OWC CFexpress Atlas Pro R3650/W3000/SW800 (Type B) G4 – 256GB

Tuotetunnus (SKU): 126299

192,74 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

OWC CFexpress Atlas Pro R3650/W3000/SW800 (Type B) G4 – 256GB

Näytä enemmän

Kuvaus

Atlas Pro 256 Gt:n ja 512 Gt:n kortit hyödyntävät PCIe Gen 4 -tekniikkaa, joka tarjoaa hämmästyttävät 3650 Mt/s lukunopeudet ja 3000 Mt/s kirjoitusnopeudet. Tämä merkitsee huomattavaa 97 prosentin parannusta edellisen sukupolven kortteihin verrattuna. Nämä huomattavat nopeusparannukset mahdollistavat paitsi upeiden 6K-videoiden saumattoman kuvaamisen seuraavan sukupolven kameroita varten tai korkearesoluutioisten jatkuvien sarjakuvien ottamisen, myös nopeamman sisällön käytön ja lataamisen muokkausta ja jakelua varten. Uusista tehokkaista parannuksista huolimatta uudet muistikortit kuluttavat vain kolmanneksen sallitusta virrankulutuksesta, joten ne ovat täydellinen valinta akkukäyttöisiin kameroihin, olivatpa ne sitten menneisyyden, nykyisyyden tai tulevaisuuden kameroita.

Atlas-korttien mukana toimitetaan OWC´n Innergize-ohjelmisto. Innergize toimii yhdessä OWC:n kortinlukijoiden kanssa ja tarkistaa ensin Atlas-kortin kunnon varmistaakseen, että sitä voidaan käyttää luotettavasti, ja puhdistaa ja palauttaa sitten suorituskyvyn, jotta videokuvaa tai jatkuvia sarjakuvia kuvattaessa ei tule yhtään pudonnutta kuvaa.

Atlas CFexpress CFA 4.0 -muistikortit ovat taaksepäin yhteensopivia CFA 2.0 PCIe Gen 3 -kameroiden ja -lukijoiden kanssa.

Avainominaisuudet

  • Ammattilaisnopeus: Jopa 3 000 Mt/s kirjoitusnopeus ja 3 650 Mt/s lukunopeus todellisissa käyttötapauksissa edistyneimpiin käyttötapauksiin kuten nopeat RAW-kuvasarjat ja korkeat bittinopeudet. videon tallennus jopa 6K:een asti
  • Tukeva: Täysin yhteensopiva useiden DSLR- ja peilittömien kameroiden kanssa.
  • Yhteensopiva: Täysin CFexpress Type B 4.0 -yhteensopiva ja täyttää Type B 1.0- ja 2.0-määritykset.
  • Tehokas: Käytetään XQD-muotoisten kameroiden kanssa, jotka on päivitetty tukemaan CFexpressiä.
  • Kestävä: Kestää iskuja, taivutuksia, iskuja, ESD:tä, UV-säteitä ja röntgensäteilyä.
  • Huolimaton: 3 vuoden rajoitettu OWC-takuu

Pakkauksessa:

  • OWC Atlas Pro CFexpress Type B -kortti
  • Jalokivikotelo

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006