Panasonic LUMIX GH5M2 + 12-60mm f/2.8-4 KIT

Tuotetunnus (SKU): 116687

2.088,71 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

 • Paranneltu 20,3MP kenno AR-pinnoitteella
 • Paljon erilaisia mahdollisuuksia livestriimaukseen
 • 4K 50/60P 10-bit nauhoitus ilman kuvan rajausta
 • V-Log L valmiiksi asennettuna
 • Nauhoitus ilman aikarajoitusta

Näytä enemmän

Kuvaus

Ihanteellinen videonluontityökalu

Lumix GH5M2 on hybridikamera, joka vastaa kaikkien sisällöntuottajien tarpeita. Aina suoratoistosta ja muokkaamatta julkaisukelpoisesta materiaalista pakkaamattomaan V-log L -tallennukseen (12 askeleen dynaaminen alue), joka soveltuu edistykselliseen jälkituotantoon. Kamera tukee tallennusmuotoja 10-bittinen C4K/4K 60p/50p 4:2:0 ja 10-bittinen C4K/4K 30p/25p/24p 4:2:2 ALL-Intra 400 Mb/s, joten rajaton tallennus on käytettävissä kaikilla asetuksilla.
* Samanaikaista sisäistä tallennusta ja HDMI-livelähetystä tuetaan (molemmat 10-bittisenä).
* Tämän edellytyksenä on se, että kamera on ympäristössä, jossa toiminta on taattu. Tallennusaika riippuu akun ja SD-muistikortin kapasiteetista. Tallennus voi lakata automaattisesti 10-bittisessä C4K-, 4K 60p- ja 50p-tilassa tai anamorfisessa tilassa kameran suojaamiseksi.

 

Valmiiksi asennettu V-Log L

LUMIX GH5M2 -kamerassa on 12 askeleen dynaaminen alue ja valmiiksi asennettu V-Log L -toiminto, jonka kanssa värinkäsittelijät voivat käyttää samoja LUT-taulukkoja kuin V-Log-toiminnon kanssa.
V-Log/V-Gamut- ja LUT-toiminnot

USB-virransyöttö/lataus USB:n kautta

Tämä pitkien studio- ja muiden otosten aikana kätevä ominaisuus mahdollistaa virran syöttämisen kameraan samanaikaisesti akun lataamisen kanssa*. Mukana toimitetaan USB 3.1 Type-C -muunnin, joka on yhteensopiva USB PD (USB-virransyöttö) -standardin kanssa.
*Akun tulee olla asennettuna kameraan ja siinä pitää olla jonkin verran latausta, jotta ominaisuus toimisi.・USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä.

Langaton suoratoisto (RTMP/RTMPS-protokolla)

Nauti langattomasta suoratoistosta LUMIX-synkronointisovelluksen (Android/iOS) takaamalla helppoudella. Suoratoista live-tapahtumia milloin ja missä vain sillä laadulla, jonka tarjoaa vain peilitön yksilinssinen digitaalinen kamera.
・Suoratoisto RTMP/RTMPS:n mukaisille alustoille on periaatteessa mahdollista (yhteensopivuutta kaikkien alustojen kanssa ei taata). On mahdollista, että suoratoisto ei ole mahdollista, kun alustan palvelu muuttuu. Katso lisätietoja alustan käyttöehdoista.
・Android ja Google Play ovat Google Inc.:in rekisteröityjä tavaramerkkejä.・IOS on Ciscon tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja sitä käytetään lisenssin mukaisesti.

Parannettu 20,3 MP MOS-kuvakenno AR-pinnoitteella.

Heijastuksia vähentävä AR-pinnoite tukahduttaa tehokkaasti optisen kajon ja vangitsee valovaikutelman sellaisena kuin se on myös vaativissa, vahvan valon (esimerkiksi takavalon) ympäröimissä kuvausoloissa, jolloin sekä videoilla että stillkuvilla päästään korkealaatuiseen visuaaliseen kauneuteen.

Automaattitarkennuksessa käytetään AI-tekniikkaa

Ominaisuuksina suurnopeuksinen, huipputäsmällinen automaattitarkennus ja syväoppiva tekniikka ihmisten kasvojen, silmien, päiden ja kehojen sekä myös eläinten tunnistamiseen.

6,5 askelen Dual I.S. 2 (kuvanvakain)

5-akselinen Dual I.S. 2 (kuvanvakain) yhdistää Body I.S.:n ja Lens O.I.S.:n hallinnan 6,5 askeleen suuruiseksi korjaukseksi*.
*Perustuu CIPA-standardiin [kierron/kallistuksen suunta: tarkennusetäisyys f = 140 mm (vastaa 35 mm kameralla arvoa f = 280 mm), kun käytössä on H-FS14140.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

 • 20,3 megapikselin Digital Live MOS -kuvakenno AR-pinnoitteella.
 • Samanaikainen 10-bittinen sisäinen/ulkoinen C4K/4K 60p/50p -tallennus
 • 10-bittinen C4K/4K 30 p/25 p/24 p 4:2:2-video, V Log L ja rajoittamaton tallennusaika
 • Langaton suoratoisto

 

ENGLISH summary

From streaming and delivery-ready shooting to uncompressed log recording suitable for advanced post-production. Panasonic GH5 Mark II is a hybrid mirrorless camera that meets the needs of all creators.

The LUMIX GH5 Mark II features a dynamic range of 12 stops with pre-installed V-Log L, while colour graders can utilise the same LUTs they use with V-Log.

Key specifications

 • Latest Venus Engine, less rolling shutter, more DR
 • Improved AF with Face/Eye/Head/Body/Animal
 • 6.5 stop 5-axis stabilization with Dual I.S.2
 • Extremely bright Wide Color Gamut LCD
 • USB-C PD Power Supply & Charging

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006