Panasonic Lumix S9 Night Blue

Tuotetunnus (SKU): 128234

1.450,81 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Panasonic on onnistunut laittamaan täyden kennon ihmeen todella pieneen ja näppärään runkoon. Lumix S9:n REAL TIME LUT toiminnon avulla saat Panasonic S9 kamerasta suoraan valmista kuvaa ulos, ilman mittavaa jälkikäsittelyä. Lumix Lab sovelluksella teet oma lempi “LUTit” eli väripresetit. Voit siis luoda omaperäisiä ja noepeasti jaettavia still-kuvia ilman aikaa vievää jälkikäsittelyä. Luo vaan oma preset Panasonicin järjestelmälle, lataa se Panasonic S9 kameraan ja olet valmis tuottamaan sisältöä.

Erinomainen vaihtoehto sisällöntuottajille!
Ennakkotilaa omasi nyt!

Näytä enemmän

Kuvaus

Panasonic Lumix S9 Night Blue

Lumix S9:ssä on full frame CMOS-kenno kompaktissa ja kevyessä rungossa, jonka kulkee käyttäjän mukana minne tahansa. Kameran 24,2megapikselin kenno ja uusi prosessori varmistaa että voit tallentaa kaikki elämäsi hetket tarkkoina ja väririkkaina. Kameran automaattinen vaihteentunnistus tarjoaa erinomaisen kohteenseurannan ja Active I.S varmistaa että kuvasi ovat tarkkoja käsivaralta kuvattuna, vaikka suljinajasta joutuisikin tinkimään.

Panasonic S9 on erinomainen matkaseuralainen joka tyylikkään ulkoasunsa puolesta sopii jokaisen valokuvaajan kameralaukkuun!

  • Kompakti ja kevyt runko, joka painaa noin 403 g.
  • Noin 24,2 megapikselin täyskuvakennoinen CMOS-kenno ja uusin prosessori tuottavat tehokkaan kuvaustehon.
  • Parannettu reaaliaikainen tunnistus-AF PDAF:lla (vaihetunnistusautomaattitarkennus) tarkemman kohteenseurantasuorituskyvyn takaamiseksi.
  • Alan johtava kuvanvakautustekniikka 5-akselisella Dual I.S.2:lla: 6,5 pysäytystä valituilla objektiiveilla tai Body I.S.:lla: 5 pysäytystä ja Active I.S. kompensoi kameran tärinää kuvattaessa kävellessä. E-Stabilization (Video) -toiminnon perspektiivivääristymän korjauksen ja High-tilan avulla on mahdollista saada aikaan vielä vakaampaa kuvamateriaalia kuvattaessa liikkeellä.
  • Varustettu MP4 Litellä, uudella älypuhelimiin optimoidulla Open Gate -videotilalla.
  • Vapaakulmainen takanäyttö mahdollistaa joustavan kuvaamisen kaikissa kulmissa

Kuvaus ja jakaminen sosiaaliseen mediaan 30 sekunnissa

Lumix S9:n REAL TIME LUT toiminnon avulla saat Panasonic S9 kamerasta suoraan valmista kuvaa ulos, ilman mittavaa jälkikäsittelyä. Lumix Lab sovelluksella teet oma lempi “LUTit” eli väripresetit. Voit siis luoda omaperäisiä ja noepeasti jaettavia still-kuvia ilman aikaa vievää jälkikäsittelyä. Luo vaan oma preset Panasonicin järjestelmälle, lataa se Panasonic S9 kameraan ja olet valmis tuottamaan sisältöä.

Uusi dynaaminen tallennusmuoto

Lumix S9 esittelee myös uuden tallennusmuodon; MP4 Lite. Kuvaamalla Open Gate -muodossa 4:2:0 10-bittisenä 30p/25p:nä voit kuvatra korkealaatuista videota älypuhelimille optimaallisessa muodossa ja Lumix Lab sovelluksella muutat videosi nopeasti oikeaan kuvasuhteeseen. Tämän uuden virtaviivaistetun muokkaustyönkulun ansiosta voit kuvata ja jakaa todella nopeasti. Sopii erinomaisesti esim sisällöntuottajille!

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006