Nanlite FS-150B Bi-Color LED Spot Light

Tuotetunnus (SKU): 122030

265,32 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Kaksivärinen versio FS-150:sta ekosysteemin laajentamiseksi entisestään: FS-150B. Niiden avulla luovan työn tekijät voivat hyödyntää laajempaa CCT-valikoimaa ja useampia valoyhdistelmiä sisällön luomisessa ja kaupallisissa kuvauksissa.

Näytä enemmän

Kuvaus

NANLITE lanseeraa sekä FS-150:n että FS-200:n kaksivärisen version laajentaakseen ekosysteemiä entisestään: FS-150B ja FS-200B. Niiden avulla luovan työn tekijät voivat hyödyntää laajempaa CCT-valikoimaa ja useampia valoyhdistelmiä sisällön luomisessa ja kaupallisissa kuvauksissa.

Kevyt ja kirkas

Suuren valaistusvoimakkuuden ja laajan käytännöllisyyden yhdistäminen yhteen kompaktiin runkoon tekee FS-150B/200B:stä virallisesti uuden lähestymistavan valaistukseen. Niitä on helppo käyttää joko pienten tuotteiden kuvaamiseen ja yksittäisiin suoriin lähetyksiin tai yhdessä muiden FS:n valaisimien kanssa muotokuvien kuvaamiseen ja lähetysstudion valaisemiseen.

Erinomainen värintoisto

Koska FS-150B/200B:llä on korkeat arvot kaikissa värintoistoindekseissä, se kestää kaikenlaisia värintoistotestejä erilaisissa kuvaustilanteissa. Eloisat ja miellyttävät värit näkyvät aina, olipa kyse sitten ihmisen ihosta, herkullisesta ruoasta tai häikäisevistä puvuista. Kaiken kuviin vangitun elävöittäminen on helppoa.

FS-150B

 • 26,300 lux@1m(5600 K, heijastimella)
 • 2700-6500 K
 • CRI: keskimäärin 96 TLCI: keskimäärin 97 TM-30 Rg: keskimäärin 102 TM-30 Rf: keskimäärin 95

Kätevä vakioteho

FS-150B/200B:ssä on kaksi tilaa: maksimiteho ja vakioteho. Uuden sisäänrakennetun Constant Output -tilan ansiosta intensiteetti on suhteellisen tasainen CCT:tä säädettäessä. Ei huolta vakaan valosuhteen saavuttamisesta CCT:tä muutettaessa, ja parametrien virittäminen on helpompaa valotuksen kannalta herkässä kuvausympäristössä.

Enemmän räätälöityjä tehosteita

Lisää luovia mahdollisuuksia vapautuu sisäänrakennettujen käytännön tehosteiden ansiosta, jotka voidaan räätälöidä todellisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

FS-150B/200B tarjoaa 12 käytännön tehostetta:
INT Loop, CCT Loop, Salama, Pulssi, Myrsky, TV, Paparazzi, Kynttilä/Tulipalo, Rikkinäinen Lamppu, Ilotulitus, Räjähdys- ja Hitsaus.

Ota ohjat käsiisi

FS-150B/200B integroi sekä virtalähteen että ohjausmoduulit laitteen sisälle, mikä takaa äärimmäisen kompaktin kokonaisuuden. Minimaalinen, vain kahdesta nupista koostuvan ohjausliittymän suunnittelu mahdollistaa intuitiivisen käytön, jolloin päällekkäisistä näppäimistä aiheutuva hässäkkä jää pois.
*MODE-näppäin on lisätty vastaamaan nopean tilojen vaihtamisen tarpeeseen. Koneen sisäisen ohjauksen lisäksi FS-150B/200B tukee 2,4G/Bluetooth-kaksoisyhteyttä langatonta ohjausta varten kaukosäätimellä ja NANLINK-sovelluksella. Monimutkaisempi valonohjaus ryhmässä voidaan toteuttaa turvallisemman ja helpomman ohjausvaihtoehdon tarjoamiseksi kuvauspaikalla.

Valaise hiljaisuudessa

FS-150B/200B:ssä on tehokas jäähdytysjärjestelmä, jolla voidaan hallita sekä melua että lämpötilaa. Lämmönpoistorakenne on optimoitu tuulettimen avulla, jonka melutaso on alhainen. Tuuletin voidaan myös sammuttaa ääniherkässä kuvausympäristössä äärimmäisen hiljaiseksi.

*Kun tuuletin on kytketty pois päältä, enimmäisteho on 15%.

Täydellinen muokkainten ekosysteemi

FS-150B/200B:n mukana toimitetaan alan standardi Bowens-kiinnike ja myös sateenvarjokiinnike. Valon ohjaaminen ja muokkaaminen on vaivatonta valonmuokkaustyökalujen avulla. Erilaisia valaistustehosteita voidaan saada aikaan yhdellä valolla muotokuvaukseen, videokuvaukseen ja suoratoistoon.

 • SB-PR-90/120-Q/SB-PR-150 -parabolinen softboxi
 • LT-80/120 -lyhty softboxi
 • SB-RT-90×60 -suorakulmainen softboxi
 • U-165DT/180ST/135DS -sateenvarjo
 • FL-20G Fresnel-linssi
 • PJ-BM-19/36 Bowens Mount -projektiokiinnitys

Tuki laiteohjelmiston päivitykselle

Tukee laiteohjelmiston päivitystä flash-aseman avulla sisäänrakennetun USB-A-portin kautta, mikä avaa lisää potentiaalisia ominaisuuksia jatkuvan toiminnan optimoinnin avulla.

Vakiokokoonpano

 • FS-150B×1
 • Virtajohto 4,5m ×1
 • Heijastin ×1
 • COB-suojakansi × 1
 • Käyttöopas x 1

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006