Panasonic Lumix S5 II järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 122455

1.846,77 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Panasonic Lumix S5 II järjestelmäkamera

Näytä enemmän

Kuvaus

Panasonic S5ii ja Lumix S 20-60mm f/3,5 – f/5,6

Tässä peilittömässä kamerassa on täyskoon kuvakenno, 10-bittinen 4K-tarkkuuden 60p/50p -tallennus, yli 14 V-Log-askelta ja paljon muuta – kaikki tämä uskomattoman pienessä ja kevyessä rungossa.

24,2 megapikselin CMOS-kenno takaa hyvän herkkyyden ja parhaan kuvanlaadun sekä valokuvissa että videoissa. Dual Native ISO -tekniikka* parantaa entisestään videokuvauksen suorituskykyä.

LUMIX S5 -kameran päivitetty automaattitarkennusjärjestelmä tarjoaa kaikki kontrastiin perustuvan automaattitarkennusjärjestelmän edut sekä parannetun seurannan. Päivitetyssä järjestelmässä on suuri nopeus, erittäin tarkka automaattitarkennus ja syväoppiva tekniikka ihmisten kehojen, päiden, kasvojen ja silmien sekä eläinten tunnistukseen, mikä parantaa luotettavuutta.

Enemmän kuin valokuvausta

Riippumatta siitä, käytätkö 3,0 tuuman 1,84 megapikselin vapaasti kääntyvän LCD-näytön kosketustoimintoja tallennukseen ja toistoon vai OLED Live View -etsintä, voit olla varma tuloksesta. Time Lapse- ja Stop Motion -toiminnot tarjoavat lisää luovuutta, ja parannetut suuritarkkuuksiset kuvat voidaan nyt tallentaa suoraan JPEG-muodossa, jolla saadaan erittäin yksityiskohtaisia 96 megapikseliä vastaavia kuvia hetkistä, joissa tarkkuus on kaikki kaikessa.

Ammattitason videoasetukset

10-bittinen asetus tukee 10-bittistä 4:2:2 HDMI -lähtöä sekä samanaikaista tallennusta ulkoiseen asemaan ja SD-korttiin.*
Laiteohjelmistopäivityksn versio 2.0 mahdollistaa kuvantoiston enimmäisarvot 29.97p 5.9K (5888×3312, 16:9) / 59.94p 4K (4128×2176, 17:9) ja anamorfinen 3.5K (3536×2656, 4:3) 12-bittisenä RAW-muodon videodatana HDMI-liitännän kautta. Näin aineisto voidaan tallentaa Apple ProRes RAW -muodossa Atomos Ninja V 4K HDR -monitori-tallentimeen.*
V-Log ja V-Gamut on asennettu valmiiksi. 14+ askeleen dynaamisen alueen ja laajan väriasteikon ansiosta suorituskyky haastaa ammattilaistason VariCam-elokuvakamerat.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006