NANLITE PavoSlim 60B LED Panel

Tuotetunnus (SKU): 126437

402,42 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Ohut ja kevyt muotoilu, nopea ja kätevä asennus, korkea luminanssi ja tarkka värintoisto yhdistyvät kaksivärisen PavoSlim 60B/120B:n luomisessa. PavoSlim antaa luovan työn tekijöille enemmän joustavia vaihtoehtoja visioidensa toteuttamiseen.

Näytä enemmän

Kuvaus

PavoSlim 60B

Ohut mutta kestävä, kompakti mutta kirkas

Nanlite on jälleen kerran tutkinut paneelivalonlähteen mahdollisuuksia ja tuonut luojille uuden sukupolven LED-paneelivalon: PavoSlim. Ohut ja kevyt muotoilu, nopea ja kätevä asennus, korkea luminanssi ja tarkka värintoisto yhdistyvät kaksivärisen PavoSlim 60B/120B:n luomisessa. PavoSlim antaa luovan työn tekijöille enemmän joustavia vaihtoehtoja visioidensa toteuttamiseen.

Metallikotelo, tehokas lämmönpoisto, hienostunut optinen linssistö, tehokas konvergoituva valo (saavuttaa 4 kertaa enemmän tehoa verrattuna vastaavien tuotteiden keskimääräiseen tehoon).

 • Ohut ja kevyt, mutta kestävä (vain 1,86 cm paksu).
 • Nopea asennus yhdessä minuutissa
 • Langaton ohjaus Nanlink APP
 • Nimellisteho: 72W Paino: 0.91 kg Paksuus: 1.86cm.

Metallisen kotelon ansiosta PavoSlim 60B todistaa, että ohuus ja kestävyys eivät ole ristiriidassa keskenään. Jopa sen jälkeen, kun se on varustettu täydellisellä hajottimilla ja asennustarvikkeilla, se pysyy kevyempänä ja ohuempana verrattuna perinteisiin valomattoihin. Tämä tekee siitä tarpeellisen pienissä studioissa, matalissa tiloissa tai elokuva- ja televisiosarjoissa, joissa on tiukat vaatimukset.

Nanlite PavoSlim lifestyle
Nanlite PavoSlim lifestyle

Tehokas muotoilu, maksimaalinen teho

Nanlite-tiimi on kehittänyt PavoSlimin yksittäiselle sirulle oman optisen järjestelmän. Yhdistämällä tehokkaan lämmönpoiston ja erinomaisen optisen suunnittelun PavoSlim saavuttaa nelinkertaisen tehon verrattuna vastaavien tuotteiden keskimääräiseen tehoon.

PavoSlim 60B: 8156 lux @ 1m (vain valo, 5600K)

Nopea käyttöönotto

PavoSlim 60B/120B:n jokainen osa on suunniteltu nopeaan käyttöön, sillä kuvauspaikalla jokainen minuutti on tärkeä.

Jopa lisävarusteet on suunniteltu saman filosofian mukaisesti helppoa ja nopeaa asennusta varten, jotta tekijät voivat suorittaa asennuksen vaivattomasti minuutissa.

Valaisimen takaosassa on useita pistorasioita asennusta varten, mikä vastaa joustaviin tarpeisiin eri tilanteissa. Ohjausyksikkö on suunniteltu pikakiinnityslevyllä, joka on yhteensopiva Forza II -sarjan valaisimissa käytettävän pikakiinnikkeen (lisävaruste) kanssa (sopii valaisinjalustoihin ja trusseihin). Ohjausyksikkö voidaan myös ripustaa valaisinjalustaan sen hihnan avulla.

Vaihtelevat tilat

CCT-alue: 2700K-6500K CRI: keskimäärin 95 TLCI: keskimäärin 97 TM-30 Rf: Keskimääräinen 95 Rg: Keskimäärin 102 SSI 3200K: 83 5600K: 73.

PavoSlim 60B/120B on varustettu 12 efektillä, joilla voidaan simuloida todellisia valaistustehosteita. Kunkin efektin eri parametreja voidaan virittää sisäisesti, kun taas räätälöidympiä asetuksia voidaan saada Nanlink-sovelluksen ja DMX/RDM:n avulla.

Professionaaliset ohjausvaihtoehdot

PavoSlim 60B:tä voidaan ohjata mukana toimitetulla tehonsäätöyksiköllä. Kahden painikkeen, kahden nupin ja kahden tuuman näytön muotoilu tekee käytöstä suoraviivaista.

Sisäänrakennettujen 2.4G- ja Bluetooth-moduulien ansiosta PavoSlim voidaan helposti yhdistää Nanlink-sovellukseen. Tämä ei ainoastaan auta käyttäjiä saamaan helposti langatonta älykästä ohjausta valaistukseen pienissä ja keskisuurissa tiloissa, kuten studioissa, vaan mahdollistaa myös integroinnin Nanliten pistelähde- ja putkivalaisimien kanssa, jolloin voidaan luoda monipuolisia ja täydentäviä valaistusratkaisuja kohtauksiin.

Lisäksi PavoSlim voidaan yhdistää ja ohjata langallisen DMX/RDM:n kautta, ja sitä voidaan käyttää yhdessä elokuva- ja TV-standardin mukaisessa ohjausjärjestelmässä.

Monipuoliset tehovaihtoehdot, käytä missä tahansa

PavoSlim 60B/120B tarjoaa useita virransyöttömenetelmiä: PavoSlim 60B voi käyttää verkkovirtaa, V-mount-paristoja ja NP-F-paristoja. Lisäksi PavoSlim 60B tukee eri virransyöttötilojen välillä tapahtuvaa vaihtoa, mikä mahdollistaa jatkuvan kuvauksen keskeyttämättä toimintoja.

PavoSlim 60B:n virtalähdevaihtoehdot: 14,4-14,8 V:n V-mount-akku, 26 V:n V-mount-akku, 7,4 V:n NP-F-akku (×2).

Monipuoliset lisävarusteet

Magneettinen jalustasovitin 1/4″-20-kierresarjalla PavoSlimin jokaisessa kulmassa on yksi 1/4″-20-kiinnike, joka voidaan yhdistää magneettiseen jalustasovittimeen, jossa on 1/4″-20-kierresarja, mikä nopeuttaa ja helpottaa asennusta.

Jatkojohto: PavoSlim 60B/120B:n kiinnitysrungossa on 0,4M DC-liitäntäkaapeli, joka on liitetty ohjausyksikköön 2,6M DC-liitäntäkaapelilla, ja se voidaan myös liittää toiseen 2,6M liitäntäkaapeliin jatkojohtona.

Softboxit

Tarjolla on mittatilaustyönä valmistettuja kokoontaitettavia softboxeja ja munakoteloita sekä vaaka- että pystykytkentään.

Leikkuri ja kestävä kotelo

Mukana tuleva kantolaukku noudattaa Nanlite-perheen suunnittelukonseptia. Vankka rakenne, jossa on sisäiset selkeät tilaväliseinät, auttaa säilyttämään kätevämmin. Ulkopuolinen vahvistettu tikkaus takaa kestävämmän laukun.

PavoSlim 60B sisältää:

 • PavoSlim 60B × 1
 • Ohjausyksikkö × 1
 • Yleispidike × 1
 • DC-liitäntäkaapeli 2.6M × 1
 • AC-virtajohto 4,5M × 1 × 1
 • Softbox × 1
 • Diffuusori × 2 (Lite diffuusori × 1 + Standard diffuusori × 1)
 • Hunajakenno × 1
 • Kantolaukku × 1
 • Käyttöohje × 1

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006