Nanlite Halo14 LED rengasvalo

129,00 sis. alv 24% // 104,03 alv 0%

NanLite Halo 35,5 cm Himmennettävä Kaksivärinen LED Rengasvalopaketti. Sisältää älypuhelinpidikkeen, peilin, pöytäpidikkeen sekä kantolaukun.

Toimitettavissa heti

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 111978 (Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , Brand:

Kuvaus

Halo LED rengasvalot NanLiteltä tuottavat viehättävän, pehmeän ja lähes varjottoman valaisun pyöreillä silmäheijastumilla jotka tekevät kohteen silmistä eläväiset. Soveltuu meikkausopetusvideoihin, videopäiväkirjaan, kuvausvaloksi, videokuvausvaloksi, kuvauskoppeihin jne.

Kompakti ja Kannettava
Halo 14’s on halkaisijaltaan 35,5cm ja painaa vain 650 grammaa, joka tekee siitä erinomaisen rengasvalaisimen pienissä tiloissa toimimiseen sekä kuljetettavan kuvauskaluston osaksi. Vakiomallisen 5/8″ kiinnityksen ansiosta Halo 14 kiinnittyy lähes mihin tahansa valojalustaan.

Värintarkkuutta
Potrettikuvauksesta meikkitutoriaaleihin, tarkka värintoisto on ehdottoman tärkeää. Halo 14:sta värintoistoindeksi (CRI) on 95 ja televisiovalaisuindeksi (TLCI) on 93, jonka ansiosta sekä ihonvärit näkyvät oikein paitsi silmälle, myös kameralle.

Säädettävä kirkkaus ja värinlämpö
Halo-ympyrävalojen ansiosta studiolaatuiseen valaisuun ei tarvita muovisuotimia tai valonsiroitekankaita. Molemmilta puolilta käytettävät ohjaimet sallivat kirkkaudensäädön 0-100% välillä, jonka ansiosta valoa ei tarvitse liikuttaa lähemmäs ja kauemmas oikean valaisun saavuttamiseksi.

Säädettävä värinlämpö (2700-6500K) sallii värinvalon säädettäväksi muiden valaisinten, ympäristön valotason ja käyttäjän luovuuden mukaan.

Pakkaus sisältää:
NanLite Halo 35,5cm Bi-Color LED Ring Light
5/8″ Kiinnitin
Älypuhelinkiinnike
Peili
Kantolaukku
Pöytäpidike
AC Adapteri