NISI FILTER HOLDER S6 KIT CANON TS-E 17MM F4

Tuotetunnus (SKU): 115181

345,97 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Erityisesti suunniteltu ultralaajakulmaobjektiiveille, jotka sopivat sekä täyden kennon että pienempien kennojen kokoihin. Osa NiSi 150 mm suodatinjärjestelmää ja sisältää objektiiviadapterin sekä erittäin laadukkaan pyöreän polarisaatiosuodattimen.

Näytä enemmän

Kuvaus

NiSi-suodatinpidike S6 Kit Canon TS-E 17mm F4

Edistyksellinen NiSi S6 -suodatinpidike on valmistettu alumiiniseoksesta ja se pystyy pitämään enintään kolme suodatinta: kaksi 150 mm neliönmuotoista suodatinta (2 mm paksuja) ja mukana toimitetun pyöreän polarisoivan suodattimen, joka sijoitetaan erityiseen lokeroon. Tämä lokero mahdollistaa suodattimen 360 asteen pyörittämisen parilla pienellä, helposti saavutettavalla ulkoisella pyörällä. Näin voit nopeasti ja helposti saada halutun polarisaatiosuodattimen pyörimissuunnan ilman, että sinun tarvitsee irrottaa pidikettä.

Tässä S6-suodatinpidikkeessä voit myös lukita kääntyvän suodatinpidikkeen mihin tahansa asentoon uudella suunnitellulla lukitusruuvilla.

Älykäs muotoilu mahdollistaa sekä tavallisen ND-suodattimen, harmaasuotimen että pyöreän polarisaatiosuodattimen samanaikaisen käytön – erittäin toivottu yhdistelmä maisemavalokuvauksessa.

S6-suodatinpidikkeessä on myös uusi “flokkausmateriaali” pidikkeen sisäpuolella. Se auttaa poistamaan sisäiset heijastukset ja välttämään häikäisyn kuvissa.

NiSi S6 Filter Holder Kit toimitetaan adapterilla, joka on räätälöity erityisesti ultralaajakulmaobjektiiville, josta puuttuu normaali suodinkierre. Adapteri voidaan kuitenkin vaihtaa, jotta pidikettä voidaan käyttää muiden objektiivien kanssa tarvittaessa.

Huomio!
Polarisaatiosuodatin on suunniteltu käytettäväksi S6-adapterissa eikä sitä voi kiinnittää suoraan objektiiviin.
(Huom: Tätä S6-polarisaatiosuodatinta voidaan käyttää myös S5-suodatinpidikkeessä, mutta S5-polarisaatiosuodatinta ei voi käyttää S6-suodatinpidikkeessä!)

Uusi oktagonimuotoilu S6-suodatinpidikkeessä tekee ND-suodattimien asentamisesta ja irrottamisesta helppoa ja nopeaa.

Huom! Kun käännät suodatinpidikettä 45 astetta, voi esiintyä lievää vinjetointia 12 mm polttovälillä.

Ominaisuudet NiSi S6 -suodatinpidike

– Valmistettu täyden kennon ultralaajakulmaobjektiiveille
– Voi pitää kahta 150 mm neliönmuotoista suodatinta ja pyöreää polarisaatiosuodatinta
– Kääntyvän suodatinpidikkeen voi lukita mihin tahansa asentoon
– Helppo ja nopea asentaa ja irrottaa ND-suodattimet
– Älykkäät, helposti saavutettavat säätöpyörät polarisaatiosuodattimelle
– Valmistettu metallista (alumiiniseos) ja mattamaalattu heijastusten välttämiseksi
– Sisältää NiSi S6 -pussin, polarisaatiosuodattimen ja suojakannen

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006