Nanlite MixPanel 60 RGBWW Led paneeli

Tuotetunnus (SKU): 112593

879,03 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Monivärinen RGB-paneelivalaisin erinomaisilla valonsäädöillä ja täysvalkoisella tehovalolla.

Näytä enemmän

Kuvaus

MixPanel 60 RGBWW LED Panel on 43.2 x 35.6 x 7.6cm kokoinen LED-valopaneeli joka voi vaihtaa valon tyyppiä kovasta, kirkkaasta valkoisesta pehmeään valkoiseen sirotevaloon ja säädettävään RGB-väripaneeliin, jonka avulla saadaan aikaan värikkäitä, luovia efektejä vain yhdellä napin painalluksella.

MixPanelin laaja CCT-alue 2700-7500K sallii valon säätämisen vastaamaan kulloistakin valaistustilannetta tai muita valaisujärjestelmän valoja, tai kuvaajan mielikuvitusta ja värisilmää. Korkeat CRI/TLCI-arvot (98/95) todistavat erittäin tarkasta värintoistosta, ja lisäksi valon magenta/vihreäbalanssia voidaan säätää ja valon kirkkautta himmentää 0%-100% himmennysvälillä.

Yksi MixPanelin edistyneistä toiminnoista on RGB-moodi, joka käyttää Nanliten 4-in-1 LED-teknologiaa kirjaimellisesti yli 16 miljoonan värisävyn luomiseen. Lisäksi valaisimessa on Boost-toiminto joka dramaattisesti lisää valotehoa. Normaalimoodissa kovan valon asetuksella MixPanel 60 tuottaa 11,320 luxin valotehon 1m etäisyydellä 5600K lämmöllä. Boost-toiminnon ollessa käytössä, valoteho kipuaa 14,950 luxiin. Himmennintoiminnon ansiosta valotehoa voidaan säätää portaattomasti 0%-100% välillä, sallien paneelin säätämisen valontarpeen mukaan ilman ND-filtterien tai muiden ulkoisten valonsäätimien asentamista. Lisäksi käytettävissä on 43 simuloidun geelisuotimen kirjasto joka tarjoaa viisi CTO, viisi CTB ja 33 Calcolor-vaihtoehtoa. Näiden lisäksi efektikirjasto tarjoaa yhdeksän erikoisefektiä: Hue Loop, CCT Loop, Flash, Pulse, Storm, Siren, TV, Paparazzi, sekä Candle/Fire.

MixPanel 60 on valmiina toimimaan missä tahansa kiitos sen 100/240 VAC muuntajan, mutta toimii tarvittaessa akuilla V-Mount-liitäntänsä ansiosta.

Kolme Valaisinta Yhdessä
Nanlite MixPanel-sarjan valot voivat vaihtaa perinteisestä kovavaloisesta moni-LED-paneelista pehmeään SMD LED-paneelin valoon ja säädettävään RGB-paneeliin yhdellä napinpainalluksella.

Huomattavan Kirkas ja Tehokas
Normaalimoodissa kovan valon asetuksella MixPanel 60 tuottaa 11,320 luxin valotehon 1m etäisyydellä 5600K lämmöllä. Boost-toiminnon ollessa käytössä, valoteho kipuaa 14,950 luxiin. Himmennintoiminnon ansiosta valotehoa voidaan säätää portaattomasti 0%-100% välillä, sallien paneelin säätämisen valontarpeen mukaan ilman ND-filtterien tai muiden ulkoisten valonsäätimien asentamista.

Erinomaista Värintoistoa
Valon kirkkaus on tärkeää, mutta ilman värintoiston tarkkuutta jälkikäsittelyyn kuluu usein paljon aikaa ja rahaa. MixPanelilla on CRI 98, TLCI 95, ja se pystyy vihreä/magentasäätöön CCT-moodissa, joiden ansiosta halutut varit toistuvat tarkasti sellaisina kuin tarkoitetaan.

Intuitiivinen Käyttöliittymä
MixPanelin käyttöjärjestelmä ja ohjaimet on kehitetty tehokkaiksi ja käyttäjäystävällisiksi alusta alkaen. Lisäksi asetusten tallentaminen varmistaa, että valoasetukset ovat kerrasta toiseen samat.

Geelisuodin-emulaatio ja Käytännön Efektit
MixPaneelin geelisuodin-emulaatiomoodi tarjoaa 43 valmista geelisuodinta kahdella valovärillä (3200 ja 5600K) jotka sisältävät viisi CTO, viisi CTB, ja 33 Calcolor-suodinta. Lisäksi yhdeksän esiasennettua, säädettävää erikoisefektiä simuloivat erilaisia valaistusskenaarioita: Hue Loop, CCT Loop, Flash, Pulse, Storm, Siren, TV, Paparazzi, and Candle/Fire.

Virtaa Kaikkialla
Studiokäyttöön ja kuvauskohteille tarkoitettu MixPanel toimii joko verkkovirta-adapterin kanssa tai vaihtoehtoisesti pystyy käyttämään V-Mount-järjestelmällä varustettuja akkuja jotka tarjoavat käyttövirtaa kenttäolosuhteissa jossa verkkovirran saatavuus on kyseenalainen.

Tekniset tiedot

Kirkkaudensäätö WiFi, DMX, 2,4G
Värilämpötila (Kelvin) 2700-7500
Värintoistoindeksi 98
Kirkkaus (LUX) 5814 @ 1 meter
Teho (W) 60
Virtalähde DC 15V/6A
Valon spektri RGB
DMX Kyllä
Sisäänrakennettu akku Ei

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006