Nisi Filter ND-Vario 1-5 Stops True Color 77mm harmaasuodin

Tuotetunnus (SKU): 117835

152,42 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Nisi Filter ND-Vario 1-5 Stops True Color 77mm

Näytä enemmän

Kuvaus

NISI FILTER ND-VARIO 1-5 Stops True Color on muuttuvan neutraalin tiheyden suodatin, joka vähentää valotusta 1–5 EV.
Suotimen ND:n vaikutus tapahtuu portaattomasti suodatinta kääntämällä. Tiheysastetta on helppo säätää kiertämällä etusuodatinrengasta mukana tulevalla hopeavivulla tai ilman sitä, mikä auttaa sinua määrittämään tarvittavan valotusajan. Tässä suodattimessa on sisäänrakennetut pysäyttimet pääteasentoihin kääntyessä, jotta tiedät “missä olet” toiminnan aikana.

Tiheysasetusten hallinnan helpottamiseksi eturengas on merkitty numeroilla, jotka kertoo stop- arvoja. Suotimen kehällä on hopeanväriset sivu-uurteet turvallisen otteen ja helpon asennuksen ja irrotuksen takaamiseksi. Niille, jotka käyttävät tätä suodatinta elokuva- tai videokameroiden kanssa, aukon ja tämän suodattimen yhdistetyt säädöt mahdollistavat syväterävyyden hienosäädön säilyttäen samalla määritetyn frame raten.

Erittäin hyödyllinen sekä valokuvauksessa että videossa, koska voit säätää tarkasti objektiiviin tulevan valon määrän jokaisessa tilanteessa. Tällä tavalla voidaan käyttää suurempia aukkoja ja/tai pidempiä suljinaikoja kuin olisi muuten mahdollista nykyisissä valaistusolosuhteissa.

Edistynyttä nanopinnoitetta käytetään hylkimään vettä, rasvaa ja likaa, mikä helpottaa suodattimen puhdistamista. Ohut suodatinrengas varmistaa, ettei vinjetoinnin vaaraa ole, kun sitä käytetään laajakulmaobjektiivien kanssa. Suodatinrengas on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista luoden erittäin kevyen ja vahvan suotimen.

Myyntipakkaus sisältää suojan sekä mukavan pienen pussin suodattimen säilyttämiseen.

 • ND-Vario tarjoaa paremman hallinnan valotusasetuksille, mahdollistaa suljinnopeuksien pidentämisen ja suuremmat aukot
  True Color takaa vääristymättömät värit
 • Vähentää valotusta 1-5 pykälällä
  Valotusalueen säätörenkaan molemmissa päissä on stopparit
 • Ei X-efektiä
 • Korkealaatuiset lasipinnat
 • Nanopinnoite, vedenpitävä ja heijastamaton pinnoite
 • Metallinennen säätövipu, joka voidaan irrottaa
 • Etuosan muotoilu välttää vinjetointia leveämmissä linsseissä
 • Mukana etusuoja sekä pieni laukku

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006