sekunti
Värilämpötila: 5600K +/- 200K
Valmiusilmaisin: Äänimerkki
Liitäntätyyppi: Bowens S -tyyppi

Mallivalo:
Tyyppi: LED
Teho: 40 W

Synkronointi:
Synkronointityyppi: Painike, radio
Sisäänrakennettu langaton vastaanotin: Kyllä
Synkronointinopeus: 1/8000 sekuntia (korkean nopeuden synkronointi)
Langaton taajuus: 2.4 GHz
Langattomat kanavat / ryhmät: 32 / 16
Langaton kantama: 164′ / 50 m (radio)
Viivealue: 0.01 – 30 sekuntia

Virta:
Virtalähde: AC-virta

Yleistä:
Näyttö: LCD
Kiinnitys: 5/8″ / 16 mm vastaanotin
Tuuletinjäähdytys: Kyllä
Mitat: K: 6.9 x L: 5.6 x P: 15.4″ / K: 17.6 x L: 14.3 x P: 39.2 cm
Paino: 7.34 lb / 3.33 kg

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006