OWC CFexpress Atlas Ultra R1700/W1500 (Type B) 650GB

Tuotetunnus (SKU): 124432

620,16 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

OWC CFexpress Atlas Ultra R1700/W1500 (Type B) 650GB

Näytä enemmän

Kuvaus

Kuvaa luotettavasti 8K RAW-videota huippuluokan elokuvakameralla

 • Ultranopeus: jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeus ja 1700 Mt/s lukunopeus todellisessa maailmassa ammattimaisten sisällöntuottajien edistyneimpiin käyttötapauksiin, mukaan lukien nopeat RAW-kuvasekvenssit ja korkean bittinopeuden videotallennus jopa 8K:een asti.
 • Luotettava: tarjoaa vähintään 1300 Mt/s jatkuvan kirjoitusnopeuden.
 • Tukeva: täysin yhteensopiva useiden DSLR- ja peilittömien kameroiden kanssa.
 • Yhteensopiva: täyttää täysin CFexpress Type B 1.0- ja 2.0-määritykset.
 • Kestävä: kestää iskuja, taivutuksia, iskuja, ESD:tä, UV-säteitä ja röntgensäteilyä.

Nopein ja luotettavin CFexpress-kortti Kun tarvitset nopeinta ja luotettavinta CFexpress-korttia, Atlas Ultra CFexpress on valmis viemään sinut äärirajoille. Uskomattoman korkea, vähintään 1300 Mt/s:n jatkuva kirjoitusnopeus tekee tästä kortista täydellisen mediakortin ammattilaiselokuvantekijöille tai extreme-toimintakuvaajille, jotka haluavat vapauttaa kameransa kyvyt.

Ammattilaiselokuvantekijät voivat kuvata hämmästyttävän elävän näköistä 8K RAW-videota hidastettuna elokuvakameroilla, kuten Nikon Z9, Canon R5C ja RED V-Raptor. Laadun osoituksena Atlas Ultra CFexpress on yksi monista mediakorteista, jotka täyttävät RED Digital Cineman tiukat testistandardit ja jotka on virallisesti hyväksytty käytettäväksi RED V-Raptor Cinema -kameran kanssa.

165 Gt:n kapasiteettiversio sopii edistyneille urheilu- ja luontokuvaajille, jotka etsivät nopeinta ja kustannustehokkainta ratkaisua kameran puskurin tyhjentämiseen ja/tai jatkuvaan kuvaamiseen erittäin korkean resoluution sarjakuvaustilassa.

Yhteensopivuus, johon voit luottaa Kapasiteetti: 165 Gt – 650 Gt Maksimi peräkkäinen luku 1700MB/s Maksimi peräkkäinen kirjoitus 1500MB/s Min jatkuva kirjoitus 1300MB/s

Laatu sisään = laatu ulos Erittäin perusteellisen laadunvalvontaprosessin ansiosta voit työskennellä pelkäämättä tietäen, että Atlas Ultra CFexpress -korttisi tuottaa virheettömästi nopeuden ja tietojen eheyden, joita tarvitset, kun sinulla on vain yksi tilaisuus tallentaa hetki. Laatua sisään, laatua ulos. Atlas Ultra CFexpress -kortti tekee eron huippuluokan työnkulkuihin ja kameran enimmäisasetusten käyttöön.

Ultranopeus Jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeus ja 1700 Mt/s lukunopeus reaalimaailman nopeuksissa edistyksellisimpiin käyttötapauksiin, mukaan lukien nopeat RAW-kuvasarjat ja korkean bittinopeuden videotallennus jopa 8K:hon asti. Luotettava Tarjoaa vähintään 1300 Mt/s jatkuvan kirjoitusnopeuden. Yhteensopiva Täysin yhteensopiva useiden DSLR- ja peilittömien kameroiden kanssa. Yhteensopiva Täysin CFexpress Type B 1.0- ja 2.0-määritysten mukainen. Kestävä Kestää iskuja, taivutuksia, iskuja, ESD:tä, UV-säteitä ja röntgensäteitä.

Kuvaa, säilytä ja vaihda… missä tahansa Atlas Ultra CFexpress -kortit kestävät kovimmatkin ympäristöhaasteet, kuten röntgensäteet, UV-säteet, iskut, pudotukset ja äärimmäiset lämpötilat. Siitä vain… kuvaa, säilytä ja vaihda kortteja täysin rauhallisin mielin. Atlas Ultra CFexpress -kortit suojaavat työsi – ja selkäsi – hyvin. Tuotantokori

Ketä varten se on?

 • Edistyneet toimintaurheilukuvaajat
 • Edistyneet ulkoilma- ja luontokuvaajat
 • Ammattimaiset videosisällön tuottajat
 • Elokuvatuotantoyritykset
 • Pitkän elokuvan studiot

Mitä varten se on?

 • Järvelle laskeutuvan kuikan kuvaamiseen
 • Brändättyjä, valtavia seuraajia, jotka haluavat luoda parannettua, ammattimaisen näköistä sisältöä kanaviinsa.
 • Korkealaatuisen kuvamateriaalin kuvaaminen menestyselokuvaa varten.

Truth in Numbers Jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeus Jopa 1700 Mt/s lukunopeus

Takattu vähintään 1300 Mt/s jatkuva kirjoitusnopeus Suuret teoreettiset suorituskykyluvut ovat toki huomiota herättäviä, mutta ne ovat harhaanjohtavia, kun työnkulku vaatii todellista nopeutta. Siksi käytämme ylimääräistä aikaa OWC:n flash-tallennusratkaisujen intensiiviseen suorituskykytestaukseen ja jaamme testiasetelmamme ja -parametrit. Atlas Ultra CFexpress -korttien luotettava huippusuorituskyky, joka on jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeus, 1700 Mt/s lukunopeus ja 1300 Mt/s jatkuva kirjoitusnopeus, on osoitus sitoutumisestamme “OWC-eroon”, joka takaa, että nämä B-tyypin CFexpress-kortit tuottavat sen suorituskyvyn, johon luotat.

Saa maksimaalinen suorituskyky Atlas Ultra CFexpress -korteistasi Yksityiskohdilla on väliä, kun haluat saada CFexpress-kortistasi parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Käytä vain laadukasta CFexpress Type B -muistikortinlukijaa, kuten OWC Atlas FXR:ää, joka on suunniteltu ja testattu laajasti tehokkaan lämmönpoiston varmistamiseksi, jotta muistikorttisi tuottaisi maksimaalisen jatkuvan ja kaasuttoman suorituskyvyn.

Jos joudut käyttämään kameraa tai lukijaa, joka ei poista lämpöä tehokkaasti, Atlas Ultra CFexpress -korttien sisäänrakennettu suojaus vähentää automaattisesti nopeutta lämpövaurioiden estämiseksi ja varmistaa samalla turvallisen käsiteltävän lämpötilan.

OWC Atlas Ultra CFexpress -muistikortti + OWC Atlas FXR -lukija Intensiivisten rasitustestien ja useiden täysien kapasiteettisyklien jälkeen Atlas FXR -lukija tarjoaa edelleen tasaisen jatkuvan 1400 Mt/s luku- ja 1200 Mt/s kirjoitussuorituskyvyn 650 Gt:n Atlas Ultra CFexpress -kortilla ja pitää samalla lämpötilan turvallisena.

Jopa 1500MB/s kirjoitus / jopa 1700MB/s lukusuorituskyky huipputeholla ja 1300MB/s minimi jatkuva kirjoitussuoritus havaittiin testaamalla OWC Atlas Ultra CFexpress -kortteja Ableconn PEX-CF106 PCI Express 3.0 x4 -isäntäsovitinkortissa Gigabyte Aorus Master X570 -emolevyllä, jossa on 4,9 GHz:n AMD Ryzen 9 5950X -suoritin ja 32 Gt RAM-muistia Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmässä käyttäen Crystal Disk Mark -ohjelmistoa (1 Gt:n tiedostokoko). Suorituskyky vaihtelee isäntälaitteiston, ohjelmiston, käytön ja käytetyn Atlas Ultra CFexpress -kortin tallennuskapasiteetin mukaan..

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006