Nanlite FORZA 500

Tuotetunnus (SKU): 112686

1.390,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Nanlite FORZA 500

Näytä enemmän

Kuvaus

Nanlite Forza 500 LED on yksivärinen valaisin, jonka valoteho on huomattava kokoonsa nähden. Vain 2,6 kg painoisessa Forza 500 valossa on yksi COB LED -moduuli (5600K päivänvalo), joka antaa 93350 Lux valaisuvoimakkuuden 1 metrin päästä. Lisäksi valolla on korkea CRI/TLCI 98/95 värintoistoindeksi, joka takaa tarkan värintoiston.

Kevyt ja pienikokoinen

Forza 500 painaa vain 5,7 kiloa ja on riittävän kompakti, jotta se voidaan helposti pakata useimpiin varustelaatikkoihin.

Täydellinen värintoisto

Valon tehokkuus on tärkeää, mutta ilman hyvää värin toistoa, menetetään paljon aikaa ja rahaa jälkituotannossa. Forza 500 -valaisimen CRI on 98 ja TLCI 95, joten tiedät jo kuvatessa, että värit toistuvat oikein.

Bowens-tyylinen varustekiinnitys

Hyödyntämällä lähes yleismaailmallista Bowens-tyyppistä valonmuokkaimen kiinnitystä, Forza 500 on yhteensopiva suuren määrän lisävarusteita kanssa. Ne eivät rajoitu vain Nanliten omiin softboxeihin ja sateenvarjoihin.

Käytännöllisiä tehosteita

Forza-valaisimesta löytyvien esiohjelmoitujen erikoistehosteiden avulla voidaan jäljitellä valaisutilanteita, jotka ovat muuten hankalia luoda uudelleen. Painikkeen painalluksella voit simuloida salaman, TV-näytön, ja virheellisesti toimivan lampun valaistusvaikutuksia.

Erillinen voimaosa

Painon pienentämiseksi ja säätimien helpon saatavuuden saavuttamiseksi Forza 500:n ohjauspaneeli, verkkolaite ja akkulevy on yhdistetty yhdeksi voimaosaksi, joka on helppo ripustaa valaisinjalustaan. Voimaosa toimii myös DMX-yhteyspisteenä, jonka avulla Forza 500 voidaan ottaa nopeasti käyttöön mihin tahansa DMX-ohjattuun ympäristöön.

Virtaa missä tahansa

Täydellinen niin studiossa kuin miljöössä kuvaamiseen. Forza 500 voidaan käyttää mukana tulevalla verkkovirtalaitteella tai kahdella 26V V-Mount akulla (saatavana erikseen). Voit käyttää valaisinta kaikissa käyttökohteissa!

Soveltuu studiokäyttöön

Mukana tulevan vakioidun 5/8″ -kiinnityksen avulla Forza 500 toimii minkä tahansa tavanomaisen valaisinjalustan kanssa. 330-astetta kääntyvä haarukka auttaa valon suuntaamista ja se voidaan ripustaa myös kattoon studiokäytössä. Lisäksi Forza 500-valaisimen hiljainen tuuletin soveltuu ääniherkkiin ympäristöihin.

Sisältää:

NanLite Forza 500
55-asteen heijastin
Virtajohto
Kiinnike valojalustaan
Kantolaukku

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006