Nanlite Pavotube II 30X – 1 Light kit

Tuotetunnus (SKU): 116672

Ensimmäinen vuokrauspäivä 30,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Yhteensä: € ()
Vuokratuotteen palautus päivää

Tämän tuotteen voi myös ostaa

Osta tuote

Nanlite PavoTube II RGBWW LED Pixel- putkivalot on hiottu sisällöntuottajilta saadun palautteen perusteella ja täydennetty ominaisuuksilla, kuten pikselipohjaisilla erikoistehosteilla, kirkkaammalla valontuotolla, tasaisemmalla diffuusiolla, vankemmalla metallirungolla, DMX-yhteensopivuudella sekä parannetulla puhelinohjauksella.

Näytä enemmän

Kuvaus

Nanlite PavoTube II

Uusi ainutlaatuinen, studiolaatuisen valon tarjoava Pavotube II kulkee aina mukanasi. Kätevässä kantolaukussa kulkeva metallirunkoinen putkivalo tarjoaa käyttäjälleen entistä paremman kestävyyden ja käytettävyyden. Valotehon lisäksi putkeen on päivitetty uusi ohjauspaneeli, uudet kierreliitännät (3x 1/4″), laajempi ja tarkempi värilämpötilan säätö 2700K-12000K, CRI 97, TLCI 98, täyden spektrin RGB-sävyillä ja kylläisyyden säädöllä. Valoja voidaan nyt myös ohjata kätevästi puhelimen NANLINK-mobiilisovelluksella.

Akunkesto

PavoTube II 30X toimii 1 tunnin ja 66 minuuttia täydellä kirkkaudella 4400mAh Li-ion akun varassa. Täyteen lataaminen saavutetaan 3 tunnissa ja 30 minuutissa mukana toimitettavan verkkolaitteen kautta, jolla voi tarvittaessa myös antaa Pavotube II 30X:lle jatkuvaa virtaa pidempien kuvausten aikana.

** Erikoistehosteet**

Viidentoista säädettävän käytännön erikoistehosteen lisäksi PavoTube II 30X sisältää kymmenen uutta pikselipohjaista efektiä, jotka laajentavat luovia mahdollisuuksia pidemmälle kuin koskaan aiemmin. Pikselipohjaisia tehosteita ovat Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, Monivärinen, Liukuväri, Vieritys, Marssiminen, Liekki, Sateenkaari ja Ajaminen.

Vankka metallikotelo

PavoTube II 30X:n päivitetty metallikotelo suojaa valoa tehokkaasti. Lisäksi kolme sisällytettyä 1/4″ vastaanotinta laajentavat huomattavasti asennusvaihtoehtoja.

Huomaa, että PavoTube II X-Series-putkivalojen laiteohjelmisto on päivitettävä, jotta sitä voidaan käyttää NANLINK-mobiilisovelluksen kanssa.

 • PavoTube II X Led valoputket toistavat jopa 36.000 värisävyä
 • 2700K – 12.000K värilämpötilan säätö
 • Erinomainen CRI 97 ja TLCI 98
 • Erikoistehoste toiminnot, kuten Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Poliisiauto, TV, Paparazzi, Kynttilä / tuli, Disko, Huono polttimo, Ilotulitus, Räjähdys ja Hitsaus
 • PavoTube II 30X sisäänrakennettu akku. Paranneltu akku voi käyttää LED-valoputkea jopa 29 tuntia 1% teholla. Täydellä teholla voit käyttää putkia noin 2 tuntia. Latausaika on 3–5,5 tuntia
 • Uuden Pixel Control -tilan avulla voit hallita putken eri osioita
 • Tukevat nyt langatonta DMX-, RDM-, Bluetooth- ja 2.4G-ohjausta
 • Puhelinohjaus NANLINK-aplikaatiolla
 • Kolme 1/4″ kierrettä laajentavat huomattavasti asennusvaihtoehtoja

Paketin sisältö

 • PavoTube II 30X
 • Verkkovirtalaite, 1per valo
 • Verkkovirtalaitteen kumipanta
 • Virtajohto, 3M, 1per valo
 • Klipsi
 • 2x lenkkiruuvi
 • Kantolaukku

Ominaisuudet

 • Pituus: 114,5cm
 • CRI: 97
 • TLCI: 98
 • Värilämpötila: 2700-12000 K
 • Tehonsäätö: Portaaton 0-100%
 • Valoteho: 70W
 • Virtalähde : DC 15V/4A Max, AC 100-240V 50/60Hz
 • Sisäänrakennettu 18.5V/4400mAh Li-lon akku
 • Valon hallinta: Sisäinen, 2.4G, Bluetooth, DMX/RDM
 • NANLINK-mobiilisovellus
 • Mitat: 43 × 1145mm
 • Paino: 1,56 kg

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006