Nanlite Forza 150B LED Bi-color Spot

Tuotetunnus (SKU): 119721

639,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Nanlite Forza 150B LED Bi-color Spot

Näytä enemmän

Kuvaus

Forza 150B:n myötä Forza-mallisto on kattavampi kuin koskaan. Pienikokoinen tehokas verkkovirralla tai akulla käytettävä valo tarjoaa kattavasti ominaisuuksia. Sisäänrakennetuilla ohjaimilla,CCT värilämpötilasäädöillä, langattomalla Bluetoothilla ja 2,4G:llä sekä hiljaisella tuulettimella varustettu Forza 150B sopii täydellisesti liikkeellä oleviin kuvauksiin, livestreameihin ja muuhun. Se toimii saumattomasti muiden Nanlite-valaisimien kanssa, ja siinä on FM-kiinnike, joka tarjoaa kokonaisen ekosysteemin lisävarusteita. Mukana tulee myös Bowens-sovitin rajattomiin luoviin mahdollisuuksiin.

Kirkas kaksivärinen
Forza 150B painaa vain 1,56 kg, mutta tuottaa 23 130 luksia 1 metrin etäisyydellä (heijastimen kanssa, 5600 K) ja tarjoaa CCT-alueen 2700-6500 K.

Tarkka toisto
CRI: Keskiarvo 96, TLCI: Keskiarvo 98; TM-30 Rg: Keskiarvo 94, TM-30 Rf: Keskiarvo 102.

Kompakti monipuolisuus
Kestävästä metallista ja hiilikuidusta valmistettu Forza 150B on sekä kevyt että tukeva. Vain 2 nuppia ja 1 painike, joten sitä on helppo käyttää.

Ohjausvaihtoehdot
Ohjausta varten Forza 150B:ssä on myös sisäänrakennettu 2.,4G ja Bluetooth ilmaisen NANLINK-sovelluksen käyttöä varten sekä DMX/RDM-yhteensopivuus lukittavalla 3,5 mm:n langallisella liitännällä.

Parannettu tehokkuus
Forza 150B toimii täydellisesti tavallisella vaihtovirralla, ja mukana toimitetaan verkkolaite. Kädessä pidettävä V-mount-akkukahva (lisävaruste) voi myös tarjota vakaan virransyötön, ja voit kiinnittää sen jalustalle.

Lähes äänetön toiminta
Älykäs tuulettimen ohjausjärjestelmä lisää nopeutta vain tarvittaessa. Tuuletin voidaan myös kytkeä kokonaan pois päältä, kun tarvitaan täydellistä hiljaisuutta.

Mukautettavat käytännön tehosteet
Voit säätää 12 sisäänrakennettua käytännön tehostetta järjestelmään asennetuilla säätimillä, ja NANLINK-sovelluksen avulla voit helposti tallentaa mukautettuja tehosteita palautettaviksi esiasetuksiksi.

Kytke lisää muokkaimia
Saatavilla on monia hyödyllisiä lisävarusteita FM-kiinnikkeellä, kuten PJ-FMM-19/36-projektiokiinnike ja FMM-softboxit, jotka ovat yhtä kompakteja ja laadukkaita kuin valaisimet, joiden kanssa ne ovat yhteensopivia.

Mitä laatikossa on?

  • Forza 150B
  • Virtalähde 24 V / 7,5 A
  • Virtajohto 4,5 m
  • Heijastin
  • Bowens-sovitin
  • COB-suojus
  • Käyttöohje
  • DMX-viiteopas
  • Kantolaukku

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006