Nanlux Evoke 1200B Spot Light

Tuotetunnus (SKU): 121116

3.620,97 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Nanluxin huikea uutuus jolla tuot auringon lähes mihin vain. Maksimi teho 1200w. Voit käyttää tätä suoraan tavallisesta verkkovirtapistokkeesta.

Laaja valikoima valonmuokkaimia, kauko-ohjaus, app-hallinta ja sateenkestävyys tekevät tästä videokuvaajan ja valaisijan parhaan kaverin.

Näytä enemmän

Kuvaus

Evoke 1200B on elokuvaajan ja valaisijan uusi ase elokuva- ja tv-tuotantoihin.

Suuri valontuotto, uudistus mielikuvituksen ulottumattomista

Evoke 1200B on valotehokkuudeltaan huomattava: se voi tuottaa heijastimen kanssa jopa 61 030 luxia kolmessa metrissä värilämpötilalla 5 600 K, ja se päihittää 1,8 K HMI Parin ja 2,5 K fresnelit mahdollistamalla värilämpötilan vaihdon hetkessä. Evoke 1200B sisältää edeltäjänsä vaikuttavan välkkymättömyystoiminnon, jotta saat koko Nanlux-valikoimasta saman taatun kokemuksen.

Evoke 1200B on vallankumouksellinen työkalu elokuvaajille ja valaisijoille. Siinä yhdistyvät ledien edut, voimakas valoteho ja esilämmitysvaatimuksen poistava teknologia.

Värilämpötilan laaja vaihteluväli – 2 700 K – 6 500 K auringonnoususta päivänvalon kautta auringonlaskuun
CRI: Keskimäärin 96
TLCI: Keskimäärin 97

Evoke 1200B:n edistyksellinen kaksivärinen valonsekoitusteknologia varmistaa jatkuvuuden ja tarkkuuden värilämpötilan muutoksissa 2 700 kelvinistä aina 6 500 kelviniin. Kaikki 1200B-laitteet on testattu ja kalibroitu tarkasti ja ammattimaisesti. Värilämpötilaa on helppo säätää nuppia vääntämällä: CTO-/CTB-geelit ovat menneisyyttä, ja elokuvan teko muuttuu joustavammaksi kun luonnonvaloa on mahdollista jäljitellä auringonnoususta päivänvalon kautta auringonlaskuun. Sisäänrakennettu ulosvirtauksen vakiointiominaisuus tukee värilämpötilän säätämistä koko vaihteluvälillä ilman minkäänlaista voimakkuuden vaihtelua.

Evoke 1200B on kehitetty ammattilaisille, jotka välittävät aidosti värintoiston laadusta. Se tuo kuvauksiin erinomaista värintoistokykyä kaikilla CRI-, TLCI- ja TM-30-mittareilla.

IP54-suojaluokitus – missä tahansa? Missä tahansa!
Koko Evoke 1200B -valaisin on IP54-suojaluokiteltu, ilmatiiviisti suljettu ja suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääoloja, niin sadetta, lunta kuin pölyäkin. Virtalähteen kotelolla on sama luokitus. Sadetta, lunta tai hiekkamyrsky. Ei hätää!

Tarkka hienosäätö 0,1 prosentin askeleilla
Valaisimen valikko on yksinkertainen ja intuitiivinen. 2,8-tuumaisine näyttöineen Evoke 1200B on kaikin osin helppo hallita sekä tuttu aiempien Nanlux- ja Nanlite-valaisimien käyttäjille.

Himmentämisen hienosäätö toimii hyvin pehmeillä 0,1 prosentin askeleilla, ja yhtäkkiset sykäykset matalan tuoton alueella 0–1 % on poistettu. DMX-säätimen kautta saatavilla on viisi himmennyskäyrää, jotka vastaavat täydellisesti alan standardien tiukkiin vaatimuksiin: LINEAARINEN, EKSPONENTTI, LOGARITMI, S-KÄYRÄ, GAMMA 2.2.

Rajattomasti yhdistämisvaihtoehtoja
Monenlaisia langallisia ja langattomia säätöratkaisuja, joilla valaisin sujahtaa saumattomasti kuvausten työnkulkuun. Erityisesti langallinen ja langaton DMX-ohjaus varmistavat valaistuksen tarkan ja digitaalisen hallinnan – yhdistettävissä DMX-konsoliin viisinapaisella kaapelilla tai langattomasti sisäänrakennetulla LumenRadio TimoTwo -moduulilla. Tarjolla on sekä luotettavuutta että joustavuutta, jotta voit herättää luovat ideasi henkiin.

LumenRadio TimoTwo
TimoTwon lähetys- ja vastaanottotoiminnot tekevät yhdistämisestä toisiin laitteisiin helppoa ja luotettavaa.

NANLINK-SOVELLUS
Yhdistyy NANLINK-valonsäätöjärjestelmään sisäänrakennetulla 2.4G:llä tai Bluetoothilla. Tarkkaa ja ammattitasoista hallintaa hyppysissäsi.

DMX/RDM
Lanka yhdistyy DMX-konsoliin sisäänrakennetun viisinapaisen XLR-portin kautta ja mahdollistaa vakaan ja luotettavan hallinnan.

Lankaohjaus
Yhdistyy lankaohjaimeen lamppupään portin kautta ja tarjoaa vaihtoehtoratkaisun tarkalle valonhallinnalle kuvauksissa.

Pitkäikäinen ja suunniteltu säännölliseen käyttöön
Korkeatehoisten ledien lämmönhallinta oli Evoke 1200B:n kehityksessä olennaista. NANLUX loi Evoke 1200B:tä varten entistäkin tehokkaamman lämmönhallintajärjestelmän, joka ihanteellistaa lämmön haihdutuksen ja pitää suojakotelon edelleen pienikokoisena. Muutos tekee valaisimesta tehokkaamman ja ledeistä tavallisia valaistusledejä pitkäkestoisempia korkeassa käyttölämpötilassa.

Paranneltu tuulettimensäätöjärjestelmä, jonka neljä käyttötilaa kattavat eri kuvaustilanteet ja -olot: älytila, nopea tila, hidas tila ja poiskytketty tila. Älykkäät ilmaisimet sopeutuvat ympäristön lämpötilaan, mikä mahdollistaa ledien lämpötilan reaaliaikaisen valvonnan sekä tuuletinnopeuden automaattisen säätämisen. Näin lämmön haihtuminen paranee ja melutaso on minimaalinen.

Nopea tila
Nopeassa tilassa lämmön haihdutus voimistuu, jotta valaisin pystyy kuvauksiin korkeassa lämpötilassa.

Hidas tila
Rajaa melutason kuvausten suhteen hyväksyttävälle alueelle ja haihduttaa lämpöä tehokkaasti. Hitaassa tilassa enimmäistuotto on 50 %.

Poiskytketty tila
Tuuletin sammuu melutason vähimmäistämiseksi ja ihanteellisen ääniympäristön luomiseksi. Poiskytketyssä tilassa enimmäistuotto on 10 %.

Klassinen rakenne – pienikokoinen ja tehokas
Muotoilun olemus on peritty Evoke 1200:sta – rakenne hyödyntää painevalualumiiniseoksia ja pitää itse valon painon vain 7,75 kilogrammassa, vain 70 prosenttia 1,8 K HMI:stä. Evoke 1200B on paljon helpompi siirtää tarvittavasta valovoimasta tinkimättä. Tärkeimmät toiminnot on sisällytetty lamppupäähän helposti saataville.

Vakiona 7,5 metrin DC-kaapeli, vaihtoehtoisena virtalähteen mahdollista etäisyyttä pidentävät 10 ja 12 metrin yhdyskaapelit. Itselukittautuva liitin takaa nopean ja tiukan liitännän.

Superpikakiinnike ja poikkeumaies vakiona. Kiinnitysleuka kiinnittää virtalähteen tiukasti valotelineeseen ja ansaaseen, vino ies helpottaa lamppupään nopeaa vaihtoa. Uusi 15° poikkeava ies kasvattaa kääntöalaa tasovaloja ja muita valonmuokkauslaitteita käytettäessä. Kaikki parannukset nopeuttavat kuvaustuotantoa.

Laatikossa:

 • Evoke 1200B × 1
 • Ies × 1
 • Virtalähteen sovitin × 1
 • RF-NLM-45 -heijastin × 1
 • Yhdyskaapeli 7,5 m × 1
 • WS-RC-C2 langaton ohjain
 • Virtakaapeli 6 m × 1
 • AS-CP-QR-EV -pikakiinnike × 1
 • USB-muistitikku × 1
 • Käyttöohje × 1
 • DMX-hakuteos × 1

Tekniset tiedot

Värilämpötila (Kelvin) 2700-6500
Värintoistoindeksi 96
Mitat (SxLxK) (mm) 330x241x210 (light fixture without yoke)
Kirkkaus (LUX) 18570 @3m (5600K w/45° reflector)
LED-kategoria Studio-LED, Fresnel
Teho (W) 1200
Virtalähde DC48V/25A Max, AC100-240V 50/60Hz
Paino (g) 7775
Langaton ohjaus Radio (2,4 Ghz), Bluetooth
Valon spektri Bi-Color
DMX Kyllä
Sisäänrakennettu akku Ei

Lisätiedot

Paino 8 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006