Godox X PRO II Transmitter – Canon

Tuotetunnus (SKU): D222791

95,97 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Godox X PRO II -lähetin on suunniteltu TTL-järjestelmiin. Se mahdollistaa salaman käytön jopa 100 metrin etäisyydeltä.

Näytä enemmän

Kuvaus

Godox X PRO II -lähetin Canonille

Monikuvaus

Kun kuvaat samaa kohdetta muiden kanssa ja jaatte samaan valosetin, kokeile monikuvaustilaa. Monikuvaustoiminnolla Xpro II -lähettimesi lähettää asettamasi salamavoiman valoon, ja salama toimii asettamasi tehon mukaisesti. Nauti valokuvauksen hauskasta yhdessäolosta muiden kanssa ja säädä salamaa toteuttaaksesi luovia ideoitasi.

Tasainen valotus kuviisi

Saatavilla on sekä TTL- että HSS-toiminnot, joka mahdollistaa salaman käytön suljinnopeuksiin saakka 1/8000s. , TTL-asetuksen avulla salaman voimakkuus asettuu automaattisesti kameran sisäänrakennetun Sekonicin valomittarin kautta tarkan valotuksen aikaansaamiseksi. Xpro II auttaa varmistamaan, että koko kuvasi on tasaisesti valotettu ja saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lisäksi suurella LCD-näytöllä saat reaaliaikaisen näkymän etälaukaisimen salaman asetuksista.

Laukaise salamasi etänä

Kanava ja ID mahdollistavat salaman etäohjauksen ja laukaisun milloin tahansa. Salama voidaan laukaista, jos sekä salama että salamanlaukaisin on asetettu samalle kanavalle ja ID:lle. Eri kanavat ja tunnukset estävät tehokkaasti signaalihäiriöitä. Jos useita salamalaitteita käytetään kuvaatessa ja etsit vähiten häiritsevää kanavaa ja tunnusta, soveltuva kanava löytyy nopeasti skannaustoiminnolla, joka tehostaa työskentelytehokkuutta.

Radio-ohjaus

Lähetin on osa Godox Wireless X -järjestelmää, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Godox-laitteisiisi.

Ohjaa lähetintä älylaitteellasi

Lähetin on yhteensopiva Godox Flash -sovelluksen kanssa. Godox XPROII -salamassa on Bluetooth-yhteys, jonka avulla voit säätää asetuksia nopeasti iPhonella tai Android-älypuhelimella ja tabletilla. Godox-sovellus on suunniteltu selkeällä ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, joka antaa sinulle vertaansa vailla olevan työtehokkuuden.

Godox Flash APP

TTL helpottaa valokuvaustasi

Salamalähetin tukee TTL-toimintoa, jonka avulla salaman voimakkuus asettuu automaattisesti kameran sisäänrakennetun valomittarin kautta tarkan valotuksen aikaansaamiseksi. TTL-toiminnon avulla voit helposti kuvata ilman erillisiä valomittareita, joka tekee kuvaamisesta sujuvaa ilman, että asetusten korjaamiseen kuluu paljon aikaa. Toinen suuri etu TTL:n käytössä on se, että salaman voimakkuus mukautuu, jos valo tai etäisyys muuttuu kuvauksen aikana.

Godox TTL XProII 2.4G Canon

Lähetintä voit käyttää Wireless X -laitteiden kanssa:

 • Godox P2400
 • Godox Witstro AD1200 Pro
 • Godox Witstro AD600 Pro
 • Godox Witstro AD400 Pro
 • Godox Witstro AD300 Pro
 • Godox Witstro AD200 Pro
 • Godox Witstro AD200
 • Godox Witstro AD100 Pro
 • Godox QT400 II/III, QT600 II/III ja QT1200 II/III
 • Godox QS400II
 • Godox SK400II
 • Godox V1
 • Godox Ving V860II/III
 • Godox TT350

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006