Panasonic Lumix GH7

Tuotetunnus (SKU): 128375

1.854,03 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Erinomainen valinta video- ja stillkuvaajalle, joka arvostaa laadukkaita videokuvausominaisuuksia.

Keskeiset tekniset tiedot:

 • 25,2 megapikselin BSI CMOS-kenno, jossa on yli 13 stopin dynaaminen alue.
 • Sisäinen Apple ProRes -tallennus
 • 32-bittinen float-äänen tallennusmahdollisuus
 • Parannettu PDAF-automaattitarkennus
 • Tallentaa jopa 39 erilaista LUT:ia
 • Voidaan käyttää suoratoistokamerana
 • Kompakti, kestävä ja säänkestävä magnesiumrunko

 

Näytä enemmän

Kuvaus

Panasonic Lumix GH7 on suunniteltu ammattilaisille, jotka vaativat parhaita video- ja still-kuvamahdollisuuksia.

High Performance Video

Panasonic Lumix GH7 jatkaa innovaation perintöä, ja se on uusin lisäys maineikkaaseen Lumix GH -sarjaan. Panasonicin GH-mallit tunnetaan poikkeuksellisista video-ominaisuuksistaan, ja ne ovat olleet monien luovien ammattilaisten valinta siitä lähtien, kun GH4 debytoi ensimmäisenä 4K-tarkkuuteen kykenevänä peilittömänä järjestelmäkamerana vuonna 2014.

Outstanding Hybrid Performance

Lumix GH7 on tehokas hybridikamera, joka loistaa sekä video- että still-valokuvauksessa. Siinä on hiljattain kehitetty 25,2 megapikselin BSI CMOS -kenno, joka tarjoaa yli 13 stopin dynaamisen alueen. Tämä takaa tarkan värintoiston, yksityiskohtaiset sävytasot ja tehokkaan kohinan käsittelyn. Kameran kuvanvakaaja tarjoaa jopa 7,5 pysäytyksen vakautuksen, joka kompensoi kameran voimakasta tärähtelyä jopa hitaammilla suljinajoilla. Parannettu PDAF-automaattitarkennusjärjestelmä helpottaa erilaisten kohteiden tunnistamista, tunnistamista, tarkentamista ja seuraamista tarkasti.

Edistyneet video-ominaisuudet

Kompaktista koostaan huolimatta Lumix GH7 on täynnä innovatiivisia video-ominaisuuksia, joita tavallisesti löytyy suuremmista kameroista. Käyttäjät voivat tallentaa sisäisesti 5,7K 30p ProRes 422 HQ ja ProRes RAW HQ (CFExpress) -muodossa. Mahdollisuus tallentaa proxy-tiedostoja samanaikaisesti parantaa tiedonsiirtoa, editointia ja jälkituotannon tehokkuutta. Kuvaaminen 5,8K open gate -formaatilla tarjoaa joustavan kehystyksen, jolloin voit kuvata kaikki kuvasuhteet yhdellä otoksella.

Innovatiivisen suunnittelun ansiosta, jossa käytetään grafiittia, jolla on korkea lämmönjohtavuus, lämpö poistuu tehokkaasti koko magnesiumseosrungosta jäähdytystuulettimen avustamana. Tämä minimoi lämmöntuottoa, mikä mahdollistaa rajoittamattoman videokuvauksen C4K/60P-tasolla ilman ylikuumenemisongelmia.
GH7:ssä on myös Real Time LUT -toiminto, jonka avulla käyttäjät voivat ladata ja soveltaa alkuperäisiä LUT-tiedostoja suoraan videoihin ja valokuviin ja tallentaa jopa 39 erilaista LUT:ia monipuoliseen värisäätöön.

Parannettu liitettävyys ja ääni

GH7 integroituu saumattomasti Frame.io Camera to Cloud -alustaan tehokasta editointia ja yhteistyötä varten. Yhdistämällä kameran internetiin Wi-Fi- tai USB-tethering-yhteydellä kuvat ja proxy-videot voidaan ladata automaattisesti, mikä tehostaa tuotanto- ja jälkituotantoprosessia. Lisäksi GH7:n rinnalla julkaistu DMW-XLR2-mikrofonisovitin tarjoaa maailman ensimmäisen 32-bittisen float-äänen tallennuksen DSLR-kameroille, mikä tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia jälkituotannossa täydellisen äänenlaadun saavuttamiseksi.

 

Keskeiset tekniset tiedot:

 • 25,2 megapikselin BSI CMOS-kenno, jossa on yli 13 stopin dynaaminen alue.
 • Sisäinen Apple ProRes -tallennus
 • 32-bittinen float-äänen tallennusmahdollisuus
 • Parannettu PDAF-automaattitarkennus
 • Tallentaa jopa 39 erilaista LUT:ia
 • Voidaan käyttää suoratoistokamerana
 • Kompakti, kestävä ja säänkestävä magnesiumrunko

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006