NANLUX Evoke 2400B LED-valo kuljetuslaatikossa + 45° heijastin suojalaukussa

Tuotetunnus (SKU): 125389

6.846,77 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Vallankumouksellisen tehokas, 2400w LED spottivalo Nanluxilta. Verrattavissa 10k tungsten -valoon tai 4K HMI valoon. IP55 suojaus mahdollistaa toiminnan vaativissa olosuhteissa.

Näytä enemmän

Kuvaus

Evoke 2400B: johtava valaistusinnovaatio

Nanlux: Nuxanlux: Johtava LED-valaistusinnovaatio Nanlux johtaa jatkuvasti innovaatioita ja parannuksia elokuvien LED-valaistuksen alalla. Olemme ottaneet merkittävän askeleen eteenpäin integroimalla 4KW:n HMI:n tai 10KW:n volframivalaisimen erittäin korkean tehon ja vihreän ja magenta-säädön koko CCT-alueella. Evoke 2400B, jossa on sekä valopään että virtalähteen vankat IP55-säänkestävät kotelot, on muodoltaan paljon kevyempi kuin muut saman tehoiset mallit. Esittelyssä Evoke-perheen uusi johtaja: Evoke 2400B.

Ennennäkemätön valaistusteho *Valoteho: (45°:n heijastimella / 5600K)

 • Nimellisteho: 2400W
 • CCT-alue: 2700K-6500K

Vain 2400 W:n nimellistehollaan Evoke 2400B tarjoaa erinomaisen tehokkuuden LED-valaisimena, joka tarjoaa tehokkaamman valotehon kuin 4 KW:n HMI- tai 10 KW:n Tungsten-valaisin. Perinteisiin valonlähteisiin verrattuna Evoke 2400B tarjoaa etuja, kuten esilämmitys- tai jäähdytysaikaviiveet, välkkymättömän toiminnan, 0,0-100,0 %:n himmennyksen ja säädettävän värilämpötilan. Nämä ominaisuudet lisäävät joustavuutta, helpottavat valaistuksen asetuksia ja säästävät aikaa kuvaussessioiden aikana.

G/M ±80, kylmästä lämpimään Perinteiset kaksiväriset LED-valaisimet luovat halutun värilämpötilan sekoittamalla kahden eri värilämpötilaa edustavan sirurakenteen tuotokset. Tässä lähestymistavassa on haittansa: värilämpötila-alueen keskellä on usein hieman magenta, kun taas ääripäissä on taipumus vihreään. Tämän ratkaisemiseksi Nanlux on lisännyt Evoke 2400B:hen vihreän ja magentan värin säätötoiminnon, jolla varmistetaan, että värilämpötila pysyy tasaisena Planckin käyrää pitkin ja ratkaistaan vihreän ja magentan ongelmat.

G/M-automaattikalibroinnin lisäksi Evoke 2400B:n alan johtava G/M-säätötoiminto tarjoaa ylimääräisen G/M±80 △uv-alueen koko CCT-alueella. Tämä toiminto tarjoaa tekijöille uuden ulottuvuuden luovuuteen. Sitä voidaan käyttää sovittamaan yhteen erilaisia valonlähteitä kuvauspaikalla tai muiden valmistajien valaisimia, mikä helpottaa jälkituotantoa. Se auttaa myös kuvan ulkoasun hienosäätämisessä, kuten magentan sävyn lisäämisessä ihon sävyjen korostamiseksi tai erityisen tunnelman luomisessa vihreällä sävyllä.

Todellinen värintoisto

 • CRI-keskiarvo: 96
 • TLCI Keskiarvo: 97
 • TM-30 Rf Keskiarvo: 95
 • TM-30 Rg Average: 100
 • SSI (3200K): 84
 • SSI (5600K): 74

Nanlux on kehittänyt Evoke 2400B:n värintoisto-ominaisuuksia renderöinnin, uskollisuuden ja kylläisyyden osalta, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn teknisesti vaativissa tuotannoissa.

NANLUX Evoke 2400B Spot Light with 45° Reflector
NANLUX Evoke 2400B Spot Light with 45° Reflector
NANLUX Evoke 2400B Spot Light with 45° Reflector

Magnesium + IP55 = kevyt ja kestävä Evoke 2400B:ssä käytetään edelleen Evoke-tuoteperheen kestävää metallirakennetta, ja sekä valaisinpää että virtalähde ovat IP55-luokiteltuja. Magnesiumseosta käytetään innovatiivisesti ihanteellisen lujuus-painosuhteen saavuttamiseksi, mikä mahdollistaa kevyemmän valaisimen rungon kuin muissa valaisimissa samalla teholla. IP55-luokituksesta ja 2400 W:n tehosta huolimatta valaisinpää painaa vain 15 kg, mikä on 25 % vähemmän kuin perinteinen saman kirkkauden omaava HMI-valaisin. Nimellisteho on kasvanut 100 % Evoke 1200B:hen verrattuna, mutta Evoke 2400B:n virtalähde painaa vain 1 kg/2,2 kg enemmän kuin alkuperäinen. Sen keveyden ja kestävyyden yhdistelmä tekee siitä elintärkeän työkalun erilaisissa tuotantokokoonpanoissa.

Täydelliset ja käyttäjäystävälliset säätimet Valaisimessa on neljä painiketta, kolme nuppia ja 3,5 tuuman LCD-näyttö, jotka tarjoavat intuitiivisen ja suoraviivaisen käyttöliittymän ohjaukseen. Kirkkautta voidaan vaihtaa 0,0 %:n ja senhetkisen himmennysasennon välillä painamalla lyhyesti nuppia. Evoke 2400B:n kirkkautta voidaan säätää 0,1 %:n askelin, jolloin käyttäjät voivat hienosäätää valaisimen himmennystä tasaisesti 0,0 %:sta 100,0 %:iin. Kattavammat langalliset ja langattomat ohjausmenetelmät vastaavat erilaisiin vaatimuksiin erilaisissa tuotantotilanteissa.

** Langallinen ohjain** Evoke 2400B -valaisimessa on valaisinpäässä langallinen ohjainportti, joka mahdollistaa langallisen ohjauskommunikoinnin langallisen ohjaimen kautta (kehitteillä). Tämä tarjoaa kätevän vaihtoehdon tarkkaan ja luotettavaan ohjaukseen.

DMX/RDM Valaisimen rungossa on 5-nastainen XLR DMX in & out -portti, joka tukee DMX/RDM-ohjausta langallisen yhteyden kautta valaistuksen ohjauskonsoliin. Tämä takaa vakaan tiedonsiirron ja vastaa sellaisten elokuva- ja televisiotuotantotiimien tarpeisiin, jotka vaativat tarkkaa ja luotettavaa ryhmäohjausta monimutkaisissa valaistusjärjestelmissä.

Art-Net/sACN Evoke 2400B:ssä on kaksi LAN-porttia, jotka tukevat Art-Net/sACN-protokollaan perustuvaa Ethernet-ohjausta. Tämä mahdollistaa perinteisiä DMX-kaapeleita pidemmät signaalinsiirtoetäisyydet ja tehokkaan ohjauksen useissa universumeissa.

NANLINK-SOVELLUS Evoke 2400B:tä voidaan ohjata langattomalla NANLINK-ohjausjärjestelmällä sisäänrakennettujen 2,4G- ja Bluetooth-moduulien kautta, mikä mahdollistaa nopean ja tarkan ohjauksen henkilökohtaisten laitteiden kautta.

LumenRadio CRMX LumenRadio TimoTwo -moduulin kautta Evoke 2400B voi lähettää tai vastaanottaa CRMX-signaaleja, jolloin se voi helposti tehdä yhteistyötä muiden valaisimien kanssa.

Älykäs, hiljainen lämmöntuotto Evoke 2400B:ssä on uuden sukupolven säädettävä jäähdytysjärjestelmä, jossa on neljä tuuletustilaa: SMART, FULL SPEED, LOW SPEED ja OFF. Tämä täyttää erilaiset kuvaus- ja äänitallennusvaatimukset samalla, kun melutaso on vain 29 dBA SMART-tilassa.

Tämä järjestelmä keskittyy sekä lämmönpoistoon että melunvaimennukseen, mikä hyödyttää kaikkia tuotantoja, erityisesti haastatteluja, poistamalla häiritsevän tuuletinmelun.

 • SMART-tilassa tuulettimen nopeus säätyy automaattisesti ympäristön lämpötilan mukaan.
 • FULL SPEED -tila mahdollistaa täyden tehontuoton.
 • LOW SPEED -tila rajoittaa tehon 50 %:iin.
 • OFF-tila rajoittaa tehon 15 %:iin.

Pakkauksessa:

 • Evoke 2400B ×1
 • RF-NLM-45-EV2400 45° heijastin ja pehmeä laukku x1
 • Joke ×1
 • Virtalähde ×1
 • USB-asema ×1
 • AS-CP-QR-EV pikakiinnike ×1
 • CC-EV2400-FT-FO lentokotelo ×1
 • WS-RC-C2 kauko-ohjain ×1
 • DC-liitäntäkaapeli 7,5m ×1
 • AC-virtajohto 3m ×1
 • Käyttöopas ×1

Tekniset tiedot

 • Kirkkaudensäätö: DMX, Ohjain, Mobiilisovellus
 • Värilämpötila:  2700-6500 Kelvin
 • Värintoistoindeksi: 96
 • Mitat: 27,3×316,4×265,1mm (light fixture)
 • Kirkkaus: 41910 @3m (5600K w/45° reflector) LUX
 • LED-kategoria: Studio-LED, Fresnel
 • Teho: 2400W
 • Virtalähde: DC48/26Ax2, AC100V-240V 50/60Hz 26A Max
 • Valon spektri: Bi-Color
 • DMX: Kyllä
 • Sisäänrakennettu akku: Ei

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006