MANFROTTO olkalaukku Pro Light Cineloader Large

Tuotetunnus (SKU): 684497

265,32 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Manfrotton uusi videokuvaajille suunniteltu olkalaukkusarja.

Näytä enemmän

Kuvaus

MANFROTTO olkalaukku Pro Light Cineloader Large on videokameralaukku kameravarusteille M-Guard välijakajilla ja EVA-lämpömuovatulla kannella optimaalista suojaa varten. Cineloader sarjan suurin laukku.

  • Yläkansi thermoformoitua EVA -materiaalia.
  • Yläkannen osasto läpinäkyvillä verkkovetoketjullisilla taskuilla.
  • M-Guard suojausteknologia irrotettavilla osioilla.
  • Modulaarinen ja pinottava rakenne, vetolaukkulenkeillä.
  • Pinnoitettu pohja.

Suunniteltu sopimaan täysin varusteltuun kädessä pidettävään kameraan tai peilittömään videokokoonpanoon lisävarusteilla, työkaluilla tai äänivarusteilla. Ihanteellinen liikkeellä oleville videotoimittajille tai yksin liikkujille, jotka arvostavat kevyttä kokoonpanoa. Testattu 25 kg:n kuormituksella.

Kuten muutkin Cineloadersit, Cineloader Large on suunniteltu pinottavaksi muiden laukkujen kanssa. Pääkameratila on varustettu kolmella M-Guard-osalla, joista yksi jakautuu kahtia, antaen vielä enemmän vapautta räätälöidä laukun sisusta omiin varusteisiisi. Sisällä on myös sisäänrakennettu joustava lenkki pitämässä kamera paikoillaan liikkeellä ollessasi.

Laukussa on kaksi vahvaa yläkahvaa, jotka auttavat välttämään vahingossa aukeamisen. Kaksi vahvistettua kahvaa sivuilla ja irrotettava olkahihna lisäävät joustavuutta ja mahdollistavat erilaiset kuljetustavat. Laukun monipuolisuutta lisää se, että sitä voidaan myös kuljettaa matkalaukun vetokahvoihin kiinnitettynä, kiitos selkäpuolen kiinnityslenkkien ja pohjassa olevien kahden suuren lenkin.

Pro Light Cineloader -valikoima on valmistettu vettähylkivästä RipStop-nylon/polyesterikankaasta, jossa on vahvistuslankaa. Vahvat YKK-vetoketjut, hypalon-vahvistukset, reunukset ja vetimet tekevät laukuista sekä erittäin kevyitä että tarpeeksi vahvoja kestämään intensiivisintä käyttöä. Pohja on pinnoitettu suojatakseen laukkua kosteilta tai likaisilta maapintaolosuhteilta. Laukun lyhyen sivun ikkuna on täydellinen käyntikorteille, yrityksen nimen tai tarkastusluettelon lisäämiseen. Laukun sisäpuolella on myös pieni omistettu tasku AirTagille tai muulle paikannuslaitteelle kaluston seurantaan ja turvassa pitämistä varten.

Sääsuojaus Kyllä
Ulkomitat 60 x 35 x 36 cm
Sisämitat 55 x 29 x 25 cm
Paino 3.94 kg

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006