OWC CFexpress Atlas Pro R1700/W1400 (Type B) 256GB

Tuotetunnus (SKU): 124426

160,48 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

OWC CFexpress Atlas Pro R1700/W1400 (Type B) 256GB

Näytä enemmän

Kuvaus

Kustannustehokas valinta useimpiin ammattimaisiin työnkulkuihin

 • Ammattilaisnopeus: jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeus ja 1700 Mt/s lukunopeus todellisessa maailmassa ammattimaisten sisällöntuottajien edistyneimpiin käyttötapauksiin, mukaan lukien nopeat RAW-kuvasekvenssit ja korkean bittinopeuden videotallennus jopa 6K12:een asti.
 • Tukeva: täysin yhteensopiva useiden DSLR- ja peilittömien kameroiden kanssa.
 • Yhteensopiva: täyttää täysin CFexpress Type B 1.0- ja 2.0-määritykset.
 • Tehokas: 128 Gt:n ja 256 Gt:n kapasiteetit XQD-muotoisille kameroille, jotka on päivitetty tukemaan CFexpressiä
 • Kestävä: iskunkestävä, taipumaton, iskunkestävä, ESD:n, UV-säteilyn ja röntgensäteilyn kestävä.

Awesome Professional Performance Made Affordable Kun haluat CFexpress B-tyypin muistikortin, joka täyttää kaikki vaatimukset yleisimmissä ammattikäyttöön liittyvissä työnkulun tarpeissa, Atlas Pro CFexpress on kustannustehokas valinta. Nautit mahtavasta suorituskyvystä vaativimmissakin valokuvausprojekteissa, mukaan lukien keskitason toimintaurheilu- ja luontokuvat. Kuvaa jopa 6K:n suurella bittinopeudella videota. Olitpa sitten valokuvaaja, joka käyttää firmware-päivitettyä XQD-kameraa ja tarvitsee vain vaatimatonta tallennustilaa, tai elokuvantekijä, joka käyttää uusinta kameraa, Atlas Pro CFexpress -kortti on optimaalisen kapasiteetin omaava kortti juuri sinun tarpeisiisi.

Laatu sisään = laatu ulos Erittäin perusteellisen laadunvalvontaprosessin ansiosta voit työskennellä pelkäämättä tietäen, että Atlas Pro CFexpress -korttisi tuottaa virheettömästi nopeutta ja tietojen eheyttä, joita tarvitset, kun sinulla on vain yksi tilaisuus tallentaa hetki. Laatu sisään, laatu ulos. Atlas Pro CFexpress -kortti tekee eron huippuluokan työnkulkuihin ja kameran enimmäisasetusten käyttöön.

Pro-nopeus Jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeus ja 1700 Mt/s lukunopeus todellisessa maailmassa edistyksellisimpiin käyttötarkoituksiin, kuten nopeisiin RAW-kuvasarjoihin ja korkeaan bittinopeuteen perustuvaan videotallennukseen jopa 6K:n nopeuteen asti

Atlas Pro CFx 128GB Maksimiluku 1700 Mt/s Maksimi peräkkäinen kirjoitus 1400 Mt/s

Atlas Pro CFx 256GB Maksimilukema 1700MB/s Maksimi sekvenssikirjoitus 1400MB/s

Atlas Pro CFx 512GB – 2.0TB Maksimi sekvenssiluku 1700MB/s Maksimi sekvenssikirjoitus 1500MB/s

Yhteensopiva Täysin yhteensopiva useiden DSLR- ja peilittömien kameroiden kanssa.

Yhteensopiva Täysin CFexpress Type B 1.0- ja 2.0-määritysten mukainen.

Tehokas 128 Gt:n ja 256 Gt:n kapasiteetit XQD-muotoisille kameroille, jotka on päivitetty tukemaan CFexpress-muotoa

Kestävä Iskun-, taivutuksen-, iskun-, ESD-, UV- ja röntgensäteilynkestävä.

Kuvaaminen, tallentaminen ja vaihtaminen… missä tahansa Atlas Pro CFexpress -kortit kestävät kovimmatkin ympäristöhaasteet, kuten röntgensäteet, UV-säteet, iskut, pudotukset ja äärimmäiset lämpötilat. Siitä vain… kuvaa, säilytä ja vaihda kortteja täysin rauhallisin mielin. Atlas Pro CFexpress -kortit suojaavat työsi – ja selkäsi – hyvin.

** Kenelle se on tarkoitettu?**

 • Keskitason action-urheilukuvaajille
 • Keskivaikeat ulkoilma- ja luontokuvaajat.
 • Yksittäiset ammattilaisvalokuvaajat ja -videokuvaajat, joilla on edistyneet ominaisuudet.
 • Elokuvatuotantoyritykset

Mitä varten se on?

 • Voittopelin ottelun vangitsemiseen selkein yksityiskohdin
 • Pysäytyskuvan luominen gepardista, joka juoksee saaliin perään.
 • Brändin tunnetuille, valtavan määrän seuraajia omaaville vaikuttajille, jotka haluavat luoda parannettua, ammattimaisen näköistä sisältöä kanaviinsa.
 • Tuotekuvaukset

Truth in Numbers

 • Jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeus
 • Jopa 1700MB/s lukunopeus
 • Jopa 400MB/s jatkuva kirjoitusnopeus

Suuret teoreettiset suorituskykyluvut ovat toki huomiota herättäviä, mutta ne ovat harhaanjohtavia, kun työnkulku vaatii todellista nopeutta. Siksi käytämme ylimääräistä aikaa OWC:n flash-tallennusratkaisujen intensiiviseen suorituskykytestaukseen ja jaamme testiasetelmamme ja -parametrit. Atlas Pro CFexpress -korttien luotettava huippusuorituskyky, joka on jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeus, 1700 Mt/s lukunopeus ja jopa 400 Mt/s jatkuva kirjoitusnopeus, on osoitus sitoutumisestamme “OWC-eroon”, joka takaa, että nämä CFexpress Type B -kortit tuottavat suorituskyvyn, johon luotat.

Saa maksimaalinen suorituskyky Atlas Ultra CFexpress -korteistasi Yksityiskohdilla on väliä, kun haluat saada CFexpress-kortistasi parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Käytä vain laadukasta CFexpress Type B -muistikortinlukijaa, kuten OWC Atlas FXR:ää, joka on suunniteltu ja testattu laajasti tehokkaan lämmönpoiston varmistamiseksi, jotta muistikorttisi tuottaisi maksimaalisen jatkuvan ja kaasuttoman suorituskyvyn.

Jos joudut käyttämään kameraa tai lukijaa, joka ei poista lämpöä tehokkaasti, Atlas Ultra CFexpress -korttien sisäänrakennettu suojaus vähentää automaattisesti nopeutta lämpövaurioiden estämiseksi ja varmistaa samalla turvallisen käsiteltävän lämpötilan.

OWC Atlas Ultra CFexpress -muistikortti + OWC Atlas FXR -lukija Intensiivisten rasitustestien ja useiden täysien kapasiteettisyklien jälkeen Atlas FXR -lukija tuottaa edelleen tasaisen jatkuvan 1400 Mt/s luku- ja 1200 Mt/s kirjoitussuorituskyvyn 650 Gt:n Atlas Ultra CFexpress -kortilta ja säilyttää samalla turvallisen lämpötilan.

*Jopa 1500MB/s kirjoitus / jopa 1700MB/s lukusuorituskyky havaittiin testaamalla OWC Atlas Pro CFexpress -kortteja Ableconn PEX-CF106 PCI Express 3.0 x4 Host Adapter -kortissa Gigabyte Aorus Master X570 -emolevyllä, jossa on AMD Ryzen 9 5950X 4,9 GHz:n prosessori ja 32 Gt RAM-muistia Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmässä Crystal Disk Mark -ohjelmalla (1 Gt:n tiedostokoko). Jatkuva kirjoitusnopeus oli jopa 140 Mt/s 128 Gt:n kortilla, jopa 300 Mt/s 256 Gt:n kortilla ja jopa 400 Mt/s 512 Gt-2TB:n korteilla. Suorituskyky vaihtelee isäntälaitteiston, ohjelmiston, käytön ja käytetyn Atlas Pro CFexpress -kortin tallennuskapasiteetin mukaan.

Atlas Pro CFexpress -kortteja, joiden kapasiteetti on 512 Gt tai suurempi, suositellaan 6K-videokuvaukseen. *

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006